Ξεκάθαρη η ΚΟΠ για εξαιρέσεις στο ποδόσφαιρο για τις διακινήσεις

Σύμφωνα με το Διάταγμα, ημερομηνίας 12 Νοεμβρίου 2020 με αριθμό 52, δεν υπάρχουν εξαιρέσεις στο ποδόσφαιρο, ως αποτέλεσμα οι ομάδες που θα πρέπει να διακινηθούν  για αγώνα  εντός ή εκτός των Επαρχιών που υπάρχουν περιοριστικά μέτρα ή σημεία ελέγχου θα πρέπει να κάνουν τα ακόλουθα:

•Να έχουν μαζί με την αποστολή επιβεβαιωμένη λίστα με αποτελέσματα των Covid test (μέχρι και 7 ημέρες πριν) η οποία να περιλαμβάνει τα στοιχεία των ποδοσφαιριστών και τεχνικό προσωπικό. 

•Τα 40 άτομα (περιλαμβανομένου Διοικητικού Συμβουλίου και προσωπικό), για το Πρωτάθλημα Cyta και τα 30 άτομα για το Γυναικείο  για να μπορέσουν να παρακολουθήσουν τον αγώνα αλλά και να διακινηθούν,  θα πρέπει να εξασφαλίσουν  Covid test (μέχρι και 7 ημέρες πριν) καθώς επίσης άδεια διακίνησης  (προορισμό και ώρα αγώνα) από το Σωματείο που θα έχουν δηλωθεί στην λίστα φιλάθλων.

•Οι διαιτητές αγώνων θα πρέπει να παρουσιάσουν Covid test ( μέχρι και 7 ημέρες πριν) και να εξασφαλίσουν άδεια διακίνησης από την Ομοσπονδία.

•Παρατηρητές Αγώνων και Διαιτησίας θα πρέπει να παρουσιάσουν Covid  test (μέχρι και 7 ημέρες πριν) και να εξασφαλίσουν άδεια διακίνησης από την Ομοσπονδία.

•Τα συνεργεία τηλεοπτικής κάλυψης θα πρέπει να εξασφαλίσουν άδεια διακίνησης από τον εργοδότη τους.  Covid test είναι υποχρεωτικό.

• Δημοσιογράφοι ή φωτογράφοι που θα εξασφαλίσουν διαπίστευση για κάλυψη αγώνων που εμπίπτουν στις υπό περιορισμό Επαρχίες και θα πρέπει να ταξιδέψουν, θα πρέπει να εξασφαλίσουν άδεια διακίνησης από τον εργοδότη τους. Επίσης θα πρέπει να έχουν Covid test (μέχρι και 7 ημέρες πριν).

Σημειώσεις:

1. Τα Covid test θα πρέπει να είναι μοριακού ελέγχου PCR.
2. Τα test έχουν ισχύ μέχρι και μίας εβδομάδας πριν της ημερομηνίας ελέγχου.
3. Οι συνοδοί των αποστολών (team managers),  θα πρέπει να έχουν συγκεντρωτική λίστα επιβεβαίωσης των test υπογεγραμμένη από τον Ιατρό της ομάδας, έτσι ώστε να αποφεύγετε ο έλεγχος και ταλαιπωρία  της ομάδας.  

Δειτε Επισης

Χριστοδουλίδης: Αν πετύχουν οι επαφές με επενδυτές ή χορηγούς η ΑΕΛ θα ανέβει πολλά σκαλοπάτια
Εικόνες από την φωτιά στο οίκημα της Ομόνοιας-Δείχνει «άσπονδους φίλους» ο πρόεδρος του Σωματείου
AΕΛ και ΑΕΚ διεκδικούν το τρόπαιο του κυπέλλου στο φούτσαλ
Ο Ραούλ Μπράβο απαλλάχτηκε από την κατηγορία για στημένους αγώνες
Το μήνυμα του Κουρμπέλη μετά τον αποκλεισμό της Ελλάδας-«Πονέσαμε πολύ...»
Στο στόχαστρο της Σεβίλλης ο Βαγγέλης Παυλίδης
Φωτιά στο σωματείο της Ομόνοιας στην Παπανικολή-Έρευνες από τις Αρχές
Γιακουμάκης: Δέχτηκα άπειρες... ευχές, με καταρράκωσε που δεν κράτησα την υπόσχεση στην οικογένειά μου
Επιπλέον ποινή από τον Αθλητικό Δικαστή στον Σπιλέφσκι
Εξαιρετικά δύσκολη η παραμονή του Πογιέτ στον πάγκο της Ελλάδας