Η απάντηση του Σεραφείμ για το μέλλον του και η αναφορά στη δουλειά του Πετράκη

Στη νίκη της ομάδας του αλλά και το γεγονός πως κέρδισε τόσο τον ΑΠΟΕΛ, όσο και την Ομόνοια μέσα σε ένα γύρο στάθηκε ο Κώστας Σεραφείμ, ο οποίος βρέθηκε για σήμερα προσωρινά στον πάγκο του Ολυμπιακού, ωστόσο σε ερώτηση αν θα συνεχίσει ως ο νέος προπονητής της ομάδας της Λευκωσίας, άφησε ανοικτό ένα τέτοιο ενδεχόμενο.
 
«Περάσαμε μια δύσκολη εβδομάδα, με τα γεγονότα που έγιναν με τον κ. Πετράκη, όμως ξεπεράσαμε το σοκ που πέρασε η ομάδα. Είναι μια ομάδα που έκτισε ο κ. Πετράκης δεν αλλάξαμε κάτι αυτή την εβδομάδα, ούτε τακτικά, ούτε αγωνιστικά. Οι ποδοσφαιριστές κατάφεραν να κερδίσουν ένα μεγάλο αντίπαλό, όπως ο ΑΠΟΕΛ. Δεν θυμάμαι πότε ήταν η τελευταία φορά που ο Ολυμπιακός κέρδισε μέσα σε ένα γύρο ΑΠΟΕΛ και Ομόνοια. Η αγωνιστική μας θέση δεν είναι τυχαία. Αισιοδοξούμε ότι στο μέλλον θα πάμε καλύτερα. Είμαστε προσγειωμένοι, αλλά ξέρουμε τα ταπεινά ότι μόνο μπροστά θα πάμε. Εύχομαι καλή συνέχεια στον ΑΠΟΕΛ και θα βρει τον δρόμο του. Δεν μπορεί κανείς να το ξεγράφει».
 
Ερωτηθείς για τον αν υπάρχει περίπτωση να είναι ο νέος τεχνικός του Ολυμπιακού, ο κ. Σεραφείμ είπε «δεν έχω μπει στη διαδικασία να σκεφτώ κάτι τέτοιο. Κλήθηκα αυτή τη εβδομάδα αν βρεθώ εδώ. Θεωρώ ότι μπόρεσα να παρουσιάσω μια ομάδα που είχε τον προπονητή της. Ότι ανακοινώσιμο υπάρξει θα το μάθετε από τη διοίκηση».

Δειτε Επισης

Τέλος από την Ανόρθωση ο Σέρχιο Τεχέρα
ΒΙΝΤΕΟ: Το μήνυμα βουλευτή για την ιστορική πρόκριση της Πάφου στον τελικό
Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα της 12ης αγωνιστική στο δεύτερο γκρουπ
Ο διαιτητής στο ντέρμπι Ομόνοια 29ης Μαΐου-Ομόνοια Αραδίππου
Ορίστηκαν οι διαιτητές των αγώνων της Παρασκευής
«Δυστυχώς η εσωστρέφεια είναι σε τέτοιο βαθμό, που δεν επέτρεψε να κάνουμε αυτά που θέλαμε»
Η αντίδραση του Απόλλωνα μετά τον αποκλεισμό από το Κύπελλο και το μέλλον του Ματσίν
Νικόλας Χριστοφίδης: O 15χρονος με τη μεγαλύτερη «ακρίβεια πάσας» Ανώτατης Κ15 (Vid & Stats)
ΒΙΝΤΕΟ: Αποκαλύψεις Τάνκοβιτς για τη φοβερή γκολάρα που έστειλε την Πάφο στον τελικό
Σόκαρε τον Απόλλωνα σε νεκρό χρόνο η Πάφος και πέταξε για τελικό για πρώτη φορά στην ιστορία της