Κατεβαίνει υποψήφιος βουλευτής ο πρώην άσος του Απόλλωνα Μάριος Χαραλάμπους

Αφ' ότου ολοκληρώθηκε η συνάντηση του Προέδρου της Παράταξής, Χρίστου Χρίστου, με τον Παλαίμαχο διεθνή ποδοσφαιριστή του Απόλλωνα και Μέλος της Κεντρικής Επιτροπής Μάριο Χαραλάμπους, το ΕΛΑΜ ανακοινώνει την υποψηφιότητα του στις Βουλευτικές Εκλογές του Μαΐου, στην Επαρχία Λεμεσού. 

Ο Μάριος Χαραλάμπους γεννήθηκε στις 18/6/1969 και κατάγεται από το Πραστειό Αυδήμου, είναι παντρεμένος και πατέρας 3 παιδιών.

Είναι πρώην διεθνής  ποδοσφαιριστής του Απόλλωνα και μέλος της καλύτερης εντεκάδας στην ιστορία της ομάδας μετά από ψηφοφορία των οπαδών της, διετέλεσε αρχηγός της εθνικής Κύπρου, ενώ βρίσκεται στην δεκάδα των ποδοσφαιριστών με τις περισσότερες συμμετοχές. Επίσης είναι κάτοχος του ανώτατου διπλώματος προπονητικής Uefa PRO Licence.

Εργάζεται στο Συμβούλιο Αποχετεύσεως Λεμεσού – Αμαθούντος, στη θέση του τεχνικού επιθεωρητή πολίτης μηχανικής.

Λόγω των έντονων εθνικών και κοινωνικών του ανησυχιών εντάχθηκε στο ΕΛΑΜ από τα πρώτα χρόνια της ίδρυσής του, ενώ είναι μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος.

 

 

Δειτε Επισης

Με χρυσό γκολ του Καμπρέρα κέρδισε την Παρτιζάν και πήρε προβάδισμα η ΑΕΚ
Oι εκλεκτοί του Ιδιάκεθ κόντρα στην Παρτιζάν
Αποκάλυψε προτάσεις από Ισπανία και Ιταλία πριν την κάθοδο του στην Ομόνοια ο Γιόβετιτς
Ανακοίνωσε Τσεπάκ και Κιντιγιά η ΕΝΥ Ύψωνα
Αναγέννηση Δερύνειας και Πέγεια δεν πέρασαν τον έλεγχο αδειοδότησης κριτηρίων
Αυτά είναι τα δύο φιλικά που θα δώσει ο ΑΠΟΕΛ στη Σερβία
Η ΑΕΚ αρχίζει την ευρωπαϊκή της πορεία στο Europa League-Κοντράρεται με την Παρτιζάν
Πάει για το πρώτο βήμα στην Ευρώπη η ΑΕΚ με €25 ΔΩΡΕΑΝ Στοίχημα στη Fonbet
Φιλική αναμέτρηση ανάμεσα σε Απόλλωνα και ΠΑΟΚ στην Ολλανδία
Ανακοίνωσε τον Λούκα Μπόγκνταν η ΑΕΛ