Σάββατο, 28 Νοεμβρίου, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Απάντησε με δέκα... εντολές για το τραπέζι με τον Πετράκη ο Τορναρίτης

  20/11/2020 11:20
Απάντησε με δέκα... εντολές για το τραπέζι με τον Πετράκη ο Τορναρίτης

Απάντησε με δέκα... εντολές για το τραπέζι με τον Πετράκη ο Τορναρίτης

  20/11/2020 11:20

Με ένα δεκάλογο, απάντησε για το τραπέζι που έκανε στην παρουσία Γιάννη Πετράκη, ο γενικός αρχηγός του Ολυμπιακού Χριστόφορος Τορναρίτης.

Σε ανάρτηση του στα social media, έγραψε «ο Γιάννης Πετράκης όπως και πολλοί άλλοι από εσάς σε αυτό το γκρουπ και στον Ολυμπιακό γενικότερα με έχετε πολλές φορές πληγώσει με τα γραφόμενα και την συμπεριφορά σας.

1 . Δεν κρατώ κακίες

2. Είμαι Ολόισιος

3. Δεν έχω έννοιες

4. Αγαπώ τον κόσμο όλο

5. Δεν ασχολούμαι με τον κάθε σκύλο που γαβγίζει .

6. Ότι θέλω κάνω και όπου θέλω πάω και δεν  δίνω λογαριασμό σε κανένα.

7. Μου την δίνουν οι μάγκες των πλήκτρων . Οποίος νιώθει δυνατός να έρθει να μου το πει από κοντά ακόμη και στα 55 μου !!

8. Για το καλό τις ομάδας και τις οικογένειας μου κάνω τα πάντα !

Δοκίμασε με …

9. Αυτά που κάνω και λέω δεν μπορούν πολλοί να τα κατανοήσουν . Ακούγονται σαν κινέζικα και αυτός είναι ο λόγος που δεν είμαι μέσα στο πλήθος …

10. Έμαθα να συγχωρώ όπως το λέει και η θρησκεία σας .

Σημειώνει πως «το να συγχωρώ κάποιον δεν σημαίνει πως πρέπει κατά ανάγκη  να γίνουμε και οι καλύτεροι φίλοι !  Με τον Γιάννη Πετράκη , Υπάρχουν ακόμη ανοικτοί λογαριασμοί οικονομικοί, και ποδοσφαιρικοί».

Οποίοι από εσάς, αναφέρει «κόψετε το τσιγάρο ( 7 στους 10 πεθαίνουν ), το αλκοόλ  , την ζήλια , το φαϊ( τρώτε σαν  τους γάρους) , θέλετε να βάλετε πίσω στο γκρουπ σας τους  δημοσιογράφους ,  σταματήσετε να μιλάτε άσχημα για αυτόν που Αναγέννησε την ομάδα που λέτε ότι Αγαπάτε δείχνοντας τον απαραίτητο σεβασμό , κόψετε το κουμάρι ,  σταματήσετε να απατάτε τις γυναίκες σας , Αγαπήσετε τον εαυτό σας …»

Καταλήγοντας, επισημαίνει ότι «πιο απλά οποίοι από εσάς   ξεφύγετε από τα δόντια τις  αυτοκαταστροφής, της παράνοιας και των ψευδαισθήσεων !!!!!Σας δίνω το δικαίωμα και μπορείτε να μου κάνετε  βαριά κριτική … αν όχι, αν κάνεις  ένα η περισσότερα από τα  πιο πάνω , κοίταξε να δεις το πρόβλημα στο καθρέφτη … αγάπησε αυτό που θα δεις και ζήσε αληθινά …»

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Πίσω στην αρχή της σελίδας