Πέμπτη, 4 Μαρτίου, 2021 | Επικοινωνία
trans gif

Το καυστικό σχόλιο Τ. Αντωνίου για την... ανεύθυνη πράξη του Ντε Βινσέντι

  14/01/2021 10:41
Το καυστικό σχόλιο Τ. Αντωνίου για την... ανεύθυνη πράξη του Ντε Βινσέντι

Το καυστικό σχόλιο Τ. Αντωνίου για την... ανεύθυνη πράξη του Ντε Βινσέντι

  14/01/2021 10:41
Ιδιαίτερα έντονος με την κίνηση του Τόμας Ντε Βινσέντι και το σκληρό φάουλ, που έφερε και την κόκκινη κάρτα, ήταν ο παλαίμαχος άσος του ΑΠΟΕΛ, Τάκης Αντωνίου, σε δηλώσεις που παραχώρησε στον Super Sport FM. 
 
«Δεν θα πω κάτι διαφορετικό από όσα σκέφτεται ο καθένας. Η πράξη του ήταν ανεύθυνη και επιπόλαια. Ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής αποτελεί βάρος για τον ΑΠΟΕΛ και πέρσι και φέτος, εκτός από τις επιπόλαιες ενέργειές του, δεν ανταποκρίνεται αγωνιστικά στην ομάδα».

Για την συνεργασία διαιτητών με το VAR: «Ακόμα και αυτοί που το χειρίζονται φαίνεται πως δεν έχουν μάθει όλες τις λεπτομέρειες. Τα λάθη που γίνονται έχουν γίνει μεγαλύτερο αντικείμενο συζήτησης και οι φωνές και οι αντιδράσεις είναι μεγαλύτερες. Μου έκανε εντύπωση η χθεσινή στάση του διαιτητή, γιατί είναι καθαρό πέναλτι η φάση του Κλωναρίδη, με τον διαιτητή να δείχνει πως δεν είναι πέναλτι. Στη φάση της κίτρινης κάρτας του Γουίλερ, κανονικά έπρεπε να δώσει συγχαρητήρια στον παίκτη για το άψογο τάκλιν που έκανε, κλέβοντας την μπάλα χωρίς να βρει τον αντίπαλο. Η δικαιολογία του διαιτητή ότι δεν βλέπει ριπλέι ισχύει, αλλά το VAR δεν έχει καμία δικαιολογία».

Για τα τεχνικά προβλήματα του VAR: «Μπορεί να έχουν δίκαιο, να μην υπάρχουν κάποιες πιο σωστές λήψεις ώστε να παρθούν σωστές αποφάσεις. Αυτά θα πρέπει να καταγραφούν και να διορθωθούν. Είμαστε σε μία φάση που υπάρχει μεγάλη γκρίνια για τη διαιτησία και εντείνονται λόγο του VAR. Το μόνο ευχάριστο για τον ΑΠΟΕΛ, που ήταν ο μόνος κατηγορούμενος για τη διαιτησία, φέτος δεν διεκδικεί το πρωτάθλημα, άρα δεν μπορεί να κατηγορηθεί ότι φταίει για όλα».

Για το που θα φτάσει ο ΑΠΟΕΛ φέτος, ανέφερε: «Ο ρόλος του Πουρσαϊτίδη είναι να χτίσει την ομάδα και του χρόνου με τις βάσεις που θα έχουν μπει από φέτος, να δημιουργηθεί ο νέος ΑΠΟΕΛ. Με το υπάρχον υλικό που έχει η ομάδα, δεν μπορεί να πάει πολύ ψηλά. Ο πιο εφικτός στόχος είναι η είσοδος στην εξάδα και με τις ανάλογες προσθήκες, ίσως να διεκδικήσει κάτι περισσότερο, όπως την έξοδο στην Ευρώπη».

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Πίσω στην αρχή της σελίδας