Παραίτηση με αιχμές από Πηλακούτα-«Διαφωνίες στο επικοινωνιακό κομμάτι»

Την αποχώρησή του από την Ανόρθωση ανακοίνωσε ο Σάββας Πηλακούτας, ο οποίος γνωστοποίησε την απόφασή του, μέσω ανάρτησής του στο facebook.
 
Όπως αναφέρει, «θα ήθελα να ενημερώσω φίλους και γνωστούς ότι μετά από τέσσερα επιτυχημένα (θεωρώ και θέλω να πιστεύω) χρόνια στην θέση του εκπροσώπου Τύπου της Ανόρθωσης, πήρα την απόφαση να αποχωρήσω από την ομάδα».
 
Θεωρώ, συνέχισε ο κ. Πηλακούτας «πως είναι η καταλληλότερη χρονική στιγμή για να το πράξω, έτσι ώστε να είναι όσο το δυνατό πιο ομαλή η διαδοχή μου, ενώ παράλληλα με την εμπειρία και τις γνώσεις που έλαβα όλα αυτά τα χρόνια, πιστεύω οτι απέκτησα όλα τα απαραίτητα εχέγγυα για μεγαλύτερη προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη».
 
Άφησε παράλληλα αιχμές, λέγοντας πως «το τελευταίο διάστημα υπήρχαν κάποιες διαφωνίες ως προς τα θέματα που αφορούσαν το επικοινωνιακό κομμάτι και μαζί με τα υπόλοιπα που προανέφερα με οδήγησαν σε αυτή την απόφαση. Κάπως έτσι λοιπόν, ολοκληρώνεται ο δικός μου κύκλος στην Ανόρθωση».
 
Διαβεβαίωσε επίσης ότι όλα αυτά τα χρόνια «προσπάθησα για το καλύτερο δυνατό και δεν έψαχνα ποτέ δικαιολογίες για καμιά κατάσταση, όσο δύσκολη κι’ αν αυτή φαινόταν. Αντιθέτως, προσπαθούσαμε με όλα τα παιδιά να βρούμε λύσεις, εκεί που ολα έδειχναν ότι δεν υπήρχαν και που ίσως άλλοι στη θέση μας να τα παρατούσαν. Ως ένα βαθμό το πετύχαμε, όχι στον απόλυτο, αλλά στον καλύτερο δυνατό και πάντοτε μέσα στα όρια του εφικτού και του λογικού, με τα μέσα που είχαμε στην διάθεσή μας».
 
Καταλήγοντας, ανέφερε ότι «νιώθω περήφανος που υπηρέτησα ένα από τα πιο ιστορικά Σωματεία αυτού του τόπου και έγινα μέρος της ιστορίας του και είμαι σίγουρος ότι η Ανόρθωση, όπως πάντα, έτσι και στα επόμενα χρόνια, θα βρει το δρόμο προς την Αναγέννησή της. Εύχομαι κάθε επιτυχία στη συνέχεια, σε όλους όσους εργάζονται στην Μεγάλη Κυρία!»
 

Δειτε Επισης

Κέρδισε την ΑΕΛ με κορυφαίο τον Blackmon ο ΑΠΟΕΛ
Τέλος και επίσημα από τον Εθνικό ο Σατσιάς
Λέουβενμπεργκ: Πονάει ο αποκλεισμός, όμως θα προχωρήσουμε σε μια νέα σεζόν με καλύτερα αποτελέσματα
Το μήνυμα του Τάνκοβιτς για την ιστορική πρόκριση-«Είμαστε στον τελικό με ψηλά το κεφάλι»
ΒΙΝΤΕΟ: Ανακοίνωσε το νέο του προπονητή ο ΑΣΙΛ
Τέλος από την Ανόρθωση ο Σέρχιο Τεχέρα
Οι 18 υποψηφιότητες για το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΑΕΛ
ΒΙΝΤΕΟ: Το μήνυμα βουλευτή για την ιστορική πρόκριση της Πάφου στον τελικό
Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα της 12ης αγωνιστική στο δεύτερο γκρουπ
Ο διαιτητής στο ντέρμπι Ομόνοια 29ης Μαΐου-Ομόνοια Αραδίππου