Σάββατο, 23 Ιανουαρίου, 2021 | Επικοινωνία
trans gif

«Ο επόμενος που θα σηκώσει χέρι στην ομάδα μας θα του το κόψω»

  30/11/2020 13:43
«Ο επόμενος που θα σηκώσει χέρι στην ομάδα μας θα του το κόψω»

«Ο επόμενος που θα σηκώσει χέρι στην ομάδα μας θα του το κόψω»

  30/11/2020 13:43

Έντονος για τη διαιτησία του αγώνα ανάμεσα σε Πάφο και Δόξα, παρουσιάστηκε ο πρόεδρος της ομάδας της Κατωκοπιάς Κώστας Χριστοδούλου.

Αρχικά, για την αλλαγή ώρας του ματς με την Ανόρθωση, είπε πως, «είναι καλύτερα γιατί Παρασκευή 20:00 ήταν δύσκολο. Μας βρήκε σύμφωνους το αίτημα της Ανόρθωσης και θα παίξουμε στις 16:00».

Για τον αγώνα κόντρα στην Πάφο, σημείωσε ότι «πήγαμε με πολλές απουσίες αλλά δεν μας άφησαν. Όλος ο κόσμος είδε τι έγινε. Μείναμε με εννιά ποδοσφαιριστές και αν χρειαζόταν θα μέναμε και με εφτά, δεν ξέρω τι σκεφτόταν ο κύριος».

Αναφερόμενος στη διαιτησία του αγώνα, είπε πως «μετά μεγάλης μου λύπης το λέω αυτό, αλλά δεν το χωράει το μυαλό μου ότι αυτά τα λάθη ήταν ανθρώπινα. Στην φάση του 28′ η Πάφος έπρεπε να μείνει με δέκα ποδοσφαιριστές, για χτύπημα σε παίκτη μας και τελικά έβγαλε κίτρινη στον Λουίς Κάρλος που στην συνέχεια αποβλήθηκε. Στην φάση του γκολ έπρεπε να μετρήσει το γκολ της Πάφου και αντ’ αυτού χάσαμε τον Νικόλα Εγγλέζου που αποβλήθηκε. Φταίει και ο βοηθός που δεν είναι η πρώτη φορά που κάνει εγκληματικά λάθη εναντίον μας. Μετά ήρθε η δεύτερη κίτρινη στον Λουίς Κάρλος. Αλίμονο αν φιλοδοξεί η ΚΟΠ ότι θα αλλάξουμε επίπεδο με αυτούς τους διαιτητές. Να πάρει θέση η ΚΟΠ και ο πρόεδρος της. Αν θέλουμε να προχωρήσουμε, αυτοί οι κύριοι να μένουν στο σπίτι τους. Και η Πάφος είχε πέναλτι στην συνέχεια, αλλά αν πάρουμε τα πράγματα από την αρχή έπρεπε να αποφασίζει σωστά από το 28ο λεπτό. Μπορούσαμε να χάναμε. Αν ψάξουμε να δούμε τι έκανε αυτός ο διαιτητής και στην Β΄ κατηγορία και με την άνοδο του θα καταλάβουμε».

Ως προς το κατά πόσον θα προχωρήσει σε καταγγελία της διαιτησίας, είπε πως «δεν έχουμε λεφτά για να καταγγέλλουμε διαιτητές. Αυτοί που πληρώνονται χιλιάδες ευρώ πρέπει να δουν τα λάθη του και όχι να πληρώσω εγώ για να τα δουν. Θέλω να στείλω το μήνυμα ότι η Δόξα θα είναι εκεί είτε θέλουν κάποιοι είτε όχι και ο επόμενος που θα σηκώσει χέρι στην ομάδα μας θα του το κόψω».

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Πίσω στην αρχή της σελίδας