Πέμπτη, 28 Ιανουαρίου, 2021 | Επικοινωνία
trans gif

Η τοποθέτηση του Εθνικού για τις δηλώσεις Ιάκομπ περί στημένου αγώνα

  01/12/2020 10:18
Η τοποθέτηση του Εθνικού για τις δηλώσεις Ιάκομπ περί στημένου αγώνα

Η τοποθέτηση του Εθνικού για τις δηλώσεις Ιάκομπ περί στημένου αγώνα

  01/12/2020 10:18
Στις δηλώσεις του πρώην ποδοσφαιριστή του Εθνικού ;Άχνας, Αλεξάντρου Ιάκομπ, ο οποίος ανέφερε πως αγωνίστηκε σε στημένο παιχνίδι στην Κύπρο, κλήθηκε να αναφερθεί ο πρόεδρος του προσφυγικού σωματείου Κίκης Φιλίππου.
 
Μιλώντας στον Super Sport FM 104.0 ο κ. Φιλίππου ανέφερε πως σήμερα θα έχει συνάντηση το διοικητικό συμβούλιο της ομάδας, ενώ είπε πως υπάρχουν τρεις δικηγόροι στον Εθνικό και θα δουν το πως θα αντιδράσουν.
 
«Μου τα έχουν μεταφέρει. Ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής αφού θέλει να κάνει αποκαλύψεις λέει ότι το υποψιάστηκε. Ευτυχώς που δεν είπε ότι του είπαν κάποιοι να έρθει ισοπαλία αυτό το παιχνίδι. Υπάρχει μια επιτροπή και να τον καλέσει να καταθέσει. Δεν πρέπει να παρασυρόμαστε. Μιλά για τον Κότο Παγές που πέτυχε πέντε πέναλτι και έχασε το πέναλτι σε εκείνο το παιχνίδι. Ξεχνά να πει ότι όταν έχασε το πέναλτι ο Κότο πέτυχε το δεύτερο γκολ. Ξεχνά να πει ότι ο ίδιος έκανε το λάθος και δεχθήκαμε το πρώτο γκολ. Είπε ότι δεν θα ερχόταν στην Κύπρο. Εμείς τον απορρίψαμε την επόμενη χρονιά και την επόμενη σεζόν πήγε στην Πάφο. Φαίνεται υπάρχει μια πικρία. Γιατί ήρθε και την επόμενη χρονιά στην Κύπρο αφού έβλεπε κάποια πράγματα. Δείτε τι κάνει στην φάση του πρώτου γκολ. Ευτυχώς που δεν είπε ότι του είπαμε και είπε ότι υποψιάστηκε».
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Πίσω στην αρχή της σελίδας