Τρίτη, 19 Ιανουαρίου, 2021 | Επικοινωνία
trans gif

Στέλνουν επιστολή στον Πρόεδρο Αναστασιάδη και ζητούν οικονομική στήριξη τα Σωματεία

  04/12/2020 19:44
Στέλνουν επιστολή στον Πρόεδρο Αναστασιάδη και ζητούν οικονομική στήριξη τα Σωματεία

Στέλνουν επιστολή στον Πρόεδρο Αναστασιάδη και ζητούν οικονομική στήριξη τα Σωματεία

  04/12/2020 19:44
Επιστολή προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη για την θετική ανταπόκριση της Πολιτείας, προκειμένου να παραμείνει ζωντανό το κυπριακό ποδόσφαιρο για να μπορέσει να συνεχίσει την συνεισφορά του στην οικονομία και στην κοινωνία, αποφάσισε να αποστείλει η Επιτροπή που είχε συσταθεί στην πρόσφατη Άτυπη Γενική Συνέλευση της ΚΟΠ, αποτελούμενη από Προέδρους Σωματείων και την ηγεσία της Ομοσπονδίας.
 
Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΚΟΠ, σε σημερινή συνεδρία της Επιτροπής, που έγινε στο Συνεδριακό Κέντρο του ΓΣΠ, συζητήθηκαν τα επόμενα βήματα που θα γίνουν, προκειμένου να αντιμετωπιστούν οι οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζουν τα Σωματεία λόγω της πανδημίας του Covid-19, ενώ παρουσιάστηκε έρευνα η οποία ετοιμάστηκε από την ΚΟΠ με στοιχεία για την οικονομική συνεισφορά του ποδοσφαίρου προς το Κράτος και την κοινωνία.
 
Στην έρευνα, απεικονίζεται με αριθμούς η εμβέλεια του κυπριακού ποδοσφαίρου καθώς και το ύψος των ζημιών που προκάλεσε και συνεχίζει να προκαλεί στα  Σωματεία η Πανδημία.
 
Σύμφωνα με την ΚΟΠ, κατά τη συνεδρία τονίστηκε πως τα πλείστα Σωματεία όλων των Κατηγοριών βρίσκονται σε οριακό σημείο όσον αφορά την οικονομική τους βιωσιμότητα.
 
«Ως εκ τούτου, είναι καθοριστικής σημασίας η θετική ανταπόκριση της Πολιτείας, προκειμένου να παραμείνει ζωντανό το κυπριακό ποδόσφαιρο για να μπορέσει να συνεχίσει την συνεισφορά του στην οικονομία και στην κοινωνία», προστίθεται.
 
Βάσει της έρευνας που παρουσιάστηκε, σύμφωνα με την ΚΟΠ, συζητήθηκε το τελικό κείμενο επιστολής που θα σταλεί προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας με συγκεκριμένα αιτήματα, τα οποία θα συζητηθούν σε συνάντηση στην παρουσία του Υπουργού Οικονομικών.
 
Πηγή: ΚΥΠΕ
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Πίσω στην αρχή της σελίδας