«Τώρα σε αυτή τη διακοπή επέστρεψα πλήρως από τον κορωνοϊο»

Tις πρώτες του δηλώσεις μετά την εμπειρία του με τον κορωνοϊό, έκανε ο ποδοσφαιριστής της Ομόνοιας Τιάγκο.
 
Μιλώντας στην κάμερα της Ομόνοιας, αναφέρθηκε αρχικά στο παιχνίδι με τη Νέα Σαλαμίνα «Είχαμε την διακοπή. Είχαμε δύο βδομάδες να προπονηθούμε και να προετοιμαστούμε για τον αγώνα. Ξέρουμε την κατάσταση της Νέας Σαλαμίνας και πρέπει να είμαστε έτοιμοι. Προετοιμαστήκαμε και πάμε εκεί για να προσπαθήσουμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς, γιατί πρέπει να επιστρέψουμε στις νίκες».
 
Για τους παράγοντες που θα χρειαστούν για να κερδίσουν το παιχνίδι, είπε πως «πέρσι τους κερδίσαμε δύο φορές. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι όπως πέρσι. Να παλέψουμε, να μην τους δώσουμε ευκαιρίες, γιατί αν δώσεις ευκαιρίες στον αντίπαλο θα αντιμετωπίσεις δύσκολες καταστάσεις».
 
Όσον αφορά το ηθικό της ομάδας μετά από τα τρία ανεπιτυχή αποτελέσματα, σημείωσε ότι «είμαστε απογοητευμένοι γιατί δεν κερδίσαμε εδώ και τρία παιχνίδια. Πήραμε μόνο δύο βαθμούς απέναντι στη Δόξα και στο Παραλίμνι. Όταν χάνεις απέναντι στον Ολυμπιακό πρέπει να επιστρέψεις και να κερδίσεις το επόμενο παιχνίδι, δεν έπρεπε να χάσουμε βαθμούς απέναντι σε αυτή την ομάδα. Πρέπει να έχουμε περισσότερη συγκέντρωση. Είδαμε τα στιγμιότυπα μετά το παιχνίδι και ο προπονητής μας έδειξε το σωστό τρόπο. Χρειαζόμαστε λίγη περισσότερη τύχη στο τελευταίο τρίτο και στο κουτί (σ.σ. του αντιπάλου). Εγώ σαν επιθετικογενής πρέπει να είμαι περισσότερο συγκεντρωμένος όταν είμαστε στο παιχνίδι, για να σκοράρω και να μην δώσω ευκαιρία στον αντίπαλο».
 
Για την πρόκληση με τα μαζεμένα παιχνίδια κι αν νιώθει έτοιμος απάντησε καταφατικά.
«Τώρα σε αυτή τη διακοπή επέστρεψα πλήρως από τον κορωνοϊο. Έμεινα πίσω για 22 μέρες και ήταν δύσκολο αλλά τώρα σε αυτό το διάλλειμα προπονήθηκα σκληρά για να προετοιμάσω τον εαυτό μου. Είναι μακρύς ο δρόμος. Θα έχουμε μόνο μια διακοπή στις 22 Δεκεμβρίου άρα κάθε 3-4 μέρες θα έχουμε αγώνα. Όλοι οι ποδοσφαιριστές πρέπει να είναι έτοιμοι να παίξουν και όταν μπαίνουν μέσα να βοηθούν την Ομόνοια».

 

Δειτε Επισης

H ανακοίνωση της Ανόρθωσης για τη Γενική Συνέλευση-Ορίστηκε Διοικούσα Επιτροπή μέχρι τις 10 Μαΐου
ΒΙΝΤΕΟ: Εννέα γκολ στο στάδιο Άλφαμεγα και τρίποντο για την ΑΕΛ
ΒΙΝΤΕΟ: Μια ντουζίνα γκολ στο Καρμιώτισσα-Οθέλλος
Το ΔΣ της Apollon Ladies ζητά παραίτηση του εκπροσώπου του σωματείου στην ΚΟΠ
Η θέση της Πάφου για το αίτημα στην ΚΟΠ για αλλαγή έδρας του τελικού-«Κάθε ομάδα θα το έκανε»
Σπιλέφσκι: Στην Κύπρο μόλις ανοίξω το στόμα μου, μπαμ κόκκινη
Η επίσημη θέση της Ομόνοιας για το ντέρμπι με ΑΠΟΕΛ-«Ευχόμαστε ο κόσμος μας να νιώσει ξανά τη χαρά»
Η ανάλυση της ΚΟΠ για τα πέναλτι που κέρδισαν ΑΠΟΕΛ, Απόλλων και Πάφος
Ζητά την άμεση παραίτηση του Φοίβου Βάκη η Apollon Ladies
Αποζημιώνεται ο Καραβίδας από τη FIFA για το... στήσιμο από τον Ουάρντα με 150.000 ευρώ