Κυριακή, 7 Μαρτίου, 2021 | Επικοινωνία
trans gif

«Δεν είχαμε τη νοοτροπία να σχολιάζουμε τους πάντες με τέτοια δόση κωλοτούμπας»

  26/01/2021 11:30
«Δεν είχαμε τη νοοτροπία να σχολιάζουμε τους πάντες με τέτοια δόση κωλοτούμπας»

«Δεν είχαμε τη νοοτροπία να σχολιάζουμε τους πάντες με τέτοια δόση κωλοτούμπας»

  26/01/2021 11:30

Τον τίτλο του πρωταθλήματος, απαιτούν οι οργανωμένοι οπαδοί του Απόλλωνα.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσαν, αναφέρουν ότι «δυστυχώς έχουμε φτάσει στις μέρες όπου η μουρμούρα της κερκίδας μετατρέπεται σε σχόλια και αναρτήσεις στο facebook».

Σημειώνουν ότι «στις αποτυχίες, κοιτούσαμε το λάβαρο του Θεού στον ουρανό αντλούσαμε δύναμη και με γερό στομάχι, υψώνοντας το κασκόλ τραγουδούσαμε περήφανα πως "ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΠΙΣΩ ΕΤΣΙ ΕΧΩ ΜΑΘΕΙ ΑΠΟ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ". Ενώ στην άλλη πλευρά οι υπόλοιποι, αν δεν ήταν ήδη στο δρόμο για το σπίτι, έκαναν τους κλασσικούς προπονητές της κερκίδας».

Ποτέ δεν ήμασταν συνηθισμένοι στον πρωταθλητισμό και στα τρόπαια, συνεχίζουν, «όμως οι καιροί αλλάζουν. Δεν αντιλέγουμε όλοι θέλουμε και ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ το φετινό πρωτάθλημα. Πότε όμως δεν είχαμε τη νοοτροπία να σχολιάζουμε τους πάντες με τέτοια δόση κωλοτούμπας, να κρίνουμε αντί να στηρίζουμε και εκεί που είμαστε πρώτοι αντι η γροθιά του κόσμου να στηρίζει την ομάδα, αντίθετα τη χτυπά με όλη αυτή τη μουρμούρα».

Καταλήγοντας αναφέρουν πως, «καλούμε τον κάθε ΑΠΟΛΛΩΝΙΣΤΑ να αφήσει στην άκρη την μουρμούρα και να κάνει λίγη αυτοκριτική  για το τι προσφέρει ο καθένας μας στην ομάδα για να έχουμε και όλες αυτές της απαιτήσεις. Πρέπει να σφίξουμε τις γροθιές μας, να συσπειρωθούμε και να σταθούμε ασπίδα γύρω  στη ομάδα μέχρι το τέλος της χρονιάς όπου και ελπίζουμε ότι θα δικαιωθούμε».

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Πίσω στην αρχή της σελίδας