ΒΙΝΤΕΟ: Καταιγιστική η Ομόνοια-Δύο γκολ και χαμένο πέναλτι στο πρώτο ημίχρονο

Καταιγιστική ήταν στο πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης με αντίπαλο την Καρμιώτισσα η Ομόνοια, η οποία πέτυχε δύο γκολ και έχασε πέναλτι, στην καλύτερη φετινή της εμφάνιση στο πρωτάθλημα.
 
Μόλις στο 20 δευτερόλεπτο της αναμέτρησης υπήρξε ανατροπή του Ασάντε στην περιοχή της Καρμιώτισσας, ωστόσο ο διαιτητής της αναμέτρησης έδειξε παίζεται, αλλά ενημερώθηκε από το VAR για την παράβαση.
 
Αφού είδε την φάση έδειξε  την άσπρη βούλα για τους πράσινους, με τον Φώτη Παπουλή να σημαδεύει το οριζόντιο δοκάρι.
 
Τελικά η Ομόνοια βρήκε το δρόμο προς τα δίκτυα με τον Έρνεστ Ασάντε στο έβδομο λεπτό της αναμέτρησης.
Ο ταχύτατος επιθετικός της Ομόνοιας έφυγε πίσω από την πλάτη της άμυνας, πέρασε τον Κυριακίδη και με ψύχραιμο πλασέ προ κενής εστίας άνοιξε το σκορ.
 
Στο 38ο λεπτό της αναμέτρησης, ο Τιάγκο μοίρασε εξαιρετικά ασίστ στον Παπουλή, ο οποίος νίκησε τον Κυριακίδη για το 0-2.

Δειτε Επισης

Θλίψη στους πράσινους-Έφυγε από τη ζωή ο «Μιχαλάκης της ΟΜΟΝΟΙΑΣ».
Επίσημη καταγγελία από την Ομόνοια για την «εισβολή» στην μπουτίκ της
Ταξίδι 24 ωρών στο Λονδίνο πραγματοποίησε ο Πρόδρομος Πετρίδης
ΒΙΝΤΕΟ: Η στιγμή που μέλη της Θύρας 9 παίρνουν με το «έτσι θέλω» εισιτήρια-«Τρομοκράτησαν το προσωπικό»
Κλήση για προπονήσεις Εθνικής Κορασίδων Κ-17
Τρίτη του Πάσχα η συνέχεια στον Α' όμιλο για τη Cyprus League by Stoiximan
Έπονται εξελίξεις για το γήπεδο στην Πάφο Fc-«Είμαστε κοντά σε λύση»
Δεύτερη σερί νίκη για τις Apollon Ladies στο League Cup, θέση στον τελικό
Διπλή ποινή για τον ΑΠΟΕΛ και πρόστιμο στον Γιάννη Αναστασίου
Στο γήπεδο του Μάκη Κεραυνού η μπάλα για τα χρέη των ομάδων στο Τμήμα Φορολογίας