ΒΙΝΤΕΟ: Έγινε της… ανατροπής στο Αμμόχωστος-Επτά γκολ και νίκη για τη Σαλαμίνα

Ένα απίστευτο παιχνίδι έγινε στο Αμμόχωστος μεταξύ Νέας Σαλαμίνας και Δόξας, με επτά γκολ, ανατροπές και τους ερυθρόλευκους να παίρνουν τη νίκη με 4-3.

Η Δόξα ήταν η ομάδα που πήρε νωρίς προβάδισμα στο σκορ με τον Κίκας. Ο Σαντίκ πάσαρε στον Κίκας, ο οποίος από αριστερά έκανε το δυνατό σουτ με το δεξί, στέλνοντας την μπάλα στο αριστερό κάθετο δοκάρι του Βεσελόφσκι και στα δίκτυα για το 0-1.

Η Νέα Σαλαμίνα χρειάστηκε περίπου μισή ώρα για να βρει τα πατήματά της και στο 37', μετά από σέντρα του Σεργίου από δεξιά ο Ντανίλο,με κεφαλιά έκανε το 1-1.

Στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου, ο Βάγκνερ έφερε τα πάνω κάτω με κεφαλιά ψαράκι, γράφοντας το 2-1 για τη Σαλαμίνα. 

Απ' εκεί που σταμάτησαν στο πρώτο ημίχρονο, συνέχισαν στο δεύτερο οι δύο ομάδες, με τη Δόξα να κάνει την ανατροπή, με γκολ των Οικονομίδη και Κίκας στο 59' και το 62' αντίστοιχα. 

Η Νέα Σαλαμίνα δεν πτοήθηκε και στο 65' ισοφάρισε με κεφαλιά του Βάγκνερ, ενώ στο 77' ο Ντανίλο με πέναλτι έγραψε το τελικό 4-3.

Η ταυτότητα του αγώνα:

Νέα Σαλαμίνα: Βεσελόφσκι, Χριστοφόρου, Νικολάου (69′ Μπρένο), Σεργίου, Ανδρέου, Οσέι (90′ Βαρέλα), Σανκό, Τσουκαλάς, Ντουβεντρού (70′ Μουστιβάρ), Ντανίλο, Βάγκνερ.

Δόξα: Παρασκευά, Μουκτάρης, Χριστοφή, Πάντιτς, Κίκας, Μπόλιεβιτς (86′ Καραμόκο), Τραϊτσέφσκι (46′ Ντα Κόστα), Οικονομίδης, Λουίς Κάρλος (80′ Καρλίτος), Μέσκα, Σαντίκ.

Δειτε Επισης

Πέτυχαν από τρία γκολ Εθνικός και Απόλλωνας και μοιράστηκαν από ένα βαθμό
«Δεν παρακάλεσε ποτέ κανέναν για χρήματα ο Κίρζης, θα καλύψει μόνος του τη ζημιά»
Οι ενδεκάδες Εθνικού και Απόλλωνα στο Δασάκι
Η ανακοίνωση της Πάφου για τον τελικό κυπέλλου
Άκυρο στο αίτημα της Πάφου για να διεξαχθεί σε άλλο γήπεδο ο τελικός Κυπέλλου
Επιστολή της Πάφου στην ΚΟΠ για αλλαγή έδρας του τελικού κυπέλλου
Αφιερωμένες αγωνιστικές για την τελική φάση του EURO
Δύο παιχνίδια για την 11η αγωνιστική στον δεύτερο όμιλο
Στην Περιστερώνα ο τελικός Κυπέλλου Apollon Ladies-Λευκοθέα Λατσιών
Σύσκεψη την Πέμπτη για τον τελικό κυπέλλου-Καθορίζεται ο αριθμός εισιτηρίων και η ώρα