Η προφητεία του Μπεργκ και το καμπανάκι ενόψει συνέχειας για την Ομόνοια

Μέλι έσταξε για τον Χένινγκ Μπεργκ, ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Ομόνοιας Ευαγόρας Χριστοφή. 

Μιλώντας στον Σπορ Fm, ο κ. Χριστοφή αναφέρθηκε αρχικά στην προφητεία του Μπεργκ, που έκανε στη διάσκεψη Τύπου με αντίπαλο τον Ερμή.

«Θυμάμαι τον προπονητή όταν δεν κερδίσαμε τον Ερμή, έλεγε ότι περιμένετε και τα παιχνίδια που έρχονται μας βολεύουν. Και είχε δίκαιο, πήρε 4 νίκες, από τους έξι αγώνες που έδωσε. Και όταν κερδίζεις του ανταγωνιστές σου, τότε μειώνεις την απόσταση».

Για τα συνεχόμενα παιχνίδια που έπαιξε η Ομόνοια, τόνισε πως «όταν παίζεις συνεχόμενα παιχνίδια και όταν αυτά είναι ντέρμπι, είναι λογικό να υπάρχει κούραση. Ωστόσο, η Ομόνοια έχει διαχειριστεί καλά το υλικό που διαθέτει. Και θεωρώ ότι δεν είναι τόσο μεγάλο το πρόβλημα για την Ομόνοια, όπως σε άλλες ομάδες. Ο προπονητής μας έδειξε ότι μπορεί να διαχειριστεί όλο το υλικό που διαθέτει η ομάδα».

Σε ότι αφορά στην συνέχεια του πρωταθλήματος, εξέφρασε την άποψη ότι «η αλήθεια να λέγεται ότι στα ντέρμπι δεν μας άρεσε αυτό που είδαμε, αλλά λες ότι είναι δύσκολα παιχνίδια, πήρες το αποτέλεσμα και προχωράς παρακάτω. Σίγουρα, πρέπει η ομάδα να δείξει καλύτερο πρόσωπο. Τα παιχνίδια που έρχονται είναι ευκαιρία να πάρεις το αποτέλεσμα και να παίξεις καλό ποδόσφαιρο, έτσι ώστε να ευχαριστήσεις και τον κόσμο. Θεωρώ ότι αν κερδίσουμε αυτά τα παιχνίδια και φτάσει το παιχνίδι με το ΑΠΟΕΛ, τότε πιστεύω θα είμαστε πρώτοι και με διαφορά»

Πιο συγκεκριμένα για το παιχνίδι με την Ένωση, υπέδειξε πως «η πιο υποψιασμένη ομάδα θα πρέπει να είναι η Ομόνοια. Έχω δει την Ένωση και βρίσκεται σε καλή κατάσταση. Παλεύει τα παιχνίδια και αν τις δώσει ευκαιρία, τότε θα σου κάνει την ζημιά. Όπως θεωρώ και όλες οι ομάδες, όταν τους δώσεις την ευκαιρία θα σου κάνουν ζημιά».

Καταλήγοντας, κλήθηκε να τοποθετηθεί για το VAR, σημειώνοντας πως «το VAR ήρθε για να διορθώσει. Αν κάνουμε μία αναδρομή, τότε θα δούμε ότι έχει βοηθήσει. Το VAR είναι ένα μηχάνημα και το χειρίζονται άνθρωποι και θα γίνουν λάθη. Λάθη γίνονται σε όλο τον κόσμο. Για μένα έχει βοηθήσει».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

ΒΙΝΤΕΟ: Συγκινεί ο 92χρονος που έζησε την Ομόνοια από τη μέρα ίδρυσής της-«Είναι θρησκεία για τον κόσμο της»
Προχωρεί σε έκτακτη Γενική Συνέλευση η Ανόρθωση-Καθοριστικές οι επόμενες κινήσεις
Απάντησε για την αγαπημένη του ομάδα και τον παίκτη που λατρεύει ο Γκομίς-Όσα αποκάλυψε
Κάργας: Αποτύχαμε σαν κοινωνία πιο πολύ χαρήκαμε που αποκλείστηκε η Εθνική
Ορίστηκαν οι διαιτητές για τους αγώνες της Παρασκευής
Η τοποθέτηση του Άρη για την ποινή στον Σπιλέφσκι-«Δεν ήταν σωστή η κόκκινη εξαρχής»
Πρόεδρος ΚΟΑ: Στα αρχικά στάδια η Ομόνοια για το γήπεδο κοντά στις Χαλεπιανές
Στο παρά πέντε ο ΑΠΟΕΛ για την ανέγερση του νέου γηπέδου-Η τοποθέτηση του Ιωάννου
Τα δεδομένα για τον Γιοβάνοβιτς και η απόφαση για τον προπονητή της Εθνικής Ελλάδος
Χριστοδουλίδης: Αν πετύχουν οι επαφές με επενδυτές ή χορηγούς η ΑΕΛ θα ανέβει πολλά σκαλοπάτια