Η διάψευση για Βέρεντ, η αξιολόγηση των… κομμένων και το οικονομικό του ΑΠΟΕΛ

Διαψεύδει για το ενδιαφέρον του ΑΠΟΕΛ για τον ποδοσφαιριστή Βέρεντ, ο Νεκτάριος Πετεβίνος.
 
Μιλώντας στον Σπορ Fm, ο εκπρόσωπος Τύπου του ΑΠΟΕΛ αναφέρθηκε αρχικά στην διακοπή και στην προετοιμασία της ομάδας, λέγοντας πως «ήταν μια ευκαιρία αυτή η εβδομάδα. Έχουμε ένα νέο προπονητή και χρειάζεται χρόνο χωρίς αγωνιστικές υποχρεώσεις ώστε να δουλέψει κάποια πράγματα, να προσθέσει κάποια στοιχεία στην ομάδα, την δική του φιλοσοφία. Αξιολογεί το ρόστερ, γιατί κάθε προπονητής βλέπει διαφορετικά κάποιους παίκτες, έχει διαφορετική αντίληψη. Θα έλεγα ότι για εμάς ήταν ωφέλιμη εβδομάδα».
 
Για τους κομμένους, Λαφράνς, Σάβιτς, και Μιχαΐλοβιτς, σημείωσε ότι «δεν τους είδε ακόμα, αλλά προτίθεται να το κάνει. Είναι ποδοσφαιριστές του ΑΠΟΕΛ όμως δεν είναι εγγεγραμμένοι. Είναι αλήθεια πως θα τους αξιολογήσει γιατί το έχουμε δει πολλές φορές αυτό. Θα δείξει ο χρόνος. Δεν μπορούμε να μιλάμε γι’ αυτούς μέχρι τον Ιανουάριο».
 
Σε ότι αφορά στον Βέρεντ, το όνομα του οποίου έπαιξε για τον ΑΠΟΕΛ, είπε πως ο προπονητής «σε καμία περίπτωση δεν έχει σκεφτεί την μεταγραφική Ιανουαρίου. Καμία σχέση το δημοσίευμα για Βέρεντ. Πρώτα θα αξιολογήσει το ρόστερ του ΑΠΟΕΛ. Είχε την ευκαιρία τώρα στην διακοπή, έγινε και ένα φιλικό ώστε να ξέρει τι έχει στα χέρια του. Ο Μακάρθι είχε συνάντηση με τον πρόεδρο και του εξέφρασε τον δικό του σκέψης και εφαρμογής του μεταγραφικού πλαισίου το οποίο θέλει να αναλάβει ο ίδιος. Είναι γνώστης διαφόρων αγορών. Έχει εισηγήσεις. Έχει στα υπόψη του κάποιους παίκτες που μπορούν να έρθουν και να βοηθήσουν. Αυτό την συγκεκριμένη χρονική στιγμή δεν υφίσταται γιατί πρώτα θέλει να γνωρίσει τους παίκτες του».
 
Για τα αγωνιστικά δεδομένα και τους τραυματίες, υπέδειξε πως «ο Ντε Βινσέντι χρειάζεται λίγο χρόνο. Ο Ατζίλι ήταν εκτός λόγω γαστρεντερίτιδας για δύο μέρες. Δυστυχώς έλειπε ο Νουχίου, ο Αποστολάκης και οι Σατσιάς, ο Κατσαντώνης και ο Γαβριλή, όπως επίσης και ο Σιέλης. Προστέθηκε και ο Ζαχίντ. Υπολογίζουμε πως θα έρθουν όλοι πίσω την Πέμπτη. Αν προλάβουν όμως την προπόνηση της Πέμπτης, θα το δείξει ο χρόνος».
 
Όσο για το οικονομικό, ανέφερε πως «αρκετές ομάδες συμφώνησαν με την σύγκλιση Γενικής Συνέλευσης. Ήταν πρωτοβουλία και δική μας. Βλέπουμε κάποια πράγματα και δεν συμφωνούμε. Παρουσιάζεται μια μη πρόθεση το ποδόσφαιρο να μπει σε μια θέση που του αρμόζει; Διαπιστώνουμε και τι γίνεται στο εξωτερικό, που οι ομοσπονδίες βοηθούν τις ομάδες στο οικονομικό τομέα. Όταν η ΚΟΠ δεν αντιλαμβάνεται πλήρως το πρόβλημα των σωματείων και υπάρχει κωλυσιεργία, γιατί υπήρξε συνάντηση τον Ιούλιο με τον Υπουργό για να βοηθήσουν τα σωματεία και δεν έγινε τίποτα… Δεν ξέρουμε γιατί αργεί αυτή η βοήθεια. Εμείς αυτό που διαπιστώνουμε είναι ότι δεν είδαμε κάποια ενέργεια. Περιμένουμε να δούμε τι θα ειπωθεί. Πολλές φορές δεν κατανοεί ο κόσμος, ότι αυτή την στιγμή τα έσοδα είναι μηδέν, αλλά για τον ΑΠΟΕΛ πχ τα έσοδα είναι στο πλην. Δεν μιλάω μόνο για τα εισιτήρια. Έχουμε υποστεί μεγάλη ζημιά και λεφτά που έπρεπε να είναι στο ταμείο του ΑΠΟΕΛ, δηλαδή τα 550.000 ευρώ από την UEFA, δεν είναι. Ενώ υπολογίστηκε σαν έσοδο, δεν υπολογίζεται πλέον, έχει χαθεί. Είναι πράγματα τα οποία θέλουμε να κατανοήσει η Ομοσπονδία. Ομάδες μικρότερης εμβέλειας, το μοναδικό τους έσοδο, ήταν τα εισιτήρια που περίμεναν. Εμείς ως ΑΠΟΕΛ, είναι μηναία η καταβολή της Cablenet. Υπάρχουν σωματεία που εισπράττουν τα χρήματα από την αρχή της σεζόν».
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Προχωρεί σε έκτακτη Γενική Συνέλευση η Ανόρθωση-Καθοριστικές οι επόμενες κινήσεις
Απάντησε για την αγαπημένη του ομάδα και τον παίκτη που λατρεύει ο Γκομίς-Όσα αποκάλυψε
Κάργας: Αποτύχαμε σαν κοινωνία πιο πολύ χαρήκαμε που αποκλείστηκε η Εθνική
Ορίστηκαν οι διαιτητές για τους αγώνες της Παρασκευής
Η τοποθέτηση του Άρη για την ποινή στον Σπιλέφσκι-«Δεν ήταν σωστή η κόκκινη εξαρχής»
Πρόεδρος ΚΟΑ: Στα αρχικά στάδια η Ομόνοια για το γήπεδο κοντά στις Χαλεπιανές
Στο παρά πέντε ο ΑΠΟΕΛ για την ανέγερση του νέου γηπέδου-Η τοποθέτηση του Ιωάννου
Τα δεδομένα για τον Γιοβάνοβιτς και η απόφαση για τον προπονητή της Εθνικής Ελλάδος
Χριστοδουλίδης: Αν πετύχουν οι επαφές με επενδυτές ή χορηγούς η ΑΕΛ θα ανέβει πολλά σκαλοπάτια
Εικόνες από την φωτιά στο οίκημα της Ομόνοιας-Δείχνει «άσπονδους φίλους» ο πρόεδρος του Σωματείου