Τα κέφια Εφραίμ-Ζαχίντ, η ατάκα που δείχνει παραμονή και ο ΑΠΟΕΛ που συνήλθε

Την πρόκριση που τον κρατά ζωντανό για τον μοναδικό στόχο στη φετινή χρονιά, την κατάκτηση του κυπέλλου, κατάφερε να πάρει ο ΑΠΟΕΛ, απέναντι σε ένα πολύ καλό αντίπαλο, όπως είναι ο Απόλλωνας. 

Οι γαλαζοκίτρινοι ρεαλιστικά δεν έχουν άλλο τρόπο εξασφάλισης ευρωπαϊκού εισιτηρίου, αφού απέχουν 16 βαθμούς από την τρίτη θέση και είναι εξαιρετικά δύσκολο να καλυφθεί αυτή η διαφορά. Από εκεί και πέρα αυτή η πρόκριση στη εν λόγω διοργάνωση, αποτελεί ένα σωσίβιο για την έξοδο στην Ευρώπη.  

Στα αξιοσημείωτα, είναι και το γεγονός πως ο σύλλογος της Λευκωσίας με τη νίκη του, έβαλε στοπ και σε ένα αρνητικό σερί, καθώς ο Απόλλωνας στα τελευταία οκτώ παιχνίδια που αντιμετώπισε τον ΑΠΟΕΛ για τον θεσμό του κυπέλλου, μετρούσε πέντε νίκες και τρεις ισοπαλίες, ενώ οι δύο ήταν σε τελικούς όπου κατέκτησε και το τρόπαιο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Το τετ-α-τετ Πουρσαϊτίδη-Ζαχίντ και η ικανοποίηση του Ελλαδίτη για τους παίκτες

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, μπορεί ο ΑΠΟΕΛ να έφτιαξε λιγοστές φάσεις στη χθεσινή αναμέτρηση, ωστόσο φάνηκε πιο αποτελεσματικός και είχε σε εξαιρετικά καλό φεγγάρι τους Εφραίμ και Ζαχίντ. Ο ένας σέρβιρε και άλλος κερνούσε, αφού και οι δύο κατέγραψαν από μια ασίστ και ένα γκολ. 

Ο Εφραίμ στα τέσσερα παιχνίδια που βρίσκεται ο Σάββας Πουρσαϊτίδης στον Αρχάγγελο, ξεκινά από το βασικό σχήμα, δείχνει ορεξάτος, ενώ σκόραρε και δύο φορές. Επιπλέον, πέραν από το γκολ του αυτή την φορά, ήταν και ο δημιουργός του δεύτερου γκολ, αφού έπειτα από εξαιρετική συνεργασία με τον Ζαχίντ, προήλθε το νικητήριο γκολ.

Στο πρώτο τέρμα των γαλαζοκιτρίνων, ο Γκάιας Ζαχίντ με μια εξαιρετική κάθετη πάσα έβγαλε φάτσα με τον τέρμα τον Εφραίμ, ο οποίος πέτυχε το πρώτο γκολ. Μπορεί τις τελευταίες ημέρες, γύρω από το όνομα του Νορβηγό άσου να υπάρχουν αρκετές φημολογίες για ενδεχόμενη μεταγραφή του, ωστόσο δεν επηρεάστηκε και μαζί με τον Εφραίμ πήραν από το χέρι τον ΑΠΟΕΛ και τον έστειλαν στους «8» του κυπέλλου.

Επιπρόσθετα, το πιο πιθανόν, είναι ο 26χρονος άσος να παραμείνει στον Αρχάγγελο, καθώς όπως αποκάλυψε ο προπονητής του, ο ίδιος είπε στον πρόεδρο του πως οποιαδήποτε μεταγραφή έρθει αυτή τη στιγμή, δεν τον ενδιαφέρει και ότι θέλει να βοηθήσει τον ΑΠΟΕΛ. Μια ατάκα που δείχνει την παραμονή του στον σύλλογο. 

Το σύνολο του Σάββα Πουρσαϊτίδη, είναι γεγονός, πως χρειάζεται ακόμη βελτίωση, ωστόσο ο τωρινός ΑΠΟΕΛ δείχνει να έχει συνέλθει και ότι είναι πρόθυμος να παλέψει τόσο για το κύπελλο, όσο και για μια θέση στην πρώτη εξάδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: ΒΙΝΤΕΟ: Εφραίμ και Ζαχίντ απέκλεισαν τον Απόλλωνα και κράτησαν ζωντανό τον ΑΠΟΕΛ

Δειτε Επισης

ΒΙΝΤΕΟ: Αποκαλύψεις Τάνκοβιτς για τη φοβερή γκολάρα που έστειλε την Πάφο στον τελικό
Σόκαρε τον Απόλλωνα σε νεκρό χρόνο η Πάφος και πέταξε για τελικό για πρώτη φορά στην ιστορία της
BINTEO: Το πέναλτι που κέρδισε μέσω VAR ο Απόλλωνας και το γκολ που έφερε την έκρηξη στις κερκίδες
Το respect του Σπιλέφσκι στους Ομονοιάτες-«Όποτε φώναζε ο κόσμος της Ομόνοιας σηκωνόταν η τρίχα μου»
BINTEO: Με σβηστές μηχανές πήρε την πρόκριση στο τελικό η Ομόνοια και πάει να γράψει ιστορία
BINTEO: Το εντυπωσιακό κορεό που έφτιαξαν οι οπαδοί του Απόλλωνα στο ασφυκτικά γεμάτο Άλφαμεγα
BINTEO: Η τεράστια χαμένη ευκαιρία του Κακουλλή που τους πέρασε όλους στο ΓΣΠ
Οι ενδεκάδες Απόλλωνα και Πάφου στο κατάμεστο Άλφαμεγα
Αλυσιδωτές εξελίξεις στην Ανόρθωση-Παραιτήθηκε σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο
Οι ενδεκάδες Ομόνοιας και Άρη στον επαναληπτικό Κυπέλλου στο ΓΣΠ