Πέμπτη, 29 Ιουλίου, 2021 | Επικοινωνία
trans gif

«Δεν πρέπει να στρουθοκαμηλίζουμε, δύσκολο να καλυφθεί η διαφορά»

  22/11/2020 18:20
«Δεν πρέπει να στρουθοκαμηλίζουμε, δύσκολο να καλυφθεί η διαφορά»

«Δεν πρέπει να στρουθοκαμηλίζουμε, δύσκολο να καλυφθεί η διαφορά»

  22/11/2020 18:20
Δύσκολο να καλυφθεί η διαφορά, δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου της Ομόνοιας Ανδρέας Δημητρίου, μετά την ήττα από τη Νέα Σαλαμίνα στο στάδιο Αμμόχωστος.
 
Σε δηλώσεις του στη Cytavision, ο κ. Δημητρίου, ανέφερε αρχικά ότι «είναι ένα αποτέλεσμα άσχημο και έρχεται να κολλήσει σε αυτά που προηγήθηκαν. Δυστυχώς μας φέρνει σε μια βαθμολογική θέση που δεν θέλαμε να βρισκόμαστε».
 
Αν διαχωρίσουμε, συνέχισε, «το αποτέλεσμα, με την σημερινή εμφάνιση μας θα μπορούσαμε να κερδίσουμε το ματς. Δημιουργήσαμε ευκαιρίες, δυστυχώς όμως πετύχαμε μόνο ένα και πληρώσαμε τις αντεπιθέσεις της Νέας Σαλαμίνας. Αντιλαμβανόμαστε ότι είναι μια κατάσταση μη αναμενόμενη. Αντιλαμβανόμαστε τα συναισθήματα του κόσμου. Η ομάδα θα συνεχίσει να δουλεύει ώστε αυτά που πληρώνουμε και κρατάνε πίσω την ομάδα, να τα διορθώσουμε. Συγχαρητήρια στη Νέα Σαλαμίνα και καλή συνέχεια».
 
Σε ότι αφορά τη μεταγραφική ενίσχυση του Ιανουαρίου, επισήμανε πως «διαχρονικός στόχος μας είναι να γινόμαστε καλύτεροι, ανεξάρτητα από την βαθμολογία. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε καλύτερη την ομάδα, όπως πάντα. Έτσι δουλεύουμε τον τελευταίο 1.5 χρόνο. Υπάρχουν πολλά παιχνίδια ως τότε και πρέπει να ανατρέψουμε την κατάσταση. Δεν πρέπει να στρουθοκαμηλίζουμε, μείναμε πίσω όμως είναι δύσκολο να καλυφθεί η διαφορά. Μόνο με νίκες και βελτίωση».
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας