«Xυδαία και αντιδεοντολογική η προσέγγιση του Απόλλωνα»

Άλλη μια ανάρτηση για την απόκτηση του Γιάννη Πετράκη από τον Απόλλων, έκανε ο Χριστόφορος Τορναρίτης, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
 
Όπως αναφέρει «για να σοβαρευτούμε ,η αλήθεια είναι πως έχοντας και ανθρώπινα συναισθήματα συνδέθηκα με αυτόν τον άνθρωπο που λέγεται Γιάννης Πετράκης . Έμαθα πολλά από αυτόν, έκανα όνειρα μέσα από την συμπεριφορά και τις πράξεις του και τον ευχαριστώ !!»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Νέα επίθεση Τορναρίτη σε Κίρζη-«Ξεχωρίζουν την μπάλα που την Πατίχα;»

Από εκεί και πέρα, σημειώνει, «είμαι αναγκασμένος να στηρίξω τα συμφέροντα τις ομάδας μου .
 
Ο συνωμοτικός  τρόπος η μέθοδος και  η προσέγγιση που έγινε  από την πλευρά της Λεμεσού είναι πλήρως αντιδεοντολογικός και χυδαίος. Τέτοιες συμπεριφορές δείχνουν ανθρώπους Κενούς και συναισθηματικά νεκρούς. Άνθρωποι επικύνδινοι  για το άθλημα που δεν ξέρουν η δεν έμαθαν ποτέ πως στη ζωή ότι δίνεις παίρνεις !!! Δεν δίνεις δεν παίρνεις ...»
 
Αναφέρει επίσης πως «αυτό που με λυπεί περισσότερο είναι το γεγονός  οτι ο άνθρωπος που σεβάστηκα και συμπάθησα σαν φίλο  εμπιστευτικέ το μέλλον και την τόσο σπουδαία  φήμη του σε ένα τέτοιας ποιότητας άνθρωπο !!! Κρίμα ειλικρινά μου έρχεται να κλάψω.»
 
Στέλνει παράλληλα μήνυμα ότι «εμείς πάντα με το κεφάλι ψηλά , σεβασμό  και εντιμότητα συνεχίζουμε από εκεί που μείναμε ... Θέλω να ξέρετε πως για μένα ο λόος του ανθρώπου έχει τεράστια σημασία ...  Ποτέ μα ποτέ δεν τράβηξα πίσω τον λόγο μου αν ακόμα θα έπρεπε να καταστραφώ  αν έπρεπε να χάσω το σπίτι μου !!! Αυτό θα συνεχίσω να κάνω όσο ζω !! Για να πετύχω τον σκοπό δεν λογαριάζω τίποτε και κανένα! Έχω εμπιστοσύνη στην δύναμη της ψυχής μου που για 44 ολόκληρα χρόνια αγνοούσα...»
 
Καταλήγοντας, αναφέρει ότι «ο προπονητής που θα πανηγυρίσει μαζί μας τίτλους στον Ολυμπιακό βρίσκεται  κάπου και με περιμένει !!!Γιατί αυτό τάση η μοίρα και το πεπρωμένο μου σαν άνθρωπος !! Σας Αγαπώ».
 

Δειτε Επισης

Ορίστηκε η εκλογική συνέλευση στην Ανόρθωση
Αλλαγή ώρας στο ΑΕΖ-Απόλλωνας
Δημητρίου: Θα μπορούσαμε να διεκδικούμε το πρωτάθλημα μέχρι την τελευταία αγωνιστική
Πλήγμα με Άδωνη στον Απόλλωνα-Υπέστη ρήξη χιαστού
Αναμονή για το άνοιγμα της Βόρειας στον ΑΠΟΕΛ-Ηφαίστειο το ΓΣΠ στον τελικό με ΑΕΚ
Ηλίας Χαραλάμπους για το πρωτάθλημα με τη Στεάουα: Να είμαι καλός οδηγός και για άλλους προπονητές
Σφράγισε την παραμονή της η Καρμιώτισσα, στη δεύτερη κατηγορία η Δόξα
Οριστικά στη Β’ κατηγορία η Δόξα μετά και τα αποτελέσματα της 12ης αγωνιστικής
Νίκη γοήτρου για τον Οθέλλο κόντρα στην ΑΕΖ
Πλήρες sold out μέσα σε επτά ώρες έκαναν οι ΑΠΟΕΛίστες για τον τελικό του πρωταθλήματος