ΒΙΝΤΕΟ: Σκόρπισε την Καρμιώτισσα με διαστημική εμφάνιση η Ομόνοια

Tρίτο συνεχόμενο τρίποντο πέτυχε η Ομόνοια, με θύμα της αυτή τη φορά την Καρμιώτισσα, την οποία νίκησε με 1-5. Στο Στέλιος Κυριακίδης.
 
Σκόρερ για τους πράσινους, οι οποίοι ανέβηκαν στους 26 βαθμούς, οι Ασάντε, Παπουλής, Τζιωνής, Τιάγκο και Κούσουλος. Το γκολ της τιμής για την Καρμιώτισσα πέτυχε ο Μπαράνοφ.
 
Με τη νίκη της στο συγκεκριμένο στάδιο, η Ομόνοια ξόρκισε την κατάρα, που την ήθελε να μην κερδίζει στην Πάφο, τα τελευταία τέσσερα χρόνια.
 
Το προφίλ του αγώνα:
Καταιγιστική ήταν στο πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης με αντίπαλο την Καρμιώτισσα η Ομόνοια, η οποία πέτυχε δύο γκολ και έχασε πέναλτι, στην καλύτερη φετινή της εμφάνιση στο πρωτάθλημα.
 
Μόλις στο 20 δευτερόλεπτο της αναμέτρησης υπήρξε ανατροπή του Ασάντε στην περιοχή της Καρμιώτισσας, ωστόσο ο διαιτητής της αναμέτρησης έδειξε παίζεται, αλλά ενημερώθηκε από το VAR για την παράβαση.
 
Αφού είδε την φάση έδειξε  την άσπρη βούλα για τους πράσινους, με τον Φώτη Παπουλή να σημαδεύει το οριζόντιο δοκάρι.
 
Τελικά η Ομόνοια βρήκε το δρόμο προς τα δίκτυα με τον Έρνεστ Ασάντε στο έβδομο λεπτό της αναμέτρησης.
Στο 38ο λεπτό της αναμέτρησης, ο Τιάγκο μοίρασε εξαιρετικά ασίστ στον Παπουλή, ο οποίος νίκησε τον Κυριακίδη για το 0-2.
Στο δεύτερο ημίχρονο οι πράσινοι μπήκαν με την ίδια διάθεση και καθάρισαν τον αγώνα πετυχαίνοντας άλλα δύο σε διάστημα τεσσάρων λεπτών.
 
Στο 53’, ο Τζιωνής μετά από εξαιρετική πάσα που πήρε, έφυγε πίσω από την άμυνα και πλάσαρε εύστοχα τον Κυριακίδη. Το γκολ του ακυρώθηκε ως οφσάιντ, ωστόσο το VAR έδειξε πως ήταν κανονικό το γκολ και έτσι έγινε το 0-3.
Στο 57’, ο Τιάγκο με σουτ από το ύψος της περιοχής, πέτυχε το 0-4.
Στο 82ο λεπτό της αναμέτρησης, ο Μποτεάκ μοίρασε εξαιρετική πάσα στον Κούσουλο, ο οποίος βρέθηκε φάτσα με τον Κυριακίδη και πέτυχε το 0-5.
Το μόνο που κατάφερε η Καρμιώτισσα ήταν να μειώσει σε 1-5 στο 87. Μετά από κόρνερ, ο Μπαράνοφ βρέθηκε στην πορεία της μπάλας και έστειλε τη μπάλα στα δίκτυα του Παναγή. 
Η ταυτότητα του αγώνα:

Καρμιώτισσα: Κυριακίδης, Ευσταθίου, Μπαράνοφ, Ρομό (Σάββα 78′), Μ.Σάσι (Φράγκου 64′), Μπαρκάν, Πέρες, Ι.Σάσι (Καπαρτής 65′), Πολύζος (Καψός 78′), Ρέινολντς (Παχίπης 64′), Νεοφύτου.

Ομόνοια: Παναγή, Χούμποτσαν, Λανγκ, Κούσουλος, Λέσγιακς, Σέχου, Γκόμεθ (Γκόμες 56′),  Τζιωνής (Κίκο72′), Τιάγκο (Λοΐζου 63′), Παπουλής (Σενέ 64′), Ασάντε (Μποτεάκ 64′).

Δειτε Επισης

Λύση συνεργασίας Ανόρθωσης με Thioune-Χάρισε μέρος των δεδουλευμένων του
Ανακοίνωσε εισιτήρια για τους δυο τελευταίους αγώνες η Ανόρθωση-«Αυτά τα sold out… θα είναι μόνο για μας»
Ανακοινώθηκαν οι διαιτητές στα ντέρμπι των πλέι οφ και τα παιχνίδια του δεύτερού ομίλου
Ζητά εκ νέου την παραίτηση του Φοίβου Βάκη από εκπρόσωπος στην ΚΟΠ ο πρόεδρος της Apollon Ladies
Το πρόγραμμα της 13ης και 14ης αγωνιστικής στον δεύτερο όμιλο
Η θέση της Πάφου για τα συμβόλαια Ικόκο και Τάνκοβιτς
Δόθηκαν στοιχεία και πρόσωπα για τα στημένα στις Αρχές-Νέο καμπανάκι για τα δυο ματς που μπήκαν 21 γκολ
Κορυφώνεται η αγωνία για τον πρωταθλητή-Ψάχνει νίκη Ευρώπης η Ομόνοια, παίζει τα ρέστα του ο Άρης
Ξεκινάει η ημιτελική φάση της OΠΑΠ Basket League
Apollon Ladies και Λευκοθέα Λατσιών διεκδικούν το τρόπαιο του κυπέλλου