Το λάθος με τη διασπορά του κορωνοϊού στον ΑΠΟΕΛ και το φρενάρισμα του Μακάρθι

Εξαιρετικά δύσκολες είναι οι στιγμές που διανύει ο ΑΠΟΕΛ, καθώς τα πράγματα πλέον για τον Μικ Μακάρθι γίνονται όλο και πιο περίπλοκα. Ο 61χρονος τεχνικός, αναμφίβολα, θα δυσκολευτεί πολύ να παρατάξει ενδεκάδα, αφού η διασπορά στον σύλλογο της Λευκωσίας, είναι μεγάλη και οι πλείστοι παίκτες βρίσκονται σε περιορισμό.

Ο κορωνοϊός, εισέβαλε για τα καλά στον Αρχάγγελο, ωστόσο θετικά κρούσματα προέκυψαν και σε άλλες ομάδες, οι οποίες κατάφεραν να περιορίσουν την διασπορά του ιού. Από την άλλη στον ΑΠΟΕΛ, τα θετικά περιστατικά στην ομάδα, αυξάνονται καθημερινά.
 
 
Όπως λέχθηκε και από επίσημα χείλη στον σύλλογο της Λευκωσίας, έχουν ακολουθηθεί σωστά οι οδηγίες των πρωτοκόλλων της ΚΟΠ, ωστόσο αφού ο ποδοσφαιριστής, ο οποίος εντοπίστηκε θετικός, λίγο πριν το ντέρμπι με την Ομόνοια, απομονώθηκε εξ αρχής, τότε είναι ανεξήγητο το πως η διασπορά προχώρησε την αμέσως επόμενη ημέρα και εντοπίστηκαν άλλα δέκα θετικά άτομα. 

Επιπρόσθετα, είναι γεγονός, πως η αγωνιστική δράση των γαλαζοκιτρίνων, θα επηρεαστεί και το μεγάλο ερώτημα που μπορεί να δημιουργηθεί, τόσο στους ιθύνοντες της ομάδας, όσο και στους οπαδούς, είναι το μέγεθος της ζημιάς.

Σε ένα χρονικό διάστημα, που μπορούμε να πούμε πως ο Μικ Μακάρθι, άρχισε να προσαρμόζεται στον γαλαζοκίτρινο πάγκο, παρουσιάζοντας ένα ΑΠΟΕΛ, καλύτερο σε σχέση με τις υπόλοιπες εμφανίσεις του στη φετινή σεζόν, ο κορωνοϊός φρέναρε τον έμπειρο τεχνικό.
 
 
Σίγουρα, η βαθμολογική συγκομιδή 16 βαθμών σε 13 αγώνες και το -13 από την κορυφή, δεν είναι και ότι πιο ευχάριστο για τον σύλλογο της Λευκωσίας, ωστόσο στα τελευταία παιχνίδια, πλην του ντέρμπι αιωνίων, ο ΑΠΟΕΛ παρουσιάστηκε πιο συγκεντρωμένος, σοβαρός και φανέρωσε στοιχεία στο παιχνίδι του, τα οποία δεν είδαμε από την αρχή του καλοκαιριού.
 
Πλέον, όπως και να διαμορφωθούν τα επιδημιολογικά δεδομένα στον Αρχάγγελο, ο Ιρλανδός προπονητής καλείται με το υλικό που θα διαθέτει, να καταρτίσει μία ενδεκάδα, η οποία θα είναι ανταγωνιστική μέσα στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου.
 
Παράλληλα, ο Μικ Μακάρθι ρίχνει και τις ματιές του στους νεαρούς παίκτες του ΑΠΟΕΛ, τους οποίους θεωρεί ο ίδιος ικανούς για να τους ρίξει στη μάχη, ανά πάσα στιγμή, κάτι το οποίο σίγουρα μόνο θετικό μπορεί να χαρακτηριστεί για τον σύλλογο της Λευκωσίας.

Ειδικότερα, σε μια σεζόν που δεν είναι και η καλύτερη, με αυτό τον τρόπο οι γαλαζοκίτρινοι μπορούν να εμπιστευθούν ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στην ομάδα των νεών και ταυτόχρονα, μέσα στην ατυχία τους από τον κορωνοϊό, να βγουν τυχεροί, κερδίζοντας νεαρούς παίκτες με φόντο το μέλλον.
 
Υπενθυμίζεται πως, σε επιστολή του προς την ΚΟΠ ο ΑΠΟΕΛ ζήτησε την αναβολή των αγώνων που είναι προγραμματισμένοι, εντός του 2020, αναφέροντας πως θα είναι δύσκολο να κληθούν να αγωνιστούν νεαροί παίκτες, αφού οι προπονήσεις κάτω των 18 ετών, αναστάλθηκαν εδώ και εβδομάδες.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Αποκάλυψε πως είναι θετικός στον κορωνοϊό ο Ενσούε

Δειτε Επισης

Πώς βλέπουν τον τελικό κυπέλλου Αναστασίου και Καρσέδο
Έτσι προσεγγίζουν οι αρχηγοί Ομόνοιας και Πάφου τον μεγάλο τελικό Κυπέλλου
Παραμένει στον Απόλλωνα ο Πέδρο Μάρκες
Αντίστροφη μέτρηση για τον τελικό κυπέλλου-Οι τοποθετήσεις Παπασταύρου και Ντουμπόφ
«Λέγονται και γράφονται πολλά για Κβιλιτάια, αλίμονο να δίναμε για έναν παίκτη 750,000 το χρόνο»
Απαντά στις αντιδράσεις για τα βραβεία ο ΠΑΣΠ-«Δεν είναι ο Σπύρος Νεοφυτίδης που επιλέγει τους κορυφαίους»
Αξιολογεί Ράφα Λόπες για την επιθετική του γραμμή ο ΑΠΟΕΛ
Ανακοίνωσε τον νέο της προπονητή η ΑΕΚ
«Είδα τον Μιλίτσεβιτς να κλαίει και σαν άνθρωπος του έδωσα το χέρι μου, θα το ξανά έκανα 100 φορές»
Διαφωνεί με την κορυφαία ενδεκάδα ο Μπεν-«Πώς γίνεται να μην επελέγησαν Μαρκίνιος, Μπέλετς και Εντονγκαλά;»