Η επίσημη θέση της Ανόρθωσης για την περίπτωση του Λάζαρου

Στην περίπτωση του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου, κλήθηκε να αναφερθεί ο εκπρόσωπος Τύπου της Ανόρθωσης, Δημήτρης Χριστοφόρου, ο οποίος ξεκαθάρισε πως ο Ελλαδίτης εξτρέμ προτάθηκε στην ομάδα της Αμμοχώστου, ωστόσο δεν υπήρξε καμιά επαφή με τον Ατρόμητο για την απόκτηση του.

Μιλώντας στον Super Sport FM 104.0, o υπεύθυνος επικοινωνίας της Κυρίας ανέφερε ότι «πρέπει να ξεκαθαρίσουμε ότι μπορούμε να χρεωνόμαστε μόνο πράγματα που λέμε επίσημα. Εμείς είχαμε πει όσες φορές ρωτηθήκαμε πως μας ενδιαφέρουν ποδοσφαιριστές αν είναι ελεύθεροι. Η περίπτωση του είναι ότι όντως είχε προταθεί σε εμάς, όπως αντιλαμβάνεστε όμως παίζει κανονικά στον Ατρόμητο και βγήκε και η ανακοίνωση από την ομάδα του Περιστερίου στο αν θα τον άφηνε ελεύθερο και το ξεκαθάρισε και γενικότερα να το ξεκαθαρίσουμε δεν έχουμε μπει σε επαφές με ομάδα για να πάρουμε ποδοσφαιριστή, εμείς παίρνουμε μόνο ποδοσφαιριστές που είναι ελεύθεροι. Είχαν γραφτεί πολλά, δεν υπήρξε ποτέ επαφή με σύλλογο για να πάρουμε ποδοσφαιριστή. Αυτή είναι η διαδικασία.

Ο Τιμούρ θα πάρει παίκτη που θα είναι καλύτερος από αυτούς που έχουμε, μας ενδιαφέρουν αυτοί που θα μας ενισχύσουν και μάλιστα άμεσα. Είναι σε εξέλιξη η αναζήτηση και κάποιες επαφές για ποδοσφαιριστή που θα αγωνίζεται σε μεσοεπιθετική γραμμή. Τη δεδομένη στιγμή η αναζήτηση αφορά έναν ποδοσφαιριστή όπως σας τον περιέγραψα. Μέχρι το τέλος του μήνα μπορεί να προκύψουν άλλα πράγματα».

Δειτε Επισης

Στο τμήμα σκάουτινγκ της ΑΕΛ ο Νικόλας Εγγλέζου-Επικεφαλής ο Γιάννης Θεοδώρου
Επίσημα με το τριφύλλι στο στήθος ο Χατζηγιοβάνης-Η διάρκεια του συμβολαίου του
Αυτός είναι ο νέος σταθμός του Ντομένικο Μεσίνα
Στο στόχαστρο της Πάφου ο Γιούρι Μεδέιρος-Αναφορές για συμφωνία σε ισραηλινά μέσα
Επίσημα Απολλωνίστας ο Ανδρέας Σιήκκης
Καταρχήν συμφωνία της ΑΕΚ με τον Τζόρτζε Ιβάνοβιτς
Ανακοίνωσε τη μεταγραφή του Αλέχο στον ΑΠΟΕΛ η Κάντιθ
Πάφος, ΑΕΚ, Άρης και Ομόνοια φουλάρουν ενόψει ευρωπαϊκών αγώνων-Αναλυτικά το πρόγραμμα
Χ. Λοΐζίδης: Eνίσχυση των Κύπριων διαιτητών και προσέλκυση νέων στο χώρο
Στέλνουν τον Χατζηγιοβάνη στην Ομόνοια