Το φρένο στην Ομόνοια, ο χαρακτήρας που έδειξε η ΑΕΛ και η δικαίωση για Κέρκεζ

Μπορεί η ΑΕΛ να μην πήρε τη νίκη απέναντι στην Ομόνοια, και ο αγώνας να εξήλθε ισόπαλος, ωστόσο η εικόνα και ο χαρακτήρας που έδειξε η ομάδα του Ντούσαν Κέρκεζ, ήταν ανταγωνιστική και μάλιστα απέναντι σε ένα αντίπαλο, ο οποίος βρίσκεται σε πάρα πολύ καλή κατάσταση.  

Οι γαλαζοκίτρινοι της Λεμεσού, που μόνο τυχαία δεν βρίσκονται εκεί ψηλά, κατάφεραν να σταματήσουν το σερί της Ομόνοιας και κυρίως στα ντέρμπι.
 
Η λεμεσιανή ομάδα αν και βρέθηκε από νωρίς πίσω στο σκορ, ανάγκασε τους πράσινους να διαχειριστούν από νωρίς το υπέρ τους αποτέλεσμα. Έτσι το σύνολο του Κέρκεζ, μετά το 1-0, συνέχισε το δικό της παιχνίδια με σωστές εναλλαγές και κατοχή για να επιβάλει το ρυθμό της.

Ο Βόσνιος τεχνικός απέσυρε από το παιχνίδι τον πρώτο σκόρερ της ΑΕΛ τον Μπάμπιτς, και έβαλε στο ντέρμπι τον Μαέ, ο οποίος έδωσε τον βαθμό της ισοπαλίας στην ομάδα του και δικαίωσε και τον προπονητή του για την επιλογή του.
 
Όπως ανέφερε και ο Ντούσαν Κέρκεζ στη συνέντευξη Τύπου, «μετά από ένα ντέρμπι που έληξε ισόπαλο, δεν πρέπει να είσαι λυπημένος. Εγώ είμαι λυπημένος που δεν κερδίσαμε σήμερα, το ίδιο και οι παίκτες μας. Μπορούσαμε να κερδίσουμε σήμερα, ήμασταν καλύτεροι», κάτι που δείχνει το πόσο πολύ ήθελαν οι παίκτες της λεμεσιανής ομάδας να φθάσουν στη νίκη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Αυλαία για την δέκατη αγωνιστική στον δεύτερο όμιλο
Τέλος και επίσημα από τον Εθνικό ο Σατσιάς
Λέουβενμπεργκ: Πονάει ο αποκλεισμός, όμως θα προχωρήσουμε σε μια νέα σεζόν με καλύτερα αποτελέσματα
Το μήνυμα του Τάνκοβιτς για την ιστορική πρόκριση-«Είμαστε στον τελικό με ψηλά το κεφάλι»
ΒΙΝΤΕΟ: Ανακοίνωσε το νέο του προπονητή ο ΑΣΙΛ
Τέλος από την Ανόρθωση ο Σέρχιο Τεχέρα
Οι 18 υποψηφιότητες για το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΑΕΛ
ΒΙΝΤΕΟ: Το μήνυμα βουλευτή για την ιστορική πρόκριση της Πάφου στον τελικό
Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα της 12ης αγωνιστική στο δεύτερο γκρουπ
Ο διαιτητής στο ντέρμπι Ομόνοια 29ης Μαΐου-Ομόνοια Αραδίππου