Η εκκωφαντική επιστροφή του ΑΠΟΕΛ και ο μοναδικός παίκτης που υστέρησε

Εντυπωσιακή ήταν η εμφάνιση του ΑΠΟΕΛ, με αντίπαλο την Νέα Σαλαμίνα, την οποία κέρδισε με 0-3 στο Αμμόχωστος, συνδυάζοντας ουσία και θέαμα, σκορπώντας χαμόγελα στον κόσμο του, ο οποίος μέχρι στιγμής φέτος, είναι πλήρως απογοητευμένος από την πορεία που έχει η ομάδα της Λευκωσίας.
 
Εξαιρετικές εναλλαγές της μπάλας, γρήγορο ποδόσφαιρο και τελειώματα, που τις προηγούμενες αγωνιστικές δεν υπήρχαν, ενέταξε στο παιχνίδι του ο ΑΠΟΕΛ, ο οποίος πέτυχε τη δεύτερη διαδοχική νίκη του και δείχνει να ξυπνά από το λήθαργο, που είχε πέσει για πάνω από ένα μήνα, από τις αρχές Οκτωβρίου, μέχρι τα μέσα Νοεμβρίου, διάστημα κατά το οποίο δεν είχε καταφέρει να πάρει κανένα τρίποντο.
 
Αρκετοί ποδοσφαιριστές των γαλαζοκιτρίνων έδειξαν αναγεννημένοι, σε σύγκριση με τα προηγούμενα παιχνίδια, με τους Ατζίλι και Κλωναρίδη να ξεχωρίζουν, αφού ο πρώτος μοίρασε δύο ασίστ και ο δεύτερος σκόραρε και τα τρία γκολ του ΑΠΟΕΛ, χαρίζοντας του την πολυπόθητη νίκη, που τον ανέβασε βαθμολογικά.
 
Σαφώς βελτιωμένη, ήταν και η αμυντική γραμμή των γαλαζοκιτρίνων, με τον Μερκή να δείχνει απροσπέλαστος και τον Σάντος να κάνει μεστό παιχνίδι, χωρίς αβίαστα λάθη. Το ίδιο ισχύει και για τον νεαρό Γαβριήλ, ο οποίος έδειξε ωριμότητα στο παιχνίδι του και δικαίωσε τον Μικ Μακάρθι για την  επιλογή του να τον ρίξει για άλλη μια φορά ως βασικό στον αγώνα.
 
Ο μοναδικός ποδοσφαιριστής του ΑΠΟΕΛ που υστέρησε αγωνιστικά, σε σύγκριση με την υπόλοιπη ομάδα, ήταν ο Νούχιου, ο οποίος για ακόμα ένα παιχνίδι έδειξε πως δεν μπορεί να προσφέρει, ώστε να λύσει το επιθετικό πρόβλημα που υπάρχει φέτος στους γαλαζοκίτρινους.
 
Ο πανύψηλος επιθετικός, μπορεί να είχε κάποιες ευκαιρίες για να σκοράρει, ωστόσο δεν τις αξιοποίησε. Παρόλα αυτά, με το αγωνιστικό ανέβασμα της ομάδας της Λευκωσίας, ενδεχομένως ο Κοσοβάρος επιθετικός να βρει κι αυτός τα πατήματά του και να καταφέρει να δείξει την αξία του.
 
Σίγουρα, με βάση τα μέχρι στιγμής δεδομένα, ο ΑΠΟΕΛ θα κινηθεί για την απόκτηση επιθετικού στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, αφού ούτε ο Μπεν Σαχάρ δείχνει ικανός να σκοράρει και να λύσει το επιθετικό πρόβλημα που υπάρχει στον ΑΠΟΕΛ.
 
Μεγάλο μερίδιο της επιτυχίας του ΑΠΟΕΛ, έχει και ο Μικ Μακάρθι, ο οποίος μετά τα πρώτα δύο ανεπιτυχή αποτελέσματα που είχε με Εθνικό (0-0 στο Δασάκι) και Ολυμπιακό (0-1 στο ΓΣΠ), δούλεψε με τους παίκτες του και κατάφερε να μετατρέψει τον ΑΠΟΕΛ σε μια ομάδα, που αν συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό, μπορεί να κυνηγήσει τους στόχους του, έστω κι αν βρίσκεται δέκα βαθμούς μακριά από την κορυφή.
 
Το επόμενο παιχνίδι με αντίπαλο την Ομόνοια, είναι καθοριστικό, αφού εκεί θα δείξει ο ΑΠΟΕΛ την πραγματική του δύναμη και κατά πόσον μπορεί να χτυπήσει το πρωτάθλημα. Μέχρι τότε όμως, υπάρχουν μέρες ξεκούρασης, αλλά και σκληρής δουλειάς, για να βελτιωθούν ακόμα περισσότερο οι γαλαζοκίτρινοι.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Ανακοίνωσε εισιτήρια για τους δυο τελευταίους αγώνες η Ανόρθωση-«Αυτά τα sold out… θα είναι μόνο για μας»
Ανακοινώθηκαν οι διαιτητές στα ντέρμπι των πλέι οφ και τα παιχνίδια του δεύτερού ομίλου
Ζητά εκ νέου την παραίτηση του Φοίβου Βάκη από εκπρόσωπος στην ΚΟΠ ο πρόεδρος της Apollon Ladies
Το πρόγραμμα της 13ης και 14ης αγωνιστικής στον δεύτερο όμιλο
Η θέση της Πάφου για τα συμβόλαια Ικόκο και Τάνκοβιτς
Δόθηκαν στοιχεία και πρόσωπα για τα στημένα στις Αρχές-Νέο καμπανάκι για τα δυο ματς που μπήκαν 21 γκολ
Κορυφώνεται η αγωνία για τον πρωταθλητή-Ψάχνει νίκη Ευρώπης η Ομόνοια, παίζει τα ρέστα του ο Άρης
Ξεκινάει η ημιτελική φάση της OΠΑΠ Basket League
Apollon Ladies και Λευκοθέα Λατσιών διεκδικούν το τρόπαιο του κυπέλλου
Έριξε οκτάρα στη Χέρενφεν του Λοΐζου η Αϊντχόφεν και έγραψε ιστορία