Τρίτη, 21 Σεπτεμβρίου, 2021 | Επικοινωνία
trans gif

Η πρώτη μεταγραφή του ΑΠΟΕΛ, οι φευγάτοι και τα τρία ερωτηματικά

  27/12/2020 16:08
Η πρώτη μεταγραφή του ΑΠΟΕΛ, οι φευγάτοι και τα τρία ερωτηματικά

Η πρώτη μεταγραφή του ΑΠΟΕΛ, οι φευγάτοι και τα τρία ερωτηματικά

  27/12/2020 16:08
Nα ενισχυθεί ουσιαστικά θα επιδιώξει στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, ο ΑΠΟΕΛ, ώστε να καταφέρει αλλάξει η ροή αυτής της κακής χρονιάς. Ο Γκάρνερ βρέθηκε στην Κύπρο και εκτός απρόοπτου, θα αποτελέσει την πρώτη προσθήκη για τον σύλλογο της Λευκωσίας.

Από εκεί και πέρα, δεδομένο είναι πως θα αποκτηθεί ένας ποδοσφαιριστής για το αριστερό άκρο της άμυνας, ο οποίος θα παλιώνει τον Χρίστο Γουήλερ, αφού είναι η μοναδική επιλογή για τη συγκεκριμένη θέση.

Επιπλέον, σε περίπτωση που δει την πόρτα εξόδου και ο Ατζίλι, οι γαλαζοκίτρινοι θα κινηθούν για τον αντικαταστάτη του Ισραηλινού εξτρέμ. Ακόμη, στους παίκτες που ενδεχομένως να αποχωρήσουν προσθέτετε και ο Λουντέμο, ο οποίος μέχρι στιγμής δεν πρόσφερε τα αναμενόμενα.

Ερωτηματικά παραμένουν οι περιπτώσεις των Λαφράνς, Σάβιτς, Μιχαΐλοβις, οι οποίοι αναμένεται να αξιολογηθούν από τον Μικ Μακάρθι και ακολούθως να παρθούν οι αποφάσεις του Ιρλανδού κόουτς.
 
Η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου, αναμφίβολα θα παίξει καθοριστικό ρόλο για τον ΑΠΟΕΛ, αφού αποτελεί τη μόνη επιλογή, ώστε να διορθωθούν, κατά κάποιο τρόπο, τα λάθη του περασμένου καλοκαιριού στον προγραμματισμό.
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας