«Νιώθουμε άσχημα, η δική μας ομάδα δεν είναι ομάδα»

Στη νίκη επί της Δόξας αλλά και τους ποδοσφαιριστές που αντιμετωπίζουν πρόβλημα τραυματισμού αναφέρθηκε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΑΠΟΕΛ, Νεκτάριος Πετεβίνος.

Μιλώντας στον Super Sport FM 104.0. ξεκαθάρισε πως άπαντες στον σύλλογο της Λευκωσίας αντιλαμβάνονται την θέση που βρίσκεται και πως θα επιχειρήσουν να διορθώσουν την όλη κατάσταση.

«Δεν είμαστε η ομάδα που θέλουμε και δεν έχουμε τα αποτελέσματα. Είναι σημαντικό να αντιλαμβανόμαστε την πραγματικότητα για να την διορθώσουμε. Γενικότερα, μεγάλες ομάδες κινδύνευσαν ακόμα και με υποβιβασμό όταν δεν αντιλαμβάνονταν την πραγματικότητα. Θέλω να υπογραμμίσω πως η δική μας αντίληψη είναι πραγματική. Η δική μας ομάδα δεν είναι ομάδα. Προσπαθήσαμε να βελτιώσουμε κάποια στοιχεία, δεν έχουμε όμως διάρκεια. Ο Μακάρθι έχει δώσει έμφαση στο θέμα της έντασης, να είναι προσηλωμένοι οι παίκτες, να βγάζουν μεγαλύτερη προσήλωση. Να είναι αφοσιωμένοι στον στόχο από το πρώτο ως το τελευταίο λεπτό. Θεωρώ πως αρχίζουμε σιγά σιγά να βγάζουμε στοιχεία, όχι πως χθες ήμασταν πολύ καλοί. Από το πρώτο γκολ και μετά, αυτό που πιστεύω είναι ότι μας λείπει η αυτοπεποίθηση. Αυτή η ψυχολογία είναι πολύ σημαντικό στοιχείο, το οποίο αν το συνδυάσεις με τη δουλειά, θα βγάλεις κάτι καλό».

«Θα πω ξανά την ατάκα του Μερκή. Ντρέπεται για τη θέση του ΑΠΟΕΛ. Ο Μερκής και όλοι μας, είμαστε δέκτες, ξέρουμε την θέση του ΑΠΟΕΛίστα. Ήμασταν εδώ και στις επιτυχημένες εποχές του ΑΠΟΕΛ. Το 2018-19 που είναι ο τελευταίος τίτλος που απονεμήθηκε και ήταν για τον ΑΠΟΕΛ ο 7ος, δεν υπάρχει άλλη τέτοια περίοδος. Νιώθουμε άσχημα που η εικόνα του ΑΠΟΕΛ δεν ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις του κόσμου και όλων μας», ανέφερε ο εκπρόσωπος Τύπου των γαλαζοκιτρίνων για την εικόνα της ομάδας στον αγωνιστικό χώρο.

Σε σχέση με τους τραυματίες των γαλαζοκιτρίνων ο εκπρόσωπος Τύπου του ΑΠΟΕΛ είπε «ο Γουίλερ δύσκολα θα προλάβει. Είναι μια ατυχία, γι’ αυτό και αναφέρθηκε στον Σιέλη ο προπονητής και πήγε πολύ καλά. Ο Ντε Βινσέντι δεν ξέρω. Για τον Ενσούε και Ανουάρ θα δούμε. Έχει περάσει από εξετάσεις ο Ανουάρ. Πέρασε από εξετάσεις, έχει αιμάτωμα 20 εκατοστών σε ένα πολύ σημαντικό σημείο. Δέχθηκε κλωτσιά στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα. Θέλει να αγωνίζεται. Αυτή του η πρόθεση και το γεγονός πως αν νιώθει κάποια ενόχληση δεν σταματά να παίζει, όμως πιθανόν να του στοιχίζει στην απόδοση. Θα κάνει τις θεραπείες ώστε να φύγει το αιμάτωμα. Με καθαρό μυαλό και χωρίς ενοχλήσεις να προσφέρει περισσότερα».

«Ο Μακάρθι συναντήθηκε με τον πρόεδρο και είπε πως θέλει να αναλάβει εξ ολοκλήρου το μετεγγραφικό. Γνωρίζοντας κάποια πράγματα και απόψεις του Μακάρθι, η αντίληψη του δεν θα φέρει πολλές αλλαγές, σε σημείο δηλαδή που θα κάνουμε τέσσερις μετεγγραφές. Στο θέμα της στελέχωσης του τμήματος σκάουτινγκ, θα το αξιολογήσουμε εντός των ημερών. Αναμένουμε το τέλος των συζητήσεων με τον Χατζηλούκα, έχει συζητήσει με τον πρόεδρο. Ο Μακάρθι ήρθε πριν 3 εβδομάδες, αξιολογεί την κατάσταση και αναλόγως θα αποφασίσει για την στελέχωση. Θα το δούμε», κατέληξε ο Νκετάριος Πετεβίνος για τις αλλαγές που προέκυψαν στον ΑΠΟΕΛ στο τμήμα του σκάουτινγκ.

Δειτε Επισης

Τώρα που η μπάλα καίει καλούνται να αποδείξουν πόσα καντάρια μπάλας ξέρουν-Όλα τα βαθμολογικά δεδομένα
Δημητρίου: Προχωρούν οι διαδικασίες για ιδιόκτητο γήπεδο και ανακαίνιση του Ηλίας Πούλλος
Ορίστηκαν οι διαιτητές στα κρίσιμα ντέρμπι για τη μάχη του πρωταθλήματος
Οπαδός υπέστη ανακοπής καρδιάς στο Απόλλων-Πάφος, νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού
«Την πίεση θα την έχει το ΑΠΟΕΛ και όχι εμείς, πολλοί έχουν ξεγράψει τον Άρη και ότι κάναμε φέτος»
Αυλαία για την δέκατη αγωνιστική στον δεύτερο όμιλο
Τέλος και επίσημα από τον Εθνικό ο Σατσιάς
Λέουβενμπεργκ: Πονάει ο αποκλεισμός, όμως θα προχωρήσουμε σε μια νέα σεζόν με καλύτερα αποτελέσματα
Το μήνυμα του Τάνκοβιτς για την ιστορική πρόκριση-«Είμαστε στον τελικό με ψηλά το κεφάλι»
ΒΙΝΤΕΟ: Ανακοίνωσε το νέο του προπονητή ο ΑΣΙΛ