Αιχμές για τη διαιτησία από την Ανόρθωση και… συμβουλή στον Χριστοφόρου

Αιχμές για τη διαιτησία του αγώνα απέναντι στον Ερμή, αφήνει η Ανόρθωση, μέσω του εκπροσώπου Τύπου της ομάδας της Αμμοχώστου Δημήτρη Χριστοφόρου.
 
Όπως ανέφερε μεταξύ άλλων στην κάμερα της Cablenet, ο κ. Χριστοφόρου, αναφερόμενος στον διαιτητή της αναμέτρησης Μάριο Χριστοφόρου, «είναι νέος διαιτητής, τώρα ξεκινά, αλλά αν θέλει να μείνει πρέπει το κομμάτι το πειθαρχικό να το αξιολογεί καλύτερα».  
 

Σε ότι αφορά τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου και κατά πόσον τα κακά αποτελέσματα επισπεύδουν την ανάγκη για μεταγραφές, είπε πως «κανένα μεμονωμένο αποτέλεσμα δεν καθορίζει τις αποφάσεις μας. Υπάρχουν μπροστά μας κάποια παιχνίδια και πρέπει να τελειώσουμε με αυτά και μετά να δούμε τις επιλογές μας».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Αναμένει την τελική έγκριση του ΠτΔ για το Στέλιος Κυριακίδης ο ΚΟΑ-Οριστική η απόφαση για το Μακάρειο
Παράπονα της ΑΕΚ για τη διαιτησία στον αγώνα με την Ομόνοια-«Ήταν εχθρική διαιτησία»
Επιστρέφει στο ΓΣΠ ο Ολυμπιακός
Αλύγιστη ΑΕΚ των δέκα παικτών, έστειλε εκτός κυπέλλου την Ομόνοια και έφυγε για τελικό
Δακρυγόνα πριν από το πρώτο σφύριγμα στο Απόλλων-Πάφος
Κοντά σε ανανέωση με τη Στεάουα ο Ηλίας Χαραλάμπους
Στα 18 εκ. ευρώ κοστολογείται η ανέγερση γηπέδων της ΚΟΠ στον Κόρνο
Συνεχίζει στον Ολυμπιακό ο Κωστή
Απίστευτες αποδόσεις στους επαναληπτικούς Κυπέλλου με €30 ΔΩΡΕΑΝ Στοίχημα στη Fonbet
«Πρόταση του Άρη για απόκτηση του Μπα, απορρίφθηκε από τον ΑΠΟΕΛ»