Απογοητευμένος ο Μπεργκ-«Δεν είμαστε τόσο καλοί για να βάλουμε περισσότερα γκολ»

Απογοητευμένος από την ήττα της Ομόνοιας από τη Νέα Σαλαμίνα, ήταν στις δηλώσεις του ο προπονητής της Ομόνοιας Χένινγκ Μπεργκ.
 
Όπως ανέφερε στη συνέντευξη Τύπου, «είμαστε απογοητευμένοι από το αποτέλεσμα όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι. Είναι παράξενο που ο αγώνας τέλειωσε με αυτό το αποτέλεσμα. Η Νέα Σαλαμίνα έκανε δύο ευκαιρίες, κάναμε δύο λάθη και μας τιμώρησαν. Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν καλοί, αλλά δεχθήκαμε δύο γκολ. Πρέπει να βρούμε την αυτοπεποίθηση και την ταυτότητά μας, για να ανέβουμε βαθμολογικά. Τα αποτελέσματα, δείχνουν ότι πρέπει να βελτιωθούμε».
 
Για το πρόβλημα που παρουσιάζει η Ομόνοια στο σκοράρισμα, ανέφερε ότι «δεν ήμαστε τόσο καλοί. Πρέπει να βελτιωθούμε για να βρούμε τα γκολ. Δεν είμαστε τόσο καλοί σαν ομάδα για να βάλουμε περισσότερα γκολ». 
 
Σημείωσε επίσης ότι «πιστεύω ότι η ομάδα μπορεί να ανακάμψει, δείχναμε ότι μπορούμε να αγωνιζόμαστε σε διπλό ταμπλό. Είχαμε το θέμα με τις εθνικές ομάδες, έντεκα παίκτες έλειπαν από τις προπονήσεις. Δεν είχαμε όλους τους ποδοσφαιριστές για να δουλέψουμε όπως πρέπει. Είναι μια φυσιολογική κατάσταση για τις μεγάλες ομάδες. Ήταν παράξενο και σπάνιο που δεχθήκαμε δύο γκολ. Συνήθως έχουμε πρόβλημα να σκοράρουμε, σήμερα είχαμε πρόβλημα στην άμυνα».
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Κέρδισε την ΑΕΛ με κορυφαίο τον Blackmon ο ΑΠΟΕΛ
Τέλος και επίσημα από τον Εθνικό ο Σατσιάς
Λέουβενμπεργκ: Πονάει ο αποκλεισμός, όμως θα προχωρήσουμε σε μια νέα σεζόν με καλύτερα αποτελέσματα
Το μήνυμα του Τάνκοβιτς για την ιστορική πρόκριση-«Είμαστε στον τελικό με ψηλά το κεφάλι»
ΒΙΝΤΕΟ: Ανακοίνωσε το νέο του προπονητή ο ΑΣΙΛ
Τέλος από την Ανόρθωση ο Σέρχιο Τεχέρα
Οι 18 υποψηφιότητες για το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΑΕΛ
ΒΙΝΤΕΟ: Το μήνυμα βουλευτή για την ιστορική πρόκριση της Πάφου στον τελικό
Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα της 12ης αγωνιστική στο δεύτερο γκρουπ
Ο διαιτητής στο ντέρμπι Ομόνοια 29ης Μαΐου-Ομόνοια Αραδίππου