Δευτέρα, 8 Μαρτίου, 2021 | Επικοινωνία
trans gif

Eν αναμονή της ένστασης από Δόξα-Ζητούν ηρεμία από τη Νέα Σαλαμίνα

  03/01/2021 13:54
Eν αναμονή της ένστασης από Δόξα-Ζητούν ηρεμία από τη Νέα Σαλαμίνα

Eν αναμονή της ένστασης από Δόξα-Ζητούν ηρεμία από τη Νέα Σαλαμίνα

  03/01/2021 13:54
Την ένσταση της Δόξας κατά του κύρους του αγώνα με αντίπαλο τη Νέα Σαλαμίνα, αναμένουν οι ερυθρόλευκοι της Αμμοχώστου, οι οποίοι ζητούν ηρεμία από τον κόσμο τους και διαμηνύουν πως τίποτα μεμπτό δεν έχει γίνει.
 
Η Δόξα, αποφάσισε να προχωρήσει σε ένσταση, αφού όπως υποστηρίζει δύο νεοαποκτηθέντες παίκτες της Σαλαμίνας, οι Τσουκαλάς και Μούστιβαρ, αγωνίστηκαν στον αγώνα με αντίπαλο την ομάδα της Κατωκοπιάς, χωρίς να έχουν μπει σε καραντίνα μετά την άφιξη τους στην Κύπρο.
 
Από την άλλη η Νέα Σαλαμίνα υποστηρίζει πως οι δύο ποδοσφαιριστές απαλλάχθηκαν από την καραντίνα μετά από συνεννόηση που είχε η ομάδα με το Υπουργείο Υγείας, αφού το προηγούμενο διάστημα είχαν προσβληθεί από κορωνοϊό και ξεπέρασαν την ασθένεια.
 
Σε ανάρτησή του, ο εκπρόσωπος της Νέας Σαλαμίνας στην ΚΟΠ Γιώργος Φαντάρος, έγραψε «επειδή πολλοί φίλοι μου τηλεφωνούν η ρωτούν τι έγινε  με τους παίκτες της Σαλαμίνας θέλω να τους πω υπεύθυνα ότι δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα. Ηρεμήστε και συγκεντρωθείτε για άλλη μια νίκη με τον Ερμή».
 
Σημειώνει εξάλλου πως «ξέρω όλες τις λεπτομέρειες, αλλά πρέπει να ικανοποιηθείτε με τη διαβεβαίωση ότι όλα έγιναν νομότυπα και δεν υπάρχει καμία ανησυχία».
 
Υπενθυμίζεται πως η Σαλαμίνα κέρδισε τον αγώνα με 4-3.
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Πίσω στην αρχή της σελίδας