Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι της οργής στον ΑΠΟΕΛ φέρνει... αποχωρήσεις

Η ιστορία γράφει και δεν ξεγράφει... Μια ατάκα που λέχθηκε πολλάκις από τα επίσημα χείλη των πολυπρωταθλητών Κύπρου, την τελευταία δεκαετία, όταν ο ΑΠΟΕΛ, σημείωνε το ένα ιστορικό γεγονός μετά το άλλο, κάνοντας την ομάδα αλλά και την Κύπρο ολόκληρη περήφανη, σ' ολόκληρη την Ευρώπη. 

Ως εκ τούτου, πλέον όλα έχουν αντιστραφεί... Μπορεί να γονάτισε μεγαθήρια της Ευρώπης τα τελευταία χρόνια, μα τώρα γονάτισε ο ίδιος ο ΑΠΟΕΛ. 

Για να εντοπίσεις πλέον την ομάδα στον βαθμολογικό πίνακα, πρέπει να αρχίσεις αντίστροφα και από τη ζώνη διαβάθμισης που οδηγεί τις ομάδες στη Β' κατηγορία. Και όμως, αν το έλεγε κάποιος πριν μερικούς μήνες αυτό το πράγμα, θα τον έβγαζαν τρελό... Και όμως, οι γαλαζοκίτρινοι φιγουράρουν στην 11η θέση της βαθμολογίας με 16 βαθμούς και απέχουν μόλις τέσσερις από την τελευταία ομάδα που βρίσκεται στον πυθμένα. 

H ιστορία γράφεται ακόμη και ο ΑΠΟΕΛ στην παρούσα φάση, καταγράφει τις πιο μελανές σελίδες στην ιστορία του. Άλλωστε, όπως επεσήμανε και ο εκπρόσωπος Τύπου της ομάδας, Νεκτάριος Πετεβίνος, μετά την αναπάντεχη και τέταρτη διαδοχική ήττα από τη Δόξα, «γράψαμε, γράφουμε και ελπίζω να μην συνεχίσουμε να γράφουμε τις πιο μαύρες σελίδες στην ιστορία του ΑΠΟΕΛ. Αν θέλουμε να είμαστε συνεπείς στην ιστορία του ΑΠΟΕΛ πρέπει να αλλάξουμε πάρα πολλά πράγματα. Αυτή την στιγμή είμαστε η χειρότερη ομάδα του πρωταθλήματος».

Η όγδοη συνολικά ήττα στο πρωτάθλημα, φέρει τους γαλαζοκίτρινους σε αρκετά δυσμενή θέση, όπως και τον Ιρλανδό τεχνικό, Μικ Μακάρθι, του οποίου η καρέκλα πλέον τρίζει για τα καλά στην ομάδα, με τις τελευταίες πληροφορίες να τον θέλουν να βρίσκεται εκτός αρκετά σύντομα. 

Πέραν του Ιρλανδού κόουτς ωστόσο, αρκετοί είναι και οι παίκτες που φαίνεται να πληρώνουν και τη... νύφη, καθώς χθες στον αγωνιστικό χώρο, μόνο οι φανέλες θύμιζαν πως είναι ο ΑΠΟΕΛ που αγωνίζεται, αφού κανείς τους δεν παρουσιάστηκε αντάξιος των προσδοκιών του. 

Την ίδια ώρα, με την πλάτη στον τοίχο βρίσκεται και ο ισχυρός άνδρας των πολυπρωταθλητών Κύπρου, Πρόδρομος Πετρίδης, ο οποίος δέχεται και τα πιο πολλά πυρά, για την αποκαρδιωτική εικόνα της ομάδας σήμερα. 

Όλα ωστόσο, παραμένουν ρευστά στις τάξεις των γαλαζοκιτρίνων, με τις επόμενες ημέρες ή και ακόμη ώρες, να είναι αρκετά κρίσιμες, καθώς η κλεψύδρα άδειασε και ο κόσμος πλέον του ΑΠΟΕΛ, αναμένει ριζικές αλλαγές που θα φέρουν επιτέλους και την ηρεμία στην ομάδα αλλά και ασφαλώς και τις επιτυχίες...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Βγαίνει μπροστά ο Παπασταύρου-«Δυστυχώς δεν εξελίχθηκε όπως θέλαμε ο τελικός»
Η μπάλα στήνεται στη σέντρα-Αρχίζει το EURO U-17 στην Κύπρο
Η αναφορά του Κυβερνητικού Εκπροσώπου για τη νίκη της Πάφου-«Η χαρά μας είναι εμφανής»
Έγινε χαμός στην Πάφο για το κύπελλο-Πανηγύρισαν με την ψυχή τους (pics)
Έτσι έγραψε ιστορία η Πάφος-Κέρδισε το πρώτο της τρόπαιο και εξασφάλισε ευρωπαϊκό εισιτήριο
Καρσέδο: Είμαι περήφανος για την ομάδα, πανευτυχής για αυτό που καταφέραμε
BINTEO: Η στιγμή που οι παίκτες της Πάφου σηκώνουν το τρόπαιο στον ουρανό
Το μήνυμα Ντουμπόφ μετά την κατάκτηση του κυπέλλου-«Είναι μόνο η αρχή, ονειρευόμαστε και πρωτάθλημα»
Τρελά πανηγύρια από τους ποδοσφαιριστές της Πάφου-Σήκωσαν ψηλά τους Ντούμποφ και Καρσέδο (pics)
Το σχόλιο Χριστοδουλίδη μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου από την Πάφο-Ποιους ξεχώρισε