Κυριακή, 7 Μαρτίου, 2021 | Επικοινωνία
trans gif

Η επίσημη θέση της Ανόρθωσης για την περίπτωση του Λάζαρου

  22/01/2021 12:15
Η επίσημη θέση της Ανόρθωσης για την περίπτωση του Λάζαρου

Η επίσημη θέση της Ανόρθωσης για την περίπτωση του Λάζαρου

  22/01/2021 12:15

Στην περίπτωση του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου, κλήθηκε να αναφερθεί ο εκπρόσωπος Τύπου της Ανόρθωσης, Δημήτρης Χριστοφόρου, ο οποίος ξεκαθάρισε πως ο Ελλαδίτης εξτρέμ προτάθηκε στην ομάδα της Αμμοχώστου, ωστόσο δεν υπήρξε καμιά επαφή με τον Ατρόμητο για την απόκτηση του.

Μιλώντας στον Super Sport FM 104.0, o υπεύθυνος επικοινωνίας της Κυρίας ανέφερε ότι «πρέπει να ξεκαθαρίσουμε ότι μπορούμε να χρεωνόμαστε μόνο πράγματα που λέμε επίσημα. Εμείς είχαμε πει όσες φορές ρωτηθήκαμε πως μας ενδιαφέρουν ποδοσφαιριστές αν είναι ελεύθεροι. Η περίπτωση του είναι ότι όντως είχε προταθεί σε εμάς, όπως αντιλαμβάνεστε όμως παίζει κανονικά στον Ατρόμητο και βγήκε και η ανακοίνωση από την ομάδα του Περιστερίου στο αν θα τον άφηνε ελεύθερο και το ξεκαθάρισε και γενικότερα να το ξεκαθαρίσουμε δεν έχουμε μπει σε επαφές με ομάδα για να πάρουμε ποδοσφαιριστή, εμείς παίρνουμε μόνο ποδοσφαιριστές που είναι ελεύθεροι. Είχαν γραφτεί πολλά, δεν υπήρξε ποτέ επαφή με σύλλογο για να πάρουμε ποδοσφαιριστή. Αυτή είναι η διαδικασία.

Ο Τιμούρ θα πάρει παίκτη που θα είναι καλύτερος από αυτούς που έχουμε, μας ενδιαφέρουν αυτοί που θα μας ενισχύσουν και μάλιστα άμεσα. Είναι σε εξέλιξη η αναζήτηση και κάποιες επαφές για ποδοσφαιριστή που θα αγωνίζεται σε μεσοεπιθετική γραμμή. Τη δεδομένη στιγμή η αναζήτηση αφορά έναν ποδοσφαιριστή όπως σας τον περιέγραψα. Μέχρι το τέλος του μήνα μπορεί να προκύψουν άλλα πράγματα».

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Πίσω στην αρχή της σελίδας