Βλέπει Πρόεδρο ο Παπαχαραλάμπους-«Δεν είδα την κατάθεση Παπασταύρου»

Για τον ρόλο της Επιτροπής Δεοντολογίας και Προστασίας του Αθλητισμού, την επικείμενη συνάντηση με τον Πρόεδρο Αναστασιάδη, αλλά και την κατάθεση Παπασταύρου, ο οποίος έδωσε στοιχεία για τη βρωμιά στο χώρο του ποδοσφαίρου, μίλησε ο Ανδρέας Παπαχαραλάμπους.

Όπως ανέφερε στον SuperSport Fm, «δυστυχώς η πορεία που πήρε η Επιτροπή δεν ήταν η καλύτερη και τώρα φαίνεται η απουσία της. Δεν της δόθηκε πίστωση χρόνου και δεν είχαν κατανοήσει τον ρόλο της. Είναι αρωγός του αθλήματος, όχι διώκτης. Αυτή τη στιγμή είμαστε μόνο δυο άτομα, εγώ και ο κ.Σαββίδης. Η Επιτροπή δεν λειτουργεί στην κανονικότητά της. Γίνονται καταγγελίες σε άτομα και είναι λάθος. Οι καταγγελίες πρέπει να γίνονται στην Επιτροπή και συγκεκριμένα μέσω του Προέδρου».

Σημείωσε εξάλλου πως «έχει έρθει σε επαφή μαζί μου ο ΠτΔ προς πίστη του. Θέλω να πιστεύω ότι μέσα στην ερχόμενη βδομάδα θα έχω συνάντηση εφ’ όλης της ύλης μαζί του, για να δώσουμε ένα τέλος. Αν δεν κάναμε σωστή διαχείριση για να λειτουργήσει σωστά η Επιτροπή, δεν φταίει το άθλημα. Καμία καταγγελία δεν μπορεί να προχωρήσει, θα μείνουν σε στασιμότητα μέχρι να συμπληρωθεί ο αριθμός των ατόμων της Επιτροπής ή μέχρι να αντικατασταθεί στην ολότητά της».

Επισήμανε εξάλλου ότι «έγινε μια καταγγελία από τον κ.Τορναρίτη, αλλά πρόσφατα και δεν έχει φτάσει κάποια άλλη καταγγελία του».

Άφησε παράλληλα αιχμές για τον συνάδελφό του Χάρη Σαββίδη, λέγοντας πως «κακώς πράττει κατά τη γνώμη μου. Αν κάποιος κάνει κάποια καταγγελία σε μένα, πρέπει να ορίσω τον εαυτό μου ερευνών λειτουργό από μόνος μου;».

Όσον αφορά την κατάθεση του Σταύρου Παπασταύρου, υπέδειξε πως «εγώ μέχρι σήμερα δεν έχω δει την κατάθεση του κ.Παπασταύρου. Δεν μπορεί να αρνείται ένα μέλος να δώσει την κατάθεση στα υπόλοιπα μέλη και στον Πρόεδρο. Την ζητήσαμε και αρνείται, λέει ότι ο κ. Παπασταύρου του είπε να μην την μοιραστεί».

Δειτε Επισης

Σήκωσε το κύπελλο στο Futsal η ΑΕΛ και έκανε το νταμπλ
Θλίψη για Κρέσπο... Έχασε τον πατέρα του και φεύγει για Ισπανία
ΒΙΝΤΕΟ: Συγκινεί ο 92χρονος που έζησε την Ομόνοια από τη μέρα ίδρυσής της-«Είναι θρησκεία για τον κόσμο της»
Προχωρεί σε έκτακτη Γενική Συνέλευση η Ανόρθωση-Καθοριστικές οι επόμενες κινήσεις
Απάντησε για την αγαπημένη του ομάδα και τον παίκτη που λατρεύει ο Γκομίς-Όσα αποκάλυψε
Κάργας: Αποτύχαμε σαν κοινωνία πιο πολύ χαρήκαμε που αποκλείστηκε η Εθνική
Ορίστηκαν οι διαιτητές για τους αγώνες της Παρασκευής
Η τοποθέτηση του Άρη για την ποινή στον Σπιλέφσκι-«Δεν ήταν σωστή η κόκκινη εξαρχής»
Πρόεδρος ΚΟΑ: Στα αρχικά στάδια η Ομόνοια για το γήπεδο κοντά στις Χαλεπιανές
Στο παρά πέντε ο ΑΠΟΕΛ για την ανέγερση του νέου γηπέδου-Η τοποθέτηση του Ιωάννου