Πέμπτη, 21 Ιανουαρίου, 2021 | Επικοινωνία
trans gif

«Αντέχω να χάσει και ένα και δύο πρωταθλήματα ο ΑΠΟΕΛ»

  23/11/2020 09:39
«Αντέχω να χάσει και ένα και δύο πρωταθλήματα ο ΑΠΟΕΛ»

«Αντέχω να χάσει και ένα και δύο πρωταθλήματα ο ΑΠΟΕΛ»

  23/11/2020 09:39
Για την παρατεταμένη κακή απόδοση του ΑΠΟΕΛ, μίλησε ο Τάκης Αντωνίου.
 
Σε δηλώσεις του στον SuperSport Fm, ο κ. Αντωνίου ανέφερε αρχικά πως «υπάρχει μια ομάδα, η οποία όχι μόνο δεν φέρνει αποτελέσματα, ούτε καν προσπαθεί. Έχει καταρρακωθεί η ψυχολογία των παικτών. Ούτε οι ίδιοι πιστεύουν ότι μπορούν να πετύχουν κάτι. Δεν είναι τόσο κακοί οι παίκτες. Υπάρχουν κάποιοι παίκτες που μπορούν να ανεβάσουν την ομάδα, όμως δεν έχουν ψυχολογία. Θα πρέπει να αλλάξει η ψυχολογία στην ομάδα. Αν δεν συμβεί αυτό, δεν ξέρω που μπορεί να φτάσουμε. Αν εξαιρέσουμε τον Νσούε που βάζει πάθος, δεν βλέπει από που μπορεί να προέλθει. Ο Εφραίμ μπορεί να βοηθήσει, αλλά φαίνεται ότι δεν υπολογίζεται».
 
Για το πως μπορεί να αλλάξει το σκηνικό, τόνισε ότι «παλαιότερα ήμασταν στο 85΄ και θέλαμε ένα γκολ και πιστεύαμε ότι υπήρχε πολύς χρόνος. Τώρα φτάνει ο αγώνας στο 70΄ και λέμε ότι πάει τελείωσε ο χρόνος. Πρέπει να βάλει ένταση και ζωντάνια η ομάδα στο παιχνίδι».
 
Σε ότι αφορά στον Μικ Μακάρθι, είπε πως «είναι ένα αδιαμφισβήτητο όνομα προπονητή. Έχει πολύ δύσκολη δουλειά και χρειάζεται βοήθεια. Χρειάζεται καλούς παίκτες που θα έχουν ψυχολογία».
 
Ως προς το τι πρέπει να κάνει ο ΑΠΟΕΛ από τούδε και στο εξής, σημείωσε «υπάρχουν παίκτες που έχουν δύο και τρία χρόνια συμβόλαιο. Πέρσι, παίζοντας με τον Άγιαξ είχαν καταπληκτική εμφάνιση. Από εκείνη την ομάδα υπάρχουν δύο παίκτες στο ρόστερ και ένας είναι παροπλισμένος (Μιχαϊλοβιτς). Δεν μπορείς να φέρνεις συνεχώς παίκτες. Θα πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για την αποτυχία. Αυτό που πρέπει να θέσει ως προτεραιότητα η ομάδα είναι την οικονομική επιβίωση για να μπορέσει τα επόμενα χρόνια να διεκδικεί αυτό που της αρμόζει η ιστορία της. Είναι θέμα της διοίκησης, όχι της γενικής συνέλευσης. Η διοίκηση εκλέγεται για να διαχειρίζεται αυτές τις καταστάσεις. Από ποδοσφαιρικής πλευράς αντέχω να χάσει και ένα και δύο πρωταθλήματα η ομάδα. Η ιστορία επαναλαμβάνεται, αλλάζουν τα πράγματα. Αυτό που δεν μπορεί να αλλάξει να τεθεί σε κίνδυνο η εύρυθμη λειτουργία της ομάδας. Αυτό που μας ενοχλεί είναι η τραγική εικόνα της ομάδας. Αυτό όμως που θα είναι καταλύτης, είναι να τεθεί σε κίνδυνο η βιωσιμότητα της ομάδας».
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Πίσω στην αρχή της σελίδας