«Λέτε ο Ντούρις να κάνει κανένα τσακ μπαμ και να μας κλείσει όλους τα στόματα

Για τον Χένινγκ Μπέργκ, την πορεία της Ομόνοιας, αλλά και τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ, μίλησε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής των πρασίνων, Νικόλας Γεωργίου.
 
Σε δηλώσεις του στον Active, ανέφερε αρχικά για το σημερινό παιχνίδι, πως «εγώ περιμένω να δω πως θα αντιμετωπίσει το παιχνίδι η Ομόνοια. Δεν θα αδιαφορήσει. Δεν μπορείς να αδιαφορήσεις σε ένα ευρωπαϊκό παιχνίδι με αντίπαλο λίγο καλύτερο από σένα. Είναι και το οικονομικό στη μέση. Μία νίκη δίνει αρκετές εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ (570.000 ευρώ). Συν οι βαθμοί για την Κύπρο που αν κερδίσει η Ομόνοια η χώρα μας σχεδόν εξασφαλίζει πέντε εκπροσώπους στα ευρωπαϊκά κύπελλα και δύο στο Τσάμπιονς Λιγκ. Εγώ αν ήμουν παίκτης θα άφηνα τον ΑΠΟΕΛ στην πάντα. Ο ΑΠΟΕΛ μπορεί να περιμένει μέχρι τη Δευτέρα».
 
Σε υπόδειξη ότι  ο Χένινγκ Μπεργκ βάζει σε προτεραιότητα τον αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ, είπε ότι «αυτό νομίζω δεν είναι καλό για τον ΠΑΟΚ. Οι παίκτες που θα παίξουν σήμερα και πιθανόν να ξέρουν ότι δεν θα παίξουν τη Δευτέρα θα δώσουν περισσότερα. Νομίζω όσοι παίξουν απόψε θα τα δώσουν όλα. Η Ομόνοια έχει 16-17 παίκτες καλούς. Δεν θα έχει ήσυχο βράδυ οι του ΠΑΟΚ, αν νομίζουν ότι θα έχουν».
 
Και συνέχισε λέγοντας ότι «ο Μπεργκ έχει ξεχωρίσει περίπου δύο ενδεκάδες, Κύπρου και Ευρώπης. Εκτός από τους κεντρικούς αμυντικούς τους αλλάζει. Άρα, ο παίκτης με τα κακά αποτελέσματα που έχει η Ομόνοια είναι καλύτερα όσους προορίζει για το ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ να μην τους χρησιμοποιήσει σήμερα. Υπάρχουν επιλογές, εκτός από τους κεντρικούς αμυντικούς».
 
Όσο για τη γκρίνια μετά τα συνεχόμενα ανεπιτυχή αποτελέσματα, σημείωσε ότι «δεν μπορείς να κρυφτείς. Έγιναν 5-6 παιχνίδια με κακά αποτελέσματα. Μπορεί η απόδοσή της να κυμάνθηκε από το κακό προς το μέτριο, λίγο προς το καλό με τη Νέα Σαλαμίνα. Είμαστε αδικαιολόγητοι που δεν πετύχαμε 3-4 νίκες, με όλο το σεβασμό προς τις αντίπαλες ομάδες».
 
Αν είναι υποστηριχτής του Μπεργκ, είπε πως «δεν είμαι Μπεργκικός, είμαι Ομονοιάτης. Δεν είμαι πολιτικός εγώ. Λέω αυτά που δεν μου αρέσουν. Θα θέλει φρέσκο αίμα τον Ιανουάριο γιατί το πρωτάθλημα είναι πολύ δυνατό και δεν πρέπει να μείνει πίσω».
 
Για το ντέρμπι της Δευτέρας, σημείωσε πως «έχει καμιά 15αριά χρόνια να τους κερδίσουμε, λέτε να είναι τώρα; Λέτε ο Ντούρις να κάνει κανένα τσακ – μπαμ και να μας κλείσει όλους τα στόματα μας; Πάντως, εγώ είπα ότι όταν θα σκοράρει θα βάλει τρία γκολ».
 

Δειτε Επισης

Επιστολή της Πάφου στην ΚΟΠ για αλλαγή έδρας του τελικού κυπέλλου
Αφιερωμένες αγωνιστικές για την τελική φάση του EURO
Δύο παιχνίδια για την 11η αγωνιστική στον δεύτερο όμιλο
Στην Περιστερώνα ο τελικός Κυπέλλου Apollon Ladies-Λευκοθέα Λατσιών
Σύσκεψη την Πέμπτη για τον τελικό κυπέλλου-Καθορίζεται ο αριθμός εισιτηρίων και η ώρα
«Η ΑΕΚ μπορεί να έχει κάποιους παίκτες πιο ποιοτικούς, όμως ο ΑΠΟΕΛ είναι καλύτερος ως σύνολο»
To πρόγραμμα της τελευταίας αγωνιστικής στη δεύτερη κατηγορία
Στην Περιστερώνα τις 26 Απριλίου ο τελικός Apollon Ladies-Λευκοθέα Λατσιών
Μίλησε για το μέλλον του ο Πίττας και το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από την ΑΪΚ
Σε επαφές με τον Τάνκοβιτς για ανανέωση η Πάφος-Αναμένονται εξελίξεις