Οι αποφάσεις των ομάδων για τους κιτρινισμένους

Όπως είναι γνωστό, από την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, ποδοσφαιριστές και προπονητές που συμπληρώνουν απαγορευτικό αριθμό κιτρίνων καρτών,  μπορούν να εκτίσουν την ποινή τους σε ένα από τους επόμενους δύο αγώνες του Πρωταθλήματος. 

Η απόφαση εναπόκειται στην ομάδα τους, η οποία οφείλει να ενημερώσει γραπτώς για την απόφαση της την ΚΟΠ. 

Βάσει του πιο πάνω κανονισμού, οι ομάδες έχουν ενημερώσει την ΚΟΠ για τα ακόλουθα (το κείμενο ανανεώνεται): 

*Ο ποδοσφαιριστής της Καρμιώτισσας Πολεμιδιών Ανδρέας Νεοφύτου θα εκτίσει την ποινή του στον αγώνα της 20ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Cyta.

*Ο ποδοσφαιριστής της ΕΝ Παραλιμνίου Dening Fernando θα εκτίσει την ποινή του στον αγώνα της 20ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Cyta.

*Ο ποδοσφαιριστής της ομάδας ΑΛΣ Ομόνοια 29ης Μαίου Κωνσταντίνος Λουβαρής θα εκτίσει την ποινή του στον αγώνα της 14ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Γ' Κατηγορίας.

*Ο ποδοσφαιριστής της ομάδας Ο Κορμακίτης Τζιόζεφ Βραχίμη θα εκτίσει την ποινή του στον αγώνα της 14ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Γ' Κατηγορίας.

Ο ποδοσφαιριστής της ομάδας Αμαθούς Αγίου Τύχωνα Dmytro Strelkovski θα εκτίσει την ποινή του στον αγώνα της 14ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Γ' Κατηγορίας.

*Ο ποδοσφαιριστής της Αναγέννησης Δερύνειας Secouba Diatta θα εκτίσει την ποινή του στον αγώνα της 18ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας.

*Ο ποδοσφαιριστής του Οθέλλου Αθηαίνου Ραφαήλ Αναστασίου θα εκτίσει την ποινή του στον αγώνα της 18ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας.

*Ο ποδοσφαιριστής της Ομόνοιας Αραδίππου Μάριος Κουζαρή θα εκτίσει την ποινή του στον αγώνα της 18ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας.

*Ο ποδοσφαιριστής του Κούρη Ερήμης Banahene Zest Owusu θα εκτίσει την ποινή του στον αγώνα της 18ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας.

*Ο ποδοσφαιριστής του ΑΣΙΛ Λύσης Κυριάκος Κέκκου θα εκτίσει την ποινή του στον αγώνα της 18ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας.

Δειτε Επισης

Σήκωσε το κύπελλο στο Futsal η ΑΕΛ και έκανε το νταμπλ
Θλίψη για Κρέσπο... Έχασε τον πατέρα του και φεύγει για Ισπανία
ΒΙΝΤΕΟ: Συγκινεί ο 92χρονος που έζησε την Ομόνοια από τη μέρα ίδρυσής της-«Είναι θρησκεία για τον κόσμο της»
Προχωρεί σε έκτακτη Γενική Συνέλευση η Ανόρθωση-Καθοριστικές οι επόμενες κινήσεις
Απάντησε για την αγαπημένη του ομάδα και τον παίκτη που λατρεύει ο Γκομίς-Όσα αποκάλυψε
Κάργας: Αποτύχαμε σαν κοινωνία πιο πολύ χαρήκαμε που αποκλείστηκε η Εθνική
Ορίστηκαν οι διαιτητές για τους αγώνες της Παρασκευής
Η τοποθέτηση του Άρη για την ποινή στον Σπιλέφσκι-«Δεν ήταν σωστή η κόκκινη εξαρχής»
Πρόεδρος ΚΟΑ: Στα αρχικά στάδια η Ομόνοια για το γήπεδο κοντά στις Χαλεπιανές
Στο παρά πέντε ο ΑΠΟΕΛ για την ανέγερση του νέου γηπέδου-Η τοποθέτηση του Ιωάννου