Και πάλι μπροστά στο σκορ ο Απόλλωνας στο ντέρμπι με την ΑΕΚ

Στην Αρένα με αέρα εποχή ο Απόλλωνας, ο οποίος τίθεται αντιμέτωπος με την ΑΕΚ, σε παιχνίδι που διεξάγεται για την 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος CYTA.

Οι κυανόλευκοι της Λεμεσού ευελπιστούν ότι στο ντεμπούτο του ο Γιάννης Πετράκης, θα μπει με το δεξί, ωστόσο άπαντες γνωρίζουν το βαθμό δυσκολίας της αναμέτρησης.

Από την άλλη η ΑΕΚ, θα επιδιώξει να πάρει την τέταρτη της σερί νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια εντός έδρας, αφού προέρχεται από τις επιτυχίες με ΑΠΟΕΛ, 3-0, ΑΕΛ 2-1 και Δόξα 2-0.

Η ομάδα της Λάρνακας βρίσκεται πλέον στην πέμπτη θέση του βαθμολογικού πίνακα και με νίκη στο σημερινό παιχνίδι θα σκαρφαλώσει στην τρίτη θέση με 19 βαθμούς, ενώ από την άλλη ο Απόλλωνας με νίκη πιάνει την Ανόρθωση στην πρώτη θέση, αφού η ομάδα της Αμμοχώστου ηττήθηκε νωρίτερα από την ΑΕΛ.
Καλύτερος από το πρώτο λεπτό της αναμέτρησης, απέναντι στην ΑΕΚ ήταν ο Απόλλωνας, ο οποίος ωστόσο δεν κατάφερε να μετατρέψει την υπεροχή του σε ευκαιρίες.

Αυτά, μέχρι το 29ο λεπτό, όταν ο Πίττας άνοιξε το σκορ, με σλάλομ του Γιάννη Πίττα, ο οποίος στη συνέχεια κεραυνοβόλησε τον Τέουκενσς για το 0-1.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο ρυθμός του αγώνα έπεσε, με τις δύο ομάδες να επιδίδονται σε ένα αγώνα κέντρου.

Στο 65ο λεπτό της αναμέτρησης, η ΑΕΚ, βρήκε το δρόμο προς τα δίκτυα, με τον Ακοράν Ρέγιες, ο οποίος μπήκε στην περιοχή μετά από ατομική ενέργεια και με ένα φοβερό σουτ νίκησε τον Δημητρίου για το 1-1.

Το δεύτερο τέρμα για την ομάδα της Λεμεσού σκόραρε ο Ντιγκινί, καθώς στο 72' έγινε δέκτης της μπάλας στην μικρή περιοχή της ΑΕΚ και με κοντινό πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΑΕΚ (Τζοάν Καρίγιο): Τέουνκενς, Φερνάντεθ, Θάντι, Μ. Γκονθάλεθ, Τρουγιόλς, Νάντο, Σπιρόφσκι, Χέιτλι, Ναράνχο, Σπόλιαριτς, Μακρής.

Απόλλων (Γιάννης Πετράκης): Δημητρίου, Πέδρο, Γιούστε, Σάλαϊ, Αγκίρε, Γιαννιώτας, Μάρκοβιτς, Ντένιτς, Πίττας, Ντιγκινί, Μπέντσοπ.

Διαιτητής: Σωτηρίου Λούκας

Δειτε Επισης

Ολοκληρώνεται με δύο αγώνες, η 10η αγωνιστική για τον Β΄ όμιλο του Πρωταθλήματος
Πράσινη παράνοια για την Ομόνοια 29Μ-Ξεπέρασε τις 2.000 η προπώληση για το ντέρμπι τίτλου
Κέρδισε τη Σαλαμίνα και συνεχίζει τη μάχη η Δόξα-Επικράτησε του Εθνικού ο Οθέλλος
Τώρα που η μπάλα καίει καλούνται να αποδείξουν πόσα καντάρια μπάλας ξέρουν-Όλα τα βαθμολογικά δεδομένα
Δημητρίου: Προχωρούν οι διαδικασίες για ιδιόκτητο γήπεδο και ανακαίνιση του Ηλίας Πούλλος
Ορίστηκαν οι διαιτητές στα κρίσιμα ντέρμπι για τη μάχη του πρωταθλήματος
Οπαδός υπέστη ανακοπής καρδιάς στο Απόλλων-Πάφος, νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού
«Την πίεση θα την έχει το ΑΠΟΕΛ και όχι εμείς, πολλοί έχουν ξεγράψει τον Άρη και ότι κάναμε φέτος»
Αυλαία για την δέκατη αγωνιστική στον δεύτερο όμιλο
Τέλος και επίσημα από τον Εθνικό ο Σατσιάς