Σαρώνει ο κορωνοϊός στον ΑΠΟΕΛ-Ανακοινώθηκαν άλλα επτά κρούσματα

Σαρώνει ο κορωνοϊός στον ΑΠΟΕΛ, με την ομάδα της Λευκωσίας να ανακοινώνει άλλα επτά κρούσματα.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσαν οι γαλαζοκίτρινοι, αναφέρουν ότι «μετά από διαγνωστικό έλεγχο PCR για Covid-19 υπήρξαν άλλες επτά θετικές ενδείξεις σε μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας. Συνολικά τα θετικά στον ιό, μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος, είναι 18».

Μετά από αυτή την εξέλιξη, δεν αποκλείεται να αναβληθεί και ο αγώνας του ΑΠΟΕΛ απέναντι στην ΑΕΚ για την επόμενη αγωνιστική.

Υπενθυμίζεται ότι στον ΑΠΟΕΛ είχε εντοπιστεί το πρώτο κρούσμα κορωνοϊού την περασμένη Τρίτη, ενώ την επόμενη μέρα εντοπίστηκαν άλλα εννέα κρούσματα, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό στα δέκα.

Το πρωί της Παρασκευής ο ΑΠΟΕΛ ανακοίνωσε ακόμα ένα κρούσμα, ενώ με τα επτά που επιβεβαιώθηκαν το απόγευμα του Σαββάτου, έφθασαν τα 18.

Σημειώνεται ότι δύο κρούσματα κορωνοϊού εντοπίστηκαν και στην Ομόνοια, ομάδα την οποία αντιμετώπισαν οι γαλαζοκίτρινοι την περασμένη Δευτέρα, για τη 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Απόλυτα ικανοποιημένος δηλώνει ο Μάντζιος από την απόδοση της Εθνικής Κύπρου
Πετρίδης για επαφές με επενδυτές: Οι συζητήσεις με τους Αμερικανούς δεν έχουν ναυαγήσει
Απαντά στη Βασιλείου ο Κρις Τριανταφυλλίδης για το οίκημα του ΑΠΟΕΛ-«Ατυχέστατη αρνητική παρένθεση»
Ισόπαλο το φιλικό παιχνίδι για την Εθνική Κύπρου
Εκτός έδρας φιλική νίκη της Εθνικής Ελπίδων
Μεταγραφικός «πυρετός» στην Ανόρθωση-Ανακοίνωση και Τάντι
H ενδεκάδα της Εθνικής για το παιχνίδι με την Βουλγαρία
Στην Ζρίνσκι και επίσημα Σούσιτς
Πάνε Ολλανδία οι κυπελλούχοι-Μετρούν αντίστροφα για τη νέα σεζόν
Έκλεισε και Κατελάρη η Ανόρθωση-Η διάρκεια του συμβολαίου του