Πέμπτη, 21 Ιανουαρίου, 2021 | Επικοινωνία
trans gif

Μπεργκ: Ξέρω ότι ανησυχεί ο κόσμος, ελπίζω πως βλέπει...

  29/11/2020 13:55
Μπεργκ: Ξέρω ότι ανησυχεί ο κόσμος, ελπίζω πως βλέπει...

Μπεργκ: Ξέρω ότι ανησυχεί ο κόσμος, ελπίζω πως βλέπει...

  29/11/2020 13:55

Τους τελευταίους τέσσερεις αγώνες της ομάδας του σχολίασε στο πρόγραμμα αγώνα, ο προπονητής της Ομόνοιας, Χένινγκ Μπεργκ. 

Για τον αγώνα με τον Ερμή: «Παίζουμε στην έδρα μας. Θέλουμε να συνεχίσουμε να δημιουργούμε ευκαιρίες, να κυριαρχήσουμε και να σκοράρουμε περισσότερα γκολ. Για να είμαστε ειλικρινής δεν είχαμε καλά αποτελέσματα στο πρωτάθλημα τα τελευταία τέσσερα παιχνίδια και αυτό είναι απογοητευτικό. Χρειαζόμαστε να μετουσιώσουμε την καλή παρουσία και τις ευκαιρίες σε γκολ και νίκες. Αν το κάνουμε αυτό θα είμαστε εκεί που πρέπει».

Για τα αν τα τελευταία ανεπιτυχή αποτελέσματα έχουν προσθέσει πίεση ή κίνητρο: «Κίνητρο, δεν υπάρχει αμφιβολία γι’ αυτό. Παίξαμε περισσότερα ματς από κάθε άλλη κυπριακή ομάδα φέτος, άρα η πρόκληση είναι μεγαλύτερη για εμάς τώρα. Αυτό που οι παίκτες χρειάζεται να γνωρίζουν είναι πως σε αυτά τα παιχνίδια είχαμε την καλύτερη ομάδα και μπορούσαμε να κερδίσουμε και τα τέσσερα. Την ίδια στιγμή όμως δεν τα κερδίσαμε άρα χρειαζόμαστε βελτίωση στο τελευταίο τρίτο για αν σιγουρευτούμε ότι θα κερδίζουμε αγώνες που είμαστε καλύτεροι από τον αντίπαλο. Στο παιχνίδι απέναντι στον Ερμή θεωρώ πώς θα κυριαρχήσουμε, θα δημιουργήσουμε φάσεις και θα πετύχουμε τέρματα».

Για το γεγονός πως η Ομόνοια θα επιτεθεί ενώ ο Ερμής θα αμύνεται: «Ναι, το είχαμε αυτό εδώ και ένα μήνα. Όπως είπα κάνουμε ευκαιρίες, ειδικά στα τελευταία τέσσερα ματς. Απλώς πρέπει να συνεχίσουμε να προσπαθούμε μέχρι να βελτιωθούμε στο τελευταίο τρίτο έτσι ώστε να κερδίζουμε τέτοιου τύπου αγώνες».

Για τον κόσμο: «Το ξέρω πώς ανησυχούν καθώς δεν έχουμε κερδίσει στους τελευταίους τέσσερεις αγώνες και τους καταλαβαίνω απόλυτα. Χαίρομαι που ο κόσμος μας ενδιαφέρεται και προβληματίζεται όταν η ομάδα δεν κερδίζει. Η Ομόνοια είναι μεγάλος σύλλογος και είναι πολύ καλό που υπάρχει αυτό το πάθος από τους οπαδούς. Θεωρώ πως ο κόσμος βλέπει ότι οι ποδοσφαιριστές προσπαθούν πολύ και είναι το ίδιο απογοητευμένοι με αυτούς όταν δεν κερδίζουμε. Εξάλλου όταν οι οπαδοί μας ήταν στο γήπεδο μας υποστήριζαν ακόμη και όταν τα πράγματα δεν πήγαιναν καλά καμιά φορά. Θα ήταν καλό να ήταν στο γήπεδο τώρα. Πιστεύω πως αν ήταν στο γήπεδο θα βοηθούσαν πολύ την ομάδα σε αυτή την κατάσταση. Ελπίζω πως βλέπουν την προσπάθεια από όλους μας έτσι ώστε να φέρουμε τα καλύτερα αποτελέσματα για την Ομόνοια».

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Πίσω στην αρχή της σελίδας