Πάλεψε αλλά... γλίστρησε στη βροχή από την ανώτερη Γρανάδα η Ομόνοια (vids)

Την ήττα με 2-1 γνώρισε η Ομόνοια από τη Γρανάδα στο Στάδιο Municipal Nuevo Los Cármenes για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ. 
 
Οι πράσινοι αν και βρέθηκαν από νωρίς πίσω στο σκορ, βρήκαν τα ψυχικά αποθέματα να το φέρουν στα ίσα με τον Ασάντε στην επανάληψη, αλλά η ανωτερότητα των Ισπανών, έφερε και το δεύτερο γκολ, χωρίς να καταφέρνουν ποτέ οι τριφιλλοφόροι να το φέρουν ξανά στα ίσα. 
 
Μετά από αυτή την ήττα, η Ομόνοια παραμένει στην 4η και τελευταία θέση του ομίλου με ένα βαθμό, δυο αγωνιστικές πριν από την ολοκλήρωση των ομίλων. 
 
To προφίλ του αγώνα:
 
8' - Με σουτ εκτός περιοχής η Γρανάδα στέλνει την μπάλα στα δίχτυα μετά το σουτ του Λουίς Σουάρες.
 
 
60' - Μετά από σέντρα του Λέσιακς, ο Ασάντε από πλάγια θέση με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα των Ισπανών για το 1-1. 

73'- Μετά από ασταθή απόκρουση του Φαμπιάνο, ο Σόρο με κοντινή κεφαλιά έδωσε εκ νέου προβάδισμα στη Γρανάδα για το 2-1. 

Οι ενδεκάδες των δυο ομάδων:

Γρανάδα: Silva, Perez (66΄ Foulquier), Duarte, Vallejo, Neva, Milla, Herrera, Soldado, Gonalons (66΄ Machis), Soro, Suarez

Ομόνοια: Φαμπιάνο, Χούμποτσαν, Λανγκ, Λούφτνερ, Κίκο (59΄ Λέτσιακς), Κούσουλος, Σέχου (59΄ Τιάγκο), Μαυρίας, Τζιωνή (59΄ Γκόμεθ), Μποτεάκ (37΄ Ασάντε), Κακουλλής (74΄ Σενέ)

Δειτε Επισης

Ανακοίνωσε τη μεταγραφή του Μποάκι στη Νόα ο Άρης
Πότε θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση του νέου πρωταθλήματος
Νέος αναπληρωτής πρόεδρος της ΚΟΠ ο Θεόδωρος Θεοδούλου
Αποσύρεται από την ενεργό δράση ο Φετφατζίδης-«Στο τέλος μένει ο σεβασμός και η αγάπη του κόσμου»
Επίσημη η συμφωνία της ΑΕΛ με Κρις Παναγιώτου-«Τιμή μου να στέκομαι δίπλα σε ένα τόσο ιστορικό σωματείο»
Στο τμήμα σκάουτινγκ της ΑΕΛ ο Νικόλας Εγγλέζου-Επικεφαλής ο Γιάννης Θεοδώρου
Επίσημα με το τριφύλλι στο στήθος ο Χατζηγιοβάνης-Η διάρκεια του συμβολαίου του
Αυτός είναι ο νέος σταθμός του Ντομένικο Μεσίνα
Στο στόχαστρο της Πάφου ο Γιούρι Μεδέιρος-Αναφορές για συμφωνία σε ισραηλινά μέσα
Επίσημα Απολλωνίστας ο Ανδρέας Σιήκκης