Σάββατο, 6 Μαρτίου, 2021 | Επικοινωνία
trans gif

Αντιστρέφει τα πυρά στον Τορναρίτη η ΕΝΠ-«Σαν πιο αδικημένη ομάδα του πρωταθλήματος...»

  21/01/2021 10:37
Αντιστρέφει τα πυρά στον Τορναρίτη η ΕΝΠ-«Σαν πιο αδικημένη ομάδα του πρωταθλήματος...»

Αντιστρέφει τα πυρά στον Τορναρίτη η ΕΝΠ-«Σαν πιο αδικημένη ομάδα του πρωταθλήματος...»

  21/01/2021 10:37

Aπάντησε στις φωνές του Χριστόφορου Τορναρίτη η Ένωση Νέων Παραλιμνίου, μετά τις φωνές του γενικού αρχηγού του Ολυμπιακού για τη χρήση του VAR στον αγώνα μεταξύ των δύο ομάδων. 

Σε ανάρτησή της, η Ένωση έγραψε, «σαν η πιο αδικημένη ομάδα του πρωταθλήματος τα τελευταία 3 χρόνια, καταλαβαίνουμε τις αντιδράσεις του Ολυμπιακού Λευκωσίας. Εντελώς φιλικά θα πούμε ότι καμμιά χρονιά δεν κινδυνεύει από ένα και μόνο λάθος. Ο Κυριάκος Χριστοδούλου έκανε μια υψηλού επιπέδου διαιτησία τόσο στο παιχνίδι με ΑΕΚ όπου μας αδίκησε όσο και χθες. Το VAR έχει διορθώσει το 85-90% των φάσεων. Η φάση στο 90’ κτυπάει πρώτα στο κεφάλι του αμυντικού, κανείς παίκτης του Ολυμπιακού δεν αντέδρασε στην φάση, λόγω και της φυσικής εξέλιξης της τροχιάς της μπάλας. Η αντίδραση του αμυντικού ήταν ενστικτωδώς, ο κανονισμός το καλύπτει και είναι θέμα ερμηνείας του κανονισμού. Τόσο φυσικό όσο το γεγονός ότι μετά την 14η αγωνιστική ακολουθεί η 15η αγωνιστική».

Σημειώνει εξάλλου πως, «χθες η πιο αδικημένη από το VAR έως τώρα ομάδα, σύμφωνα και με χθεσινή ανακοίνωση της ΚΟΠ, κέρδισε με ένα γκολ που προήλθε από πεντακάθαρο πέναλτι. Ένα πέναλτι, το οποίο δυστυχώς δεν δόθηκε σε πραγματικό χρόνο από τον εντός γηπέδου Διαιτητή, αλλά χρειάστηκε επέμβαση του VAR για να αποδοθεί δικαιοσύνη».

Η Ένωση επισημαίνει πως, «χαρούμενοι για τη νίκη της ομάδας μας επιστρέφοντας από την Λευκωσία είδαμε και διαβάσαμε τις τοποθετήσεις του τηλεοπτικού σχολιαστή του αγώνα περί πέναλτι υπέρ του Ολυμπιακού σε χέρι ποδοσφαιριστή μας. Τοποθετήσεις οι οποίες αποτέλεσαν το έναυσμα μιας ομοβροντίας σχολίων περί πεντακάθαρου πέναλτι που δεν είδαν διαιτητής και VAR».

Σημειώνει εξάλλου ότι «εμείς κι από το γήπεδο, αλλά και από τα στιγμιότυπα του αγώνα που αλιεύσαμε από τα ΜΚΔ, έχουμε την εντύπωση πως σωστά δεν δόθηκε πέναλτι γιατί πρώτα χτύπησε στο κεφάλι και έπειτα στο χέρι του ποδοσφαιριστή μας. Φάση για την οποία υπάρχουν ξεκάθαρες οδηγίες για μη καταλογισμό της εσχάτης των ποινών».

Καταλήγοντας, η Ένωση σημειώνει ότι «επειδή το έναυσμα της έντονης αντίδρασης για τον μη καταλογισμό πέναλτι στη συγκεκριμένη φάση, έδωσαν τα σχόλια του τηλεοπτικού σχολιαστή καλούμε την παραγωγή της τηλεοπτικής κάλυψης του αγώνα, την Cytavision, αλλά και τον τηλεσχολιαστή να δώσουν στην δημοσιότητα πλάνα που να ξεκαθαρίζουν την φάση και όχι εκείνο το μακρινό που έχει μοιράσει τους τηλεθεατές σε δύο στρατόπεδα».

3804574782318321 140999783 1805400629638108 1720906716696446031 n

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Πίσω στην αρχή της σελίδας