«Δοκάρι και μέσα πάμε στον παράδεισο, δοκάρι και έξω πάμε στην κόλαση»

Στεναχωρημένος από το αποτέλεσμα, αλλά όχι και από την εμφάνιση του Απόλλωνα, παρουσιάστηκε ο προπονητής των γαλάζιων Γιάννης Πετράκης. 

Σε δηλώσεις του στη συνέντευξη Τύπου, ο κ. Πετράκης είπε αρχικά πως «σήμερα, στο πρώτο μέρος η ΑΕΛ χωρίς να μεταφράζεται σε αποτελεσματικότητα, ήταν ένα βήμα πάνω από εμάς. Δεν είχαμε την σωστή προσέγγιση. Στο δεύτερο μέρος, μπορούσαμε να σκοράρουμε, ήμασταν καλύτεροι, είχαμε δύο δοκάρια, χαμένο πέναλτι, σε αντίθεση με τον αντίπαλο που έγινε μια φορά απειλητικός».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Αποθέωσε τους παίκτες του ο Κέρκεζ-«Ένα μεγάλο μπράβο»

Θεωρώ, συνέχισε ο κ. Πετράκης «πως το αποτέλεσμα είναι πολύ άδικο, ειδικά με την εικόνα του δευτέρου μέρους. Δοκάρι και μέσα πάμε στον παράδεισο, δοκάρι και έξω πάμε στην κόλαση. Το πρωτάθλημα έχει δρόμο, οι μεγάλες ομάδες πρέπει να ξέρουν να διαχειρίζονται τις δύσκολες στιγμές. Γινόμαστε καλύτεροι και πιο δυνατοί. Έβαλε το γκολ η ΑΕΛ, χωρίς να είναι καλύτερη και αυτό έκανε την διαφορά. Αν το βάζαμε εμείς, θα ήταν αλλιώς».

Ερωτηθείς γιατί εκτέλεσε το πέναλτι ο μάρκοβιτς, είπε πως «υπάρχει ιεραρχία ποιοι θα εκτελέσουν τα πέναλτι. Πρώτα είναι Ντιγκινί και Μπένσοπ, δεν έπαιζαν, και τρίτος ήταν ο Μάρκοβιτς. Το γκολ που έχασε ο Νταμπό (σ.σ. δοκάρι) και το χαμένο πέναλτι του Μάρκοβιτς, δεν είναι οι πρώτοι που χάνουν τέτοιες φάσεις. Συμβαίνει σε όλα τα επίπεδα. Ήθελαν να κάνουν το καλύτερο, όμως δεν παίζουμε μόνοι μας. Δεν αλλάζει κάτι απέναντι στους παίκτες».

Όσον αφορά την απουσία του Σακέτι, αλλά και την αλλαγή του Ντιγκινί, είπε πως «έχω μεγάλο σεβασμό στον Σατσέτι, σαν άνθρωπο και σαν παίκτη. Προέρχεται από τραυματισμό, δεν μπορεί να παίξει 90 λεπτά. Ξέρουμε το προφίλ του, ήταν επιλογή μου. Ο Ντιγκινί είχε ένα πρόβλημα και βγήκε για να μην μεγαλώσει το πρόβλημα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: ΒΙΝΤΕΟ: Ντέρμπι με πέναλτι, κοντράστ συναισθημάτων και την μπίλια στο... κίτρινο

Δειτε Επισης

«Είμαστε η πιο συνεπής ομάδα, εάν συνεχίσουμε να κερδίζουμε είναι ευκαιρία για το πρωτάθλημα»
O προγραμματισμός της αγωνιστικής περιόδου 2024-2025
Άρχισε την προετοιμασία της για τους αγώνες με Λετονία και Σερβία η Εθνική
Νίκησε την Ανόρθωση και πιέζει τον ΑΠΟΕΛ η ΑΕΚ
Επικράτησε της Νέας Σαλαμίνας και έφυγε νικητής από το Δασάκι ο Εθνικός
Η Ανόρθωση υποδέχεται την ΑΕΚ στο «Παπαδόπουλος»
ΒΙΝΤΕΟ: Δέχθηκε παφίτικο χαστούκι ο Άρης και πέταξε την τεράστια ευκαιρία για κορυφή
Έντονος ο Σα Πίντο-«Ρώτησα τον διαιτητή για ένα σπρώξιμο του Τομανέ και μου είπε ότι δεν τον κάλεσε το VAR»
Η πρώτη αντίδραση του Αναστασίου μετά τη νίκη επί του ΑΠΟΕΛ
Βασίλισσα στο αιώνιο η Ομόνοια μείωσε στο -5 από την κορυφή και έβαλε σε μπελάδες τον ΑΠΟΕΛ