ΒΙΝΤΕΟ: Μάδησε το τριφύλλι και ξεκόλλησε από τον πυθμένα η Σαλαμίνα

Τεράστια νίκη επί της Ομόνοιας, η οποία είναι μόλις η δεύτερή της στο πρωτάθλημα, πέτυχε η Νέα Σαλαμίνα στο στάδιο Αμμόχωστος, με 2-1.
 
Οι ερυθρόλευκοι κέρδισαν χάρη στα γκολ των Ντανίλο στο 8’ και Βάγκνερ στο 80’. Στο ενδιάμεσο, η Ομόνοια είχε ισοφαρίσει στο 43’ με τον Φώτη Παπουλή.
 
Με τη νίκη της η Σαλαμίνα ξεκόλλησε από την τελευταία θέση και ανέβηκε στους οκτώ βαθμούς, ενώ η Ομόνοια έμεινε στους 16.
 
Το προφίλ του αγώνα
Οι ερυθρόλευκοι στην πρώτη ευκαιρία του παιχνιδιού πήραν από νωρίς κεφάλι στο σκορ, αφού στο 8΄της αναμέτρησης o Ντανίλο με δυνατό συρτό σουτ εκτός περιοχής έστειλε τη μπάλα στα δίκτυα του Φαμπιάνο.
 
Μέχρι το πρώτο εικοσάλεπτο η Ομόνοια δεν κατάφερε να βρει ξεκάθαρες ευκαιρίες για να ισοφαρίσει, ωστόσο μια ευκαιρία της Νέας Σαλαμίνας στο 23', αφύπνισε τους πράσινους.
 
Ο Οσέιν εξ επαφής, δεν κατάφερε να πετύχει το 2-0, αφού το σουτ του κατέληξε στην πλάτη του Λούφτνερ.
 
Στην αντεπίθεση, ο Παπουλής έκανε εξαιρετική ενέργεια, η μπάλα έφθασε στον Ντούρις, αλλά ο Σλοβάκος από τα δύο μέτρα δεν μπόρεσε να στείλει την μπάλα στα δίκτυα.
 
Στο 27’, ήταν η σειρά του Τιάγκο να χάσει τεράστια ευκαιρία για την Ομόνοια, μετά από παράλληλο γύρισμα από δεξιά, στην περιοχή της Νέας Σαλαμίνας.
Τελικά η Ομόνοια βρήκε το δρόμο προς τα δίκτυα, στο 43' με τον Φώτη Παπουλλή, ο οποίος με πλασέ από το ύψος του πέναλτι σκόραρε και έφερε το παιχνίδι στα ίσα.
Στο δεύτερο ημίχρονο, η Ομόνοια είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, όμως η υπεροχή της ήταν φλύαρη και δεν μπορούσε να φτιάξει καλές ευκαιρίες για γκολ. 
 
Στο 80' της αναμέτρησης μετά από μπαλιά από τα δεξιά ο Βάγκνερ έπιασε το σουτ στη κίνηση και έστειλε τη μπάλα στο πλεχτό του Φαμπιάνο.
Η ταυτότητα του αγώνα:

Νέα Σαλαμίνα: Βεσελόφσκι, Σεργίου, Χριστοφόρου, Τσμοβς (68′ Αντιόλο), Νικολάου (58′ Λοράν), Ντανίλο, Σανκό (58′ Αντρέου), Σιαθάς (46′ Λεμέσιος, 90’+4 Παύλου), Οσέι, Κονφέ, Βάγκνερ.

Ομόνοια: Φαμπιάνο, Σέχου, Λούφτνερ, Λανγκ, Λέτσιακς, Γκόμεθ, Γκόμες (83′ Κούσουλος), Παπουλής (83′ Κακουλλής), Ασάντε (76′ Μποτεάκ), Τιάγκο (76′ Τζιωνής), Ντούρις.

Δειτε Επισης

Ανακοίνωσε εισιτήρια για τους δυο τελευταίους αγώνες η Ανόρθωση-«Αυτά τα sold out… θα είναι μόνο για μας»
Ανακοινώθηκαν οι διαιτητές στα ντέρμπι των πλέι οφ και τα παιχνίδια του δεύτερού ομίλου
Ζητά εκ νέου την παραίτηση του Φοίβου Βάκη από εκπρόσωπος στην ΚΟΠ ο πρόεδρος της Apollon Ladies
Το πρόγραμμα της 13ης και 14ης αγωνιστικής στον δεύτερο όμιλο
Η θέση της Πάφου για τα συμβόλαια Ικόκο και Τάνκοβιτς
Δόθηκαν στοιχεία και πρόσωπα για τα στημένα στις Αρχές-Νέο καμπανάκι για τα δυο ματς που μπήκαν 21 γκολ
Κορυφώνεται η αγωνία για τον πρωταθλητή-Ψάχνει νίκη Ευρώπης η Ομόνοια, παίζει τα ρέστα του ο Άρης
Apollon Ladies και Λευκοθέα Λατσιών διεκδικούν το τρόπαιο του κυπέλλου
Έριξε οκτάρα στη Χέρενφεν του Λοΐζου η Αϊντχόφεν και έγραψε ιστορία
Κυπελλούχος για τέταρτη φορά στην ιστορία του ο ΑΠΟΕΛ Κ19