«Δεν είχαμε τη νοοτροπία να σχολιάζουμε τους πάντες με τέτοια δόση κωλοτούμπας»

Τον τίτλο του πρωταθλήματος, απαιτούν οι οργανωμένοι οπαδοί του Απόλλωνα.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσαν, αναφέρουν ότι «δυστυχώς έχουμε φτάσει στις μέρες όπου η μουρμούρα της κερκίδας μετατρέπεται σε σχόλια και αναρτήσεις στο facebook».

Σημειώνουν ότι «στις αποτυχίες, κοιτούσαμε το λάβαρο του Θεού στον ουρανό αντλούσαμε δύναμη και με γερό στομάχι, υψώνοντας το κασκόλ τραγουδούσαμε περήφανα πως "ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΠΙΣΩ ΕΤΣΙ ΕΧΩ ΜΑΘΕΙ ΑΠΟ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ". Ενώ στην άλλη πλευρά οι υπόλοιποι, αν δεν ήταν ήδη στο δρόμο για το σπίτι, έκαναν τους κλασσικούς προπονητές της κερκίδας».

Ποτέ δεν ήμασταν συνηθισμένοι στον πρωταθλητισμό και στα τρόπαια, συνεχίζουν, «όμως οι καιροί αλλάζουν. Δεν αντιλέγουμε όλοι θέλουμε και ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ το φετινό πρωτάθλημα. Πότε όμως δεν είχαμε τη νοοτροπία να σχολιάζουμε τους πάντες με τέτοια δόση κωλοτούμπας, να κρίνουμε αντί να στηρίζουμε και εκεί που είμαστε πρώτοι αντι η γροθιά του κόσμου να στηρίζει την ομάδα, αντίθετα τη χτυπά με όλη αυτή τη μουρμούρα».

Καταλήγοντας αναφέρουν πως, «καλούμε τον κάθε ΑΠΟΛΛΩΝΙΣΤΑ να αφήσει στην άκρη την μουρμούρα και να κάνει λίγη αυτοκριτική  για το τι προσφέρει ο καθένας μας στην ομάδα για να έχουμε και όλες αυτές της απαιτήσεις. Πρέπει να σφίξουμε τις γροθιές μας, να συσπειρωθούμε και να σταθούμε ασπίδα γύρω  στη ομάδα μέχρι το τέλος της χρονιάς όπου και ελπίζουμε ότι θα δικαιωθούμε».

Δειτε Επισης

ΒΙΝΤΕΟ: Ανακοίνωσε το νέο του προπονητή ο ΑΣΙΛ
Τέλος από την Ανόρθωση ο Σέρχιο Τεχέρα
ΒΙΝΤΕΟ: Το μήνυμα βουλευτή για την ιστορική πρόκριση της Πάφου στον τελικό
Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα της 12ης αγωνιστική στο δεύτερο γκρουπ
Ο διαιτητής στο ντέρμπι Ομόνοια 29ης Μαΐου-Ομόνοια Αραδίππου
Ορίστηκαν οι διαιτητές των αγώνων της Παρασκευής
«Δυστυχώς η εσωστρέφεια είναι σε τέτοιο βαθμό, που δεν επέτρεψε να κάνουμε αυτά που θέλαμε»
Η αντίδραση του Απόλλωνα μετά τον αποκλεισμό από το Κύπελλο και το μέλλον του Ματσίν
Νικόλας Χριστοφίδης: O 15χρονος με τη μεγαλύτερη «ακρίβεια πάσας» Ανώτατης Κ15 (Vid & Stats)
ΒΙΝΤΕΟ: Αποκαλύψεις Τάνκοβιτς για τη φοβερή γκολάρα που έστειλε την Πάφο στον τελικό