Τι αναμένεται να πράξει ο Μάντζιος με Ιωάννου-Πρώτο παιχνίδι του Κύπριου άσου

Μέσω των... γνώριμων Ιωαννίνων περνά ο δρόμος για ένα ακόμη διπλό, το οποίο θα διατηρήσει τον Αρη στη δεύτερη θέση, αλλά και τη διαφορά από τους δύο Δικεφάλους του Πρωταθλήματος. Οι “κιτρινόμαυροι” είναι έτοιμοι για νίκη και δεν συμβιβάζονται με οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα.

Στην πρώτη φετινή επίσκεψη στους “Ζωσιμάδες”, οι Θεσσαλονικείς ως τυπικά γηπεδούχοι τα πήγαν περίφημα, κερδίζοντας τον Απόλλωνα Σμύρνης και το ίδιο θέλουν να πράξουν και σήμερα ως... φιλοξενούμενοι. Η κατάσταση του αγωνιστικού χώρου αποτελεί αντικείμενο προβληματισμού και δεν αποκλείεται να αλλάξει, έστω και την τελευταία στιγμή, κάποια από τα πλάνα του Ακη Μάντζιου όσον αφορά τον καταρτισμό της ενδεκάδας.

Υπό κανονικές συνθήκες, ο 51χρονος τεχνικός δεν έχει να αλλάξει πολλά στο αρχικό σχήμα σε σχέση με τον αγώνα κόντρα στον Βόλο. Η πιθανή αλλαγή θα γίνει στη μεσοεπιθετική γραμμή, εκεί όπου η απουσία του Φακούντο Μπερτόγλιο (ταλαιπωρείται από αιμάτωμα) φέρνει στο προσκήνιο έναν εκ των Ματέο Γκαρσία ή Ντάνιελ Μαντσίνι. Ο Ματέο ήταν πιο μαχητικός στο τελευταίο ματς, ωστόσο του έλειψε η ουσία, κάτι που παραμένει ως αντικείμενο προβληματισμού για τον Μάντζιο. Ο Μαντσίνι, πάντως, έχει αρκετές πιθανότητες να ξεκινήσει ως βασικός μετά από καιρό, εφόσον παραμείνει το 4-2-3-1.

Η παράμετρος.... συντήρηση

Στο μυαλό του τεχνικού του Αρη υπάρχει και δεύτερο σενάριο, το οποίο δεν πρέπει να αποκλειστεί. Αν, δηλαδή, προτιμήσει να πάει πιο συντηρητικά στο παιχνίδι, ξεκινώντας με τρεις αμυντικούς μέσους, δηλαδή, του Σάσα, Ματίγια και Τζέγκο. Στο συγκεκριμένο ενδεχόμενο, θα αλλάξει η διάταξη σε 4-3-3 και στην επίθεση η τριπλέτα θα αποτελείται από Γκάμα, Σίλβα και Μάνο. Το 4-3-3 εφαρμόστηκε κόντρα στον Ολυμπιακό και δεν είχε αποτέλεσμα, ωστόσο η τεχνική ηγεσία προβληματίζεται, όπως αναφέρθηκε, από την κατάσταση του τερέν. Επίσης, δεν είναι σίγουρο και το πώς θα παραταχθεί ο ΠΑΣ, καθώς κατά τη διάρκεια του ματς, το συνηθισμένο 4-3-3 του Αργύρη Γιαννίκη, μετατρέπεται σε 4-4-2. Επομένως, οι τελικές αποφάσεις του Ακη Μάντζιου θα ληφθούν λίγη ώρα πριν τη σέντρα στους “Ζωσιμάδες”.

Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 17:15 και θα μεταδοθεί από το Metropolis 95.5 και τηλεοπτικά από το Novasports2.

Με βάση τα ρεπορτάζ στην Ελλάδα, ο Νικόλας Ιωάννου δεν αναμένεται να πάρει φανέλα βασικού με την ομάδα του Άρη.

Πηγή: metrosport.gr

Δειτε Επισης

Το πρόγραμμα της 13ης και 14ης αγωνιστικής στον δεύτερο όμιλο
Η θέση της Πάφου για τα συμβόλαια Ικόκο και Τάνκοβιτς
Δόθηκαν στοιχεία και πρόσωπα για τα στημένα στις Αρχές-Νέο καμπανάκι για τα δυο ματς που μπήκαν 21 γκολ
Κορυφώνεται η αγωνία για τον πρωταθλητή-Ψάχνει νίκη Ευρώπης η Ομόνοια, παίζει τα ρέστα του ο Άρης
Apollon Ladies και Λευκοθέα Λατσιών διεκδικούν το τρόπαιο του κυπέλλου
Έριξε οκτάρα στη Χέρενφεν του Λοΐζου η Αϊντχόφεν και έγραψε ιστορία
Κυπελλούχος για τέταρτη φορά στην ιστορία του ο ΑΠΟΕΛ Κ19
Καταργεί το πρόγραμμα «Άτλας» η Ανόρθωση-Έκκληση προς κατόχους καρτών διαρκείας για προπληρωμή
Το βίντεο της Θύρας 9 για την επιστροφή της στο ΓΣΠ-«Το Σάββατο βουλιάζει η Λευκωσία»
Οι λεπτομέρειες για τη διεξαγωγή του τελικού κυπέλλου-Η ανακοίνωση της ΚΟΠ