Ο στόχος της εξάδας για την Πάφο και η αναφορά του Στιβ Κωνσταντινίδη στον ΑΠΟΕΛ

Για τους στόχους της Πάφος FC, τις μεταγραφικές προθέσεις αλλά και τον αγώνα της περασμένης εβδομάδας με τον ΑΠΟΕΛ, μίλησε ο αθλητικός διευθυντής της παφιακής ομάδας, Στιβ Κωνσταντινίδης, σε δηλώσεις του στον Super Sport FM 104.0.

«Είναι περίπου τρία χρόνια οι ιδιοκτήτες της ομάδας και θέλουν διακρίσεις, γιατί όταν επενδύουν λεφτά, θέλουν κάτι πίσω. Δεν υπάρχει όμως σταθερότητα στην ομάδα και αυτό είναι ένα από τα θέματα που πρέπει να λύσουμε. Έρχονται και φεύγουν πολλοί παίκτες και αυτό πρέπει να σταματήσει», ανέφερε χαρακτηριστικά για το μπάτζετ της νέας του ομάδας.

Ερωτηθείς για τον στόχο της εξάδας, ο αθλητικός διευθυντής της παφιακής ομάδας είπε «όσο υπάρχουν μαθηματικές ελπίδες, εμείς είμαστε μέσα. Συνεχίζουμε να το παλεύουμε. Με τον ΑΠΟΕΛ δεν παίξαμε το παιχνίδι που έπρεπε να παίξουμε και αυτό πρέπει να το διορθώσουμε για το επόμενο παιχνίδι με την Καρμιώτισσα. Υπολογίσαμε πως από τους 21 βαθμούς που απομένουν, θέλουμε περίπου 15 για να μπούμε στην εξάδα. Αυτό ισχύει περίπου για όλες τις ομάδες».

Για τα αγωνιστικά προβλήματα και τις μεταγραφές ο Στιβ Κωνσταντινίδης ανέφερε πως «θέλουμε παίκτες σε δύο θέσεις. Υπάρχουν κάποιοι στόχοι, φαίνεται πως έχουμε προβλήματα στην άμυνα και είναι κάτι που πρέπει να διευθετήσουμε γρήγορα. Έχουμε τρεις-τέσσερεις παίκτες που θα λείψουν για καιρό, όπως ο Πάντσεον και ο Βαλεριάνος. Είναι δύσκολη η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου και πόσο μάλιστα τώρα με τις συνθήκες της πανδημίας».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Η θέση της Πάφου για το αίτημα στην ΚΟΠ για αλλαγή έδρας του τελικού-«Κάθε ομάδα θα το έκανε»
Σπιλέφσκι: Στην Κύπρο μόλις ανοίξω το στόμα μου, μπαμ κόκκινη
Η επίσημη θέση της Ομόνοιας για το ντέρμπι με ΑΠΟΕΛ-«Ευχόμαστε ο κόσμος μας να νιώσει ξανά τη χαρά»
Η ανάλυση της ΚΟΠ για τα πέναλτι που κέρδισαν ΑΠΟΕΛ, Απόλλων και Πάφος
Ζητά την άμεση παραίτηση του Φοίβου Βάκη η Apollon Ladies
Αποζημιώνεται ο Καραβίδας από τη FIFA για το... στήσιμο από τον Ουάρντα με 150.000 ευρώ
Στο μικροσκόπιο της Επ. Δεοντολογίας τρεις αγώνες που ενδέχεται να ήταν προσυνεννοημένοι
Κούρης και Σπάρτακος διεκδικούν το τρόπαιο του Κυπέλλου Μικρών Κατηγοριών
Πήρε το διπλό κόντρα στην ΑΕΖ και ακόμη ελπίζει η Δόξα
Πέτυχαν από τρία γκολ Εθνικός και Απόλλωνας και μοιράστηκαν από ένα βαθμό