Τρίτη, 19 Ιανουαρίου, 2021 | Επικοινωνία
trans gif

Πότε εκτίουν τις ποινές τους Νταουσβίλι, Κλωναρίδης και Τόρες

  04/12/2020 09:58
Πότε εκτίουν τις ποινές τους Νταουσβίλι, Κλωναρίδης και Τόρες

Πότε εκτίουν τις ποινές τους Νταουσβίλι, Κλωναρίδης και Τόρες

  04/12/2020 09:58
Μετά από απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας, όπως είναι γνωστό για την ποδοσφαιρική περίοδο 2020-2021 διαφοροποιήθηκε ο Πειθαρχικός Κανονισμός για τους ποδοσφαιριστές και προπονητές που συμπληρώνουν κίτρινες κάρτες ως ακολούθως:

Ποδοσφαιριστές και προπονητές που συμπληρώνουν κίτρινες κάρτες, να μπορούν να εκτίσουν την ποινή τους σε ένα από τους επόμενους δύο αγώνες του Πρωταθλήματος που τους επιβλήθηκε η ποινή. 

Για να μην εκτιθεί η ποινή την αμέσως επόμενη αγωνιστική θα πρέπει την πρώτη εργάσιμη ημέρα μετά την συμπλήρωση των καρτών να ενημερώνεται η Ομοσπονδία γραπτώς, ότι δεν θα εκτίσει την αγωνιστική της τιμωρίας την επόμενη, αλλά στην μεθεπόμενη αγωνιστική.

Με βάση την πιο πάνω αλλαγή και μετά από επιστολές σωματείων της, η ΚΟΠ ενημερώνει ότι:

*Ο ποδοσφαιριστής της Ανόρθωσης Murtaz Daushvili θα εκτίσει την ποινή του στην 14η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Cyta με αντίπαλο το Ερμή Αραδίππου.

*Ο ποδοσφαιριστής του ΑΠΟΕΛ Dorian George Klonaridis θα εκτίσει την ποινή του στην 14η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Cyta με αντίπαλο την Καρμιώτισσα Πολεμιδιών.

*Ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ Manuel Torres Jimenez θα εκτίσει την ποινή του στην 14η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Cyta με αντίπαλο τον Ολυμπιακό.
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Πίσω στην αρχή της σελίδας