Η απάντηση του Καρίγιο για το στόχο της ΑΕΚ-«Φταίμε όλοι γιατί ρισκάραμε»

Στο γεγονός πως η ομάδα του δεν παρουσιάστηκε όπως έπρεπε στάθηκε ο τεχνικός της ΑΕΚ, Χουάν Καρίγιο, με το πέρας της ήττας από τον Απόλλωνα.
 
«Συγχαρητήρια στον Απόλλωνα για τη νίκη του. Το πρώτο μέρος ήταν περισσότερο ισορροπημένο και δεχθήκαμε ένα γκολ από μια ενέργεια. Στο δεύτερο ρισκάραμε και παίξαμε επιθετικά για να σκοράραμε. Συνεχίσαμε να ρισκάρουμε και από μια ενέργεια δεχθήκαμε και το δεύτερο γκολ. Έπαιξαν πιο έξυπνα από εμάς. Εκμεταλλευθήκαν πολλές διακοπές στον αγώνα και έτσι πήραν και τη νίκη. Δεν μπορώ να πω ότι φταίει ένας ποδοσφαιριστής συγκεκριμένα. Φταίμε όλοι γι’ αυτό, γιατί ρισκάραμε και πληρώσαμε αυτή μας τη φιλοδοξία και το ρίσκο που πήραμε.

Ερωτηθείς για τον Τρισκόφσκι που έμεινε στον πάγκο και τον Αντωνιάδη που δεν παίρνει χρόνο συμμετοχής ο κόουτς της ΑΕΚ, είπε «είπα στη δημοσιογραφική διάσκεψη ότι δεν είναι έτοιμος ο Τρισκόφσκι. Είναι ένας σημαντικός παίκτης για εμάς και ξεχωρίζει, όμως ότι έπαιξε δύο σερί ενενηντάλεπτα σε δύο μέρες και ταξίδεψε, δεν ήθελα να του κάνω ‘’περισσότερο κακό’’, γιατί έχουμε και συνεχόμενα παιχνίδια. Ο Αντωνιάδης δεν πήρε χρόνο συμμετοχής σήμερα, όπως και ο Έκτορ. Εγώ αποφασίζω και προσπαθώ να κάνω τις καλύτερες επιλογές. Σίγουρα κάνω λάθη και όλοι κάνουμε, αλλά οι αποφάσεις παίρνονται ανάλογα τον αντίπαλο και σήμερα αποφάσισα να μην αγωνιστεί».

Ο προπονητής της ΑΕΚ, σε ερώτηση αν η ομάδα του μπορεί να διεκδικήσει το πρωτάθλημα αλλά και να βελτιώσει την εικόνα που παρουσιάζει στον αγωνιστικό χώρο είπε «δεν δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες στο παιχνίδι. Στο δεύτερο μέρος προσπαθήσαμε να παίξουμε καλύτερα και να σκοράρουμε. Δεν είμαι ικανοποιημένος, μπορούσαμε να κάνουμε ακόμα πιο πολλές ευκαιρίες. Δεν είναι η ώρα να μιλήσουμε για στόχους. Σίγουρα υπάρχουν ελπίδες να βελτιώσουμε τη θέση μας στη βαθμολογία. Όμως τώρα πρέπει αν αντιληφθούμε τα λάθη που κάναμε και μετά τα Χριστούγεννα θα δούμε ακριβώς τις θέσεις που βρισκόμαστε και να μπορούμε να πούμε περισσότερα  για τους στόχους μας».

Δειτε Επισης

Η καυτή σφυρίχτρα στο ντέρμπι κορυφής στην Αρένα-Όλοι ορισμοί
Η χωρητικότητα του νέου γηπέδου του ΑΠΟΕΛ, το κόστος και ο χρόνος παράδοσής του
Δάκρυσε ο επενδυτής για το νέο γήπεδο του ΑΠΟΕΛ-«Το όνειρο πρέπει να είναι πιο μεγάλο»
Σήκωσε το κύπελλο στο Futsal η ΑΕΛ και έκανε το νταμπλ
Θλίψη για Κρέσπο... Έχασε τον πατέρα του και φεύγει για Ισπανία
ΒΙΝΤΕΟ: Συγκινεί ο 92χρονος που έζησε την Ομόνοια από τη μέρα ίδρυσής της-«Είναι θρησκεία για τον κόσμο της»
Προχωρεί σε έκτακτη Γενική Συνέλευση η Ανόρθωση-Καθοριστικές οι επόμενες κινήσεις
Απάντησε για την αγαπημένη του ομάδα και τον παίκτη που λατρεύει ο Γκομίς-Όσα αποκάλυψε
Κάργας: Αποτύχαμε σαν κοινωνία πιο πολύ χαρήκαμε που αποκλείστηκε η Εθνική
Ορίστηκαν οι διαιτητές για τους αγώνες της Παρασκευής