Σηκώνει μανίκια και θέλει να γυρίσει τη... μαύρη σελίδα του ΑΠΟΕΛ ο Πουρσαϊτίδης

Έτοιμος να πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του στον πάγκο του ΑΠΟΕΛ, είναι ο Σάββας Πουρσαϊτίδης, ο οποίος ανέλαβε δουλειά από το απόγευμα της Τετάρτης στον Αρχάγγελο.
 
Ο Ελλαδίτης τεχνικός, μετά την αποχώρηση του Μικ Μακάρθι, καλείται να αναλάβει τα ηνία της ομάδας, στην ίσως δυσκολότερη στιγμή που βίωσε στην πολύχρονη ιστορία του ο ΑΠΟΕΛ, που βρίσκεται μόλις τέσσερις θέσεις από το τέλος, στον βαθμολογικό πίνακα. 
 
Με τους δυο στενούς του συνεργάτες στο πλευρό του, που είχε και στη Νέα Σαλαμίνα, Αλέξη Περικλέους και Χριστόδουλο Χριστοδούλου, ο 44χρονος προπονητής, θα επιχειρήσει να περάσει στον αγωνιστικό χώρο τη δική του φιλοσοφία και τεχνική κατάρτιση που διακατέχει ως κόουτς, και να φέρει νέο αέρα στην ομάδα. 
 
Σε μια ομάδα, που ο Σάββας Πουρσαϊτίδης, γνωρίζει αρκετά καλά, αφού στο παρελθόν φόρεσε και τη φανέλα των πολυπρωταθλητών Κύπρου, καλείται να της βάλει ηλεκτροσόκ και να την ξυπνήσει από τον εφιάλτη τον οποίο βιώνει το τελευταίο διάστημα. 
 
Κόντρα στον Ερμή Αραδίππου στο ΓΣΠ και στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής, ο ΑΠΟΕΛ καλείται να δείξει το καλό του πρόσωπο και να επανέλθει στα θετικά αποτελέσματα, καθώς οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα πέραν της νίκης, θα τον βυθίσει ακόμη περισσότερο στη βαθμολογία, και πλέον η κρίσιμη κατάσταση που επικρατεί στην ομάδα θα είναι μη αναστρέψιμη. 
 
Άξιο αναφοράς επίσης, είναι ότι ο Σάββας Πουρσαϊτιδης, έδειξε τις προπονητικές του ικανότητες και στο παρελθόν όταν ανέλαβε την Αναγέννηση Δερύνειας, αλλά κυρίως όταν κάθισε στον πάγκο της Νέας Σαλαμίνας, οδηγώντας τους ερυθρόλευκους στην πρώτη εξάδα.
 
Είναι ένας προπονητής μάλιστα, που αρέσκεται να χρησιμοποιεί νεαρούς ποδοσφαιριστές και έχει ιδιαίτερη αρέσκεια στο κάθετο ποδόσφαιρο. Μια φιλοσοφία την οποία υιοθέτησε άλλωστε, από τον πρώην προπονητή του στον ΑΠΟΕΛ, Ιβάν Γιοβάνοβιτς, από τον οποίο οι φίλοι της ομάδας, ευελπιστούν ότι έμαθε πολλά και θα τα χρησιμοποιήσει και αυτή τη φορά για να επανέλθει η ομάδα στις επιτυχίες... 
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
 

Δειτε Επισης

Ολοκληρώνεται με δύο αγώνες, η 10η αγωνιστική για τον Β΄ όμιλο του Πρωταθλήματος
Πράσινη παράνοια για την Ομόνοια 29Μ-Ξεπέρασε τις 2.000 η προπώληση για το ντέρμπι τίτλου
Κέρδισε τη Σαλαμίνα και συνεχίζει τη μάχη η Δόξα-Επικράτησε του Εθνικού ο Οθέλλος
Τώρα που η μπάλα καίει καλούνται να αποδείξουν πόσα καντάρια μπάλας ξέρουν-Όλα τα βαθμολογικά δεδομένα
Δημητρίου: Προχωρούν οι διαδικασίες για ιδιόκτητο γήπεδο και ανακαίνιση του Ηλίας Πούλλος
Ορίστηκαν οι διαιτητές στα κρίσιμα ντέρμπι για τη μάχη του πρωταθλήματος
Οπαδός υπέστη ανακοπής καρδιάς στο Απόλλων-Πάφος, νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού
«Την πίεση θα την έχει το ΑΠΟΕΛ και όχι εμείς, πολλοί έχουν ξεγράψει τον Άρη και ότι κάναμε φέτος»
Αυλαία για την δέκατη αγωνιστική στον δεύτερο όμιλο
Τέλος και επίσημα από τον Εθνικό ο Σατσιάς