Το καυστικό σχόλιο Τ. Αντωνίου για την... ανεύθυνη πράξη του Ντε Βινσέντι

Ιδιαίτερα έντονος με την κίνηση του Τόμας Ντε Βινσέντι και το σκληρό φάουλ, που έφερε και την κόκκινη κάρτα, ήταν ο παλαίμαχος άσος του ΑΠΟΕΛ, Τάκης Αντωνίου, σε δηλώσεις που παραχώρησε στον Super Sport FM. 
 
«Δεν θα πω κάτι διαφορετικό από όσα σκέφτεται ο καθένας. Η πράξη του ήταν ανεύθυνη και επιπόλαια. Ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής αποτελεί βάρος για τον ΑΠΟΕΛ και πέρσι και φέτος, εκτός από τις επιπόλαιες ενέργειές του, δεν ανταποκρίνεται αγωνιστικά στην ομάδα».

Για την συνεργασία διαιτητών με το VAR: «Ακόμα και αυτοί που το χειρίζονται φαίνεται πως δεν έχουν μάθει όλες τις λεπτομέρειες. Τα λάθη που γίνονται έχουν γίνει μεγαλύτερο αντικείμενο συζήτησης και οι φωνές και οι αντιδράσεις είναι μεγαλύτερες. Μου έκανε εντύπωση η χθεσινή στάση του διαιτητή, γιατί είναι καθαρό πέναλτι η φάση του Κλωναρίδη, με τον διαιτητή να δείχνει πως δεν είναι πέναλτι. Στη φάση της κίτρινης κάρτας του Γουίλερ, κανονικά έπρεπε να δώσει συγχαρητήρια στον παίκτη για το άψογο τάκλιν που έκανε, κλέβοντας την μπάλα χωρίς να βρει τον αντίπαλο. Η δικαιολογία του διαιτητή ότι δεν βλέπει ριπλέι ισχύει, αλλά το VAR δεν έχει καμία δικαιολογία».

Για τα τεχνικά προβλήματα του VAR: «Μπορεί να έχουν δίκαιο, να μην υπάρχουν κάποιες πιο σωστές λήψεις ώστε να παρθούν σωστές αποφάσεις. Αυτά θα πρέπει να καταγραφούν και να διορθωθούν. Είμαστε σε μία φάση που υπάρχει μεγάλη γκρίνια για τη διαιτησία και εντείνονται λόγο του VAR. Το μόνο ευχάριστο για τον ΑΠΟΕΛ, που ήταν ο μόνος κατηγορούμενος για τη διαιτησία, φέτος δεν διεκδικεί το πρωτάθλημα, άρα δεν μπορεί να κατηγορηθεί ότι φταίει για όλα».

Για το που θα φτάσει ο ΑΠΟΕΛ φέτος, ανέφερε: «Ο ρόλος του Πουρσαϊτίδη είναι να χτίσει την ομάδα και του χρόνου με τις βάσεις που θα έχουν μπει από φέτος, να δημιουργηθεί ο νέος ΑΠΟΕΛ. Με το υπάρχον υλικό που έχει η ομάδα, δεν μπορεί να πάει πολύ ψηλά. Ο πιο εφικτός στόχος είναι η είσοδος στην εξάδα και με τις ανάλογες προσθήκες, ίσως να διεκδικήσει κάτι περισσότερο, όπως την έξοδο στην Ευρώπη».

Δειτε Επισης

Το μήνυμα του Μπεν Σιμόν για το ντέρμπι με την Ομόνοια-«Είμαστε συγκεντρωμένοι στα μικρά πράγματα»
Ολοκληρώνεται με δύο αγώνες, η 10η αγωνιστική για τον Β΄ όμιλο του Πρωταθλήματος
Πράσινη παράνοια για την Ομόνοια 29Μ-Ξεπέρασε τις 2.000 η προπώληση για το ντέρμπι τίτλου
Κέρδισε τη Σαλαμίνα και συνεχίζει τη μάχη η Δόξα-Επικράτησε του Εθνικού ο Οθέλλος
BINTEO: Η ανάλυση πίσω από την φωτοβολίδα του Τάνκοβιτς που ξέρανε τον Απόλλωνα-Στα 35 μέτρα με 85 χλμ
Τώρα που η μπάλα καίει καλούνται να αποδείξουν πόσα καντάρια μπάλας ξέρουν-Όλα τα βαθμολογικά δεδομένα
Δημητρίου: Προχωρούν οι διαδικασίες για ιδιόκτητο γήπεδο και ανακαίνιση του Ηλίας Πούλλος
Ορίστηκαν οι διαιτητές στα κρίσιμα ντέρμπι για τη μάχη του πρωταθλήματος
Οπαδός υπέστη ανακοπής καρδιάς στο Απόλλων-Πάφος, νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού
«Την πίεση θα την έχει το ΑΠΟΕΛ και όχι εμείς, πολλοί έχουν ξεγράψει τον Άρη και ότι κάναμε φέτος»