Δευτέρα, 8 Μαρτίου, 2021 | Επικοινωνία
trans gif

«Είχα διαφωνίες με τον προπονητή, άρχισα να βαριέμαι την Κύπρο»

  08/01/2021 17:14
«Είχα διαφωνίες με τον προπονητή, άρχισα να βαριέμαι την Κύπρο»

«Είχα διαφωνίες με τον προπονητή, άρχισα να βαριέμαι την Κύπρο»

  08/01/2021 17:14

Για την αποχώρησή του από την Ανόρθωση και την επιστροφή του στην Κροατία, μίλησε ο Γκόρντον Σίλντενφελντ.

Σε δηλώσεις του σε κροατικό μέσω ενημέρωσης, ο Σίφο ανέφερε πως, «ετοιμάζω τις βαλίτσες μου, έχω πολλή δουλειά να κάνω με τις αποσκευές. Είμαι με τη γυναίκα μου, τα παιδιά μου, έχω δύο σκυλιά και μια γάτα τη Σαμ».

Όσον αφορά την αποχώρησή του από την Ανόρθωση, σημείωσε ότι άρχισα να βαριέμαι την Κύπρο. Δεν μπορώ να πω, ήταν ωραία εκεί, αλλά ένιωσα ότι ήρθε η ώρα να πω αντίο. Είχα επίσης κάποιες διαφορετικές απόψεις με τον προπονητή και αποφάσισα αυτήν την κίνηση. Θα έλεγα ότι υπήρξαν κάποιες διαφωνίες, αλλά γενικά χωρίσαμε φιλικά».

Όσον αφορά το νέο σταθμό στην καριέρα του, την Σίμπενικ, είπε πως «επιστρέφω στο σημείο όπου άρχισαν όλα και θα τελειώσω την καριέρα μου εκεί, αν εξελιχθούν τα πράγματα καλά. Ο Τζόσο Μπουλάτ (πρόεδρος της Σίμπενικ) και εγώ είχαμε αρκετές συζητήσεις. Και, τώρα, καταφέραμε να συμφωνήσουμε στα πάντα. Θα έλεγα ότι τώρα όλες οι περιστάσεις συνέπεσαν και αυτή η επιστροφή συνέβη. Τι μπορώ να πω, επιστρέφω σπίτι, στην ομάδα μου, στην πόλη μου. Ανυπομονώ ειλικρινά να έρθω στις προπονήσεις με ένα χαμόγελο, με ευχαρίστηση να παίξω με τους νέους μου συμπαίκτες και να προσπαθήσω να τους βοηθήσω, όπως κα το κλαμπ για να επιτύχει τους στόχους του».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Πίσω στην αρχή της σελίδας