Μπορεί να έχασε μια μάχη, αλλά δεν χάθηκε ακόμη ο Απόλλωνας

Όλα είναι μέσα στη ζωή και μέσα από αυτά, γινόμαστε πιο δυνατοί και προχωράμε... Ήταν μια ατάκα η οποία ξεχώρισε ανάμεσα στα λόγια του εμφανώς απογοητευμένου, Γιάννη Πετράκη, μετά το ισόπαλο αποτέλεσμα του Απόλλωνα με τη Σαλαμίνα στο «Αμμόχωστος». 

Ήταν ηλίου φαεινότερο, μέσα από τον αγωνιστικό χώρο, ότι η ομάδα της Λεμεσού, ήταν αυτή που δικαιούταν το κάτι περισσότερο, αφού είχε τον έλεγχο, το κράτημα και την υπεροχή στο παιχνίδι. Μπορεί να πήρε κεφάλι στο σκορ, αλλά στην επανάληψη του αγώνα, γκρεμίστηκαν όλα σαν χάρτινος πύργος, καθώς ήρθε η ισοφάριση και λίγο πριν το τέλος του αγώνα, η αποβολή, όπου αποτελμάτωσε τις όποιες ελπίδες είχε ο Απόλλωνας για θετικό αποτέλεσμα. 

Καταλυτικό ρόλο στην εξέλιξη του αγώνα στο «Αμμόχωστος», έφερε και το VAR, καθώς ο διαιτητής της αναμέτρησης, Βασίλης Δημητρίου, χρησιμοποίησε σε αρκετές περιπτώσεις, για να αποφασίσει και να κρίνει τι να πράξει. 

Με τον βαθμό που καρπώθηκε από την ισοπαλία η ομάδα της Λεμεσού, ξεπέρασε κατά έναν βαθμό την Ομόνοια και έμεινε μόνη στην κορυφή της βαθμολογίας, με 44 βαθμούς. 

Πλέον οι γαλάζιοι, καλούνται να γυρίσουν σελίδα, να αφήσουν το ανεπιτυχή αποτέλεσμα πίσω τους και να δουν το επόμενό τους παιχνίδι, το οποίο είναι και κομβικής σημασίας, καθώς υποδέχονται τον ΑΠΟΕΛ. Μια αναμέτρηση, στην οποία δεν θέλουν με τίποτα έχουν βαθμολογική απώλεια, γιατί πλέον οι συνδιεκδικητές τίτλου, βρίσκονται μια ανάσα από την πρώτη θέση...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Το βίντεο της Θύρας 9 για την επιστροφή της στο ΓΣΠ-«Το Σάββατο βουλιάζει η Λευκωσία»
Οι λεπτομέρειες για τη διεξαγωγή του τελικού κυπέλλου-Η ανακοίνωση της ΚΟΠ
Η θέση της Καρμιώτισσας για το 6-6-«Έχουμε το μέτωπο μας καθαρό, έχουμε παντελονάτο πρόεδρο»
Η επίσημη θέση του Άρη για το μέλλον του Σπιλέφσκι-«Διαβάζουμε διάφορα, δεν ισχύει τίποτα»
Η άποψη του Χαραλαμπίδη για τη μάχη του τίτλου-«Εκτιμώ ότι είναι 50-50»
Καθορίζονται οι λεπτομέρειες για τον τελικό κυπέλλου
ΑΠΟΕΛ και Ένωση διεκδικούν το τρόπαιο του κυπέλλου Νέων Κ-19
Κυπελλούχος ο Σπάρτακος στον τελικό μικρών κατηγοριών
H ανακοίνωση της Ανόρθωσης για τη Γενική Συνέλευση-Ορίστηκε Διοικούσα Επιτροπή μέχρι τις 10 Μαΐου
ΒΙΝΤΕΟ: Εννέα γκολ στο στάδιο Άλφαμεγα και τρίποντο για την ΑΕΛ