Θλίψη για τον χαμό του μικρού Ιάκωβου… «Καλό παράδεισο αγγελούδι»

Στο πένθος βυθίστηκε η οικογένεια της Ένωσης, μετά τον αιφνίδιο θάνατο του εντεκάχρονου, Ιάκωβου, ο οποίος απεβίωσε χθες το απόγευμα, ανήμερα των Χριστουγέννων. Ο εντεκάχρονος ήταν μέλος των ακαδημιών της ομάδας του Παραλιμνίου, η οποία με ανακοίνωση της εκφράζει την τεράστια θλίψη και οδύνη της και τα συλλυπητήρια προς την οικογένεια και τους οικείους του μικρού.

«Ο μικρός Ιάκωβος ήταν ποδοσφαιριστής των ακαδημιών μας αλλά και πιστός φίλος της ομάδας μας, κάτοχος εισιτηρίου διαρκείας, με απίστευτη αγάπη προς αυτήν, γαλουχημένος από την οικογένειά του που τόσα πολλά προσέφερε και συνεχίζει να προσφέρει στην ομάδα μας.

Τα λόγια φτωχά για να περιγράψουν τα συναισθήματα σε τέτοιες στιγμές. Ευχή μας, ο Θεός να δίνει δύναμη και κουράγιο στην οικογένεια. Αποφασίστηκε όπως οι σημαίες στο οίκημα μας να κυματίζουν μεσίστιες για τις επόμενες 9 ημέρες, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας όλων των ηλικιών να αγωνιστούν στον επόμενο επίσημο τους αγώνα με μαύρα περιβραχιόνια αλλά και να τηρηθεί μονόλεπτος σιγή».

Καταλήγοντας η ομάδα του Παραλιμνίου αναφέρει πως σε συνεργασία με την Επιτροπή διαχείρισης των Ακαδημιών, «τις επόμενες μέρες θα ανακοινωθούν κι άλλες αποφάσεις που έχουν παρθεί προκειμένου να τιμήσουμε αλλά και να κρατήσουμε άσβεστη την μνήμη του μικρού Ενωσίτη μας. Καλό παράδεισο Αγγελούδι και να είσαι σίγουρος ότι θα δώσουμε τη ψυχή μας για να βλέπεις την Ένωση σου από ψηλά και να χαίρεσαι».

O εντεκάχρονος αφού βρισκόταν σπίτι του και έπαιζε με άλλα παιδάκια, έχασε τις αισθήσεις του και έπειτα μεταφέρθηκε στο Τμήμα Πρώτων Βοηθειών του Γενικού Νοσοκομείου Αμμοχώστου. Ακολούθως, οι επί καθήκοντι ιατροί προσπάθησαν να τον κρατήσουν στη ζωή, ωστόσο ο εντεκάχρονος απεβίωσε. 

Υπενθυμίζεται ότι η Αστυνομία, διερευνά υπόθεση αιφνίδιου θανάτου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Λιποθύμησε ενώ έπαιζε με άλλα παιδάκια ο εντεκάχρονος-Εν αναμονή της νεκροτομής

Δειτε Επισης

Ανακοίνωσε εισιτήρια για τους δυο τελευταίους αγώνες η Ανόρθωση-«Αυτά τα sold out… θα είναι μόνο για μας»
Ανακοινώθηκαν οι διαιτητές στα ντέρμπι των πλέι οφ και τα παιχνίδια του δεύτερού ομίλου
Ζητά εκ νέου την παραίτηση του Φοίβου Βάκη από εκπρόσωπος στην ΚΟΠ ο πρόεδρος της Apollon Ladies
Το πρόγραμμα της 13ης και 14ης αγωνιστικής στον δεύτερο όμιλο
Η θέση της Πάφου για τα συμβόλαια Ικόκο και Τάνκοβιτς
Κορυφώνεται η αγωνία για τον πρωταθλητή-Ψάχνει νίκη Ευρώπης η Ομόνοια, παίζει τα ρέστα του ο Άρης
Apollon Ladies και Λευκοθέα Λατσιών διεκδικούν το τρόπαιο του κυπέλλου
Έριξε οκτάρα στη Χέρενφεν του Λοΐζου η Αϊντχόφεν και έγραψε ιστορία
Κυπελλούχος για τέταρτη φορά στην ιστορία του ο ΑΠΟΕΛ Κ19
Καταργεί το πρόγραμμα «Άτλας» η Ανόρθωση-Έκκληση προς κατόχους καρτών διαρκείας για προπληρωμή