Πετυχαίνει και τρίτο τέρμα η Ομόνοια κόντρα στον ΑΠΟΕΛ και κλειδώνει τη νίκη

Η ώρα του αιώνιου ντέρμπι για τον ΑΠΟΕΛ και την Ομόνοια έχει φθάσει, αφού οι δύο ομάδες τίθενται αντιμέτωπες, σε παιχνίδι που θα διεξαχθεί στο στάδιο ΓΣΠ, στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής.
 
Από τη μια οι γαλαζοκίτρινοι, προέρχονται από δύο σερί νίκες με Δόξα και Νέα Σαλαμίνα, αντίστοιχα, και θα επιδιώξουν να πάρουν την τρίτη απέναντι στους πράσινους, που θα τους ανεβάσει αισθητά στη βαθμολογία και συγκεκριμένα στο έκτο σκαλοπάτι.

Ο σύλλογος της Λευκωσίας βρίσκεται στην 9η θέση με 16 βαθμούς και σε περίπτωση που πάρει το τρίποντο απόψε θα ανεβεί στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι, προέρχονται από την ιστορική νίκη επί του ΠΑΟΚ την προηγούμενη Πέμπτη, ενώ στον θεσμό του πρωταθλήματος μετράνε πέντε αγώνες χωρίς τρίποντο, καθώς γεύτηκε τελευταία φορά τη νίκη τις 18 Οκτωβρίου στο Δασάκι, κόντρα στον Εθνικό.

Επιπλέον κίνητρο για την Ομόνοια, αποτελεί το αρνητικό σερί, αφού η τελευταία νίκη που πανηγύρισαν απέναντι στον ΑΠΟΕΛ ήταν το μακρινό 2013. Οι πράσινοι βρίσκονται στην 7η θέση με 17 βαθμούς και με ενδεχόμενη νίκη στο ντέρμπι ανεβαίνουν στην 6η θέση. 

Στο 38ο λεπτό της αναμέτρησης η Ομόνοια άνοιξε το σκορ, με τον Μίκαελ Λούφτνερ.

Μετά από κόρνερ του Γκόμεθ, η μπάλα έφθασε στον Λούφτνερ, ο οποίος από κοντά έκανε το σουτ και νίκησε τον Σίλβα για το 0-1.

Στο 80' Ο Κουσουλός έκανε το 2-0 και φέρνει την ομάδα του πιο κοντά στη νίκη. Στο 86' ο Ντούρις έκανε το 3-0, έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Παπουλλή, η μπάλα κόντραρε στο τοίχος και έφθασε στον Ντούρις.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΑΠΟΕΛ (Μικ Μακάρθι): Σίλβα, Ζεράλδες, Σάντος, Μερκής, Σιέλης, Γένσεν, Ζαχίντ, Κλωναρίδης, Ατζίλι, Εντονγκαλά, Νούχιου.

Ομόνοια (Χένινγκ Μπεργκ): Φαμπιάνο, Λέζιακς, Χούμποτσαν, Λάνγκ, Λούφτνερ, Γκόμεθ, Κούσουλος, Παπουλής, Τιάγκο, Ασάντε, Ντούρις.

Σκόρερ:

Κίτρινες:

Διαιτητής: Λούκας Σωτηρίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Δειτε Επισης

Επίσημη καταγγελία από την Ομόνοια για την «εισβολή» στην μπουτίκ της
Ταξίδι 24 ωρών στο Λονδίνο πραγματοποίησε ο Πρόδρομος Πετρίδης
ΒΙΝΤΕΟ: Η στιγμή που μέλη της Θύρας 9 παίρνουν με το «έτσι θέλω» εισιτήρια-«Τρομοκράτησαν το προσωπικό»
Κλήση για προπονήσεις Εθνικής Κορασίδων Κ-17
Τρίτη του Πάσχα η συνέχεια στον Α' όμιλο για τη Cyprus League by Stoiximan
Έπονται εξελίξεις για το γήπεδο στην Πάφο Fc-«Είμαστε κοντά σε λύση»
Δεύτερη σερί νίκη για τις Apollon Ladies στο League Cup, θέση στον τελικό
Διπλή ποινή για τον ΑΠΟΕΛ και πρόστιμο στον Γιάννη Αναστασίου
Στο γήπεδο του Μάκη Κεραυνού η μπάλα για τα χρέη των ομάδων στο Τμήμα Φορολογίας
Σε τρείς μήνες αναμένεται το πόρισμα για Ομόνοια 29Μ–ΑΕΛ και Καρμιώτισσα–Ανόρθωση