«Είχαμε δύο πέναλτι, δεν θα δεχτώ να παίξω ξανά χωρίς VAR»

Παράπονα για την μη χρήση του VAR σε όλα τα ματς εξέφρασε ο πρόεδρος του Ερμή, Λουκάς Φανιέρος, ενώ την ίδια ώρα ανέφερε πως η ομάδα του δεν είναι σε καλή κατάσταση, αλλά ανασυντάσσεται για να παραμείνει στην κατηγορία.

Σε δηλώσεις του στον ΣΠΟΡ FM 95.0., ο Λούκας Φανιέρος είπε πως στην ομάδα του πίστευαν για τη νίκη και ότι μπορούν να πάρουν αποτέλεσμα, «διότι το ΑΠΟΕΛ δεν είναι σε καλή κατάσταση. Δεν νομίζω να μπορεί να συνέλθει το ΑΠΟΕΛ, εκτός κι αν κάνει μεταγραφές και αλλάξει ριζικά. Αυτό που με λείπει είναι το VAR. Δεν θα δεχτώ να παίξω ξανά χωρίς VAR. Είτε όλοι, είτε κανένας. Αυτές τις μέρες που θα βρεθούμε οι πρόεδροι θα το συζητήσουμε ξανά».

Για το VAR και τη διαιτησία, δήλωσε ότι «είναι καλό το VAR και τα πράγματα είναι καθαρά. Όμως, αφού είναι καθαρά, θα πρέπει να φαίνονται και καθαρά. Δεν καταλάβω ορισμένες φορές πως σκέφτονται ορισμένοι διαιτητές. Είχαμε δύο πέναλτι με το ΑΠΟΕΛ. Είναι πιο σωστό το VAR να υπάρχει σε όλα τα παιχνίδια».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Ενοχλημένος με Σατσιά ο Φανιέρος-«Έδωσε τη φανέλα ο γιος και έγινε σκηνικό»

Δειτε Επισης

Θλίψη στους πράσινους-Έφυγε από τη ζωή ο «Μιχαλάκης της ΟΜΟΝΟΙΑΣ»
Επίσημη καταγγελία από την Ομόνοια για την «εισβολή» στην μπουτίκ της
Ταξίδι 24 ωρών στο Λονδίνο πραγματοποίησε ο Πρόδρομος Πετρίδης
ΒΙΝΤΕΟ: Η στιγμή που μέλη της Θύρας 9 παίρνουν με το «έτσι θέλω» εισιτήρια-«Τρομοκράτησαν το προσωπικό»
Κλήση για προπονήσεις Εθνικής Κορασίδων Κ-17
Τρίτη του Πάσχα η συνέχεια στον Α' όμιλο για τη Cyprus League by Stoiximan
Έπονται εξελίξεις για το γήπεδο στην Πάφο Fc-«Είμαστε κοντά σε λύση»
Δεύτερη σερί νίκη για τις Apollon Ladies στο League Cup, θέση στον τελικό
Διπλή ποινή για τον ΑΠΟΕΛ και πρόστιμο στον Γιάννη Αναστασίου
Στο γήπεδο του Μάκη Κεραυνού η μπάλα για τα χρέη των ομάδων στο Τμήμα Φορολογίας